6/6/13

La tornada contra el Caudal, dissabte 15 a les 19:45 hores


El CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET anuncia als seus socis, abonats, simpatitzants i aficionats que el partit corresponent a la tornada de la segona eliminatòria de la fase d'ascens a la Lliga Adelante que disputaran el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET i el Caudal Deportivo es disputarà el proper dissabte, 15 de juny, a partir de les 19:45 hores a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Per aquest partit es mantindrà la política d'entrades per a socis, abonats, futbol base i públic en general de l'eliminatòria contra el Tenerife. Podreu seguir el minut a minut del partit, en directe des de l'Estadi, mitjançant el Twitter oficial del club: @CE_LHospitalet.

ENTRADES

Socis i abonats
Els socis i abonats tindran dret a retirar un màxim de tres entrades (la seva i dues d'addicionals) per 5 euros cadascuna. És a dir, per 15 euros els socis i abonats podran disposar de tres entrades pel partit d'aquesta primera eliminatòria. L'entrada és vàlida per a qualsevol zona del camp a excepció de l'àrea reservada per l'afició visitant. Pel que fa al futbol base, els pares i mares tindran a la seva disposició una entrada al preu reduït de 5€ per cada carnet de Futbol Base, més una altra entrada per a cada nen inscrit com a jugador del club, també al preu reduït de 5€. Aquests preus seran vàlids per a qualsevol entrada comprada fins divendres, 14 de juny, a les 21:00 hores. El dia del partit quedaran anul·lats tots els carnets de Futbol Base; el preu de l'entrada per pares, mares o jugadors serà de 15 euros.

Les entrades es podran comprar a les taquilles de l'Estadi a partir del proper dilluns 10 de juny (de 17 a 21 hores).

Públic en general
Hi haurà dues modalitats d'entrada. La primera, anticipada, costarà 10 euros. Es podrà adquirir a les oficines del club durant la setmana del partit i fins el divendres anterior a l'encontre. El dia del partit, les entrades a taquilla costaran 15 euros per a tot el públic en general. Les entrades es podran comprar a les taquilles de l'Estadi a partir del proper dilluns 10 de juny (de 17 a 21 hores).

Aclariment: quedaran anul·lats tots els passis de favor i invitacions.

PREMSA
Haureu d'acreditar-vos mitjançant el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET enviant un correu electrònic a infocelhospitalet@gmail.com indicant el nom de les persones acreditades (màxim de dues per mitjà), el seu DNI, la tasca a desenvolupar i la ubicació per fer la cobertura del partit. Pel que fa a fotografia, no s'acceptaran acreditacions que no estiguin vinculades a un mitjà de comunicació definit. La data límit per l'acreditació de mitjans és dijous, 13 de juny, a les 14:00 hores.

NOTA: No s'acceptarà CAP acreditació realitzada fora del termini anunciat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada