Etiquetes

7/6/13

Prèvia | Caudal Deportivo - CE l'Hospitalet (dissabte, 19:45 hores)


El camí de la Lliga Adelante segueix demà, en clau Hospi, a Mieres del Camino. Astúries suposarà la segona pedra de toc per als riberencs, que ja treballen en positiu després de no poder eliminar el Tenerife a la Fase de Campions. Per això era important el campionat de Lliga: no només pel títol, pel trofeu que rebrà el proper mes de juliol a l'Assemblea de la RFEF a las Rozas, sinó per disposar d'una segona oportunitat, d'un cert marge d'error. Ara, però, per l'Hospi les eliminatòries seran de caixa o faixa. Al davant, un equip modest i il·lusionat, que fa 5 dies va donar la campanada de la fase d'ascens i va eliminar el tot poderós Cartagena a terres departamentals. Un equip rocós, solidari, amb poc o res a perdre i molt a guanyar. Però si per alguna cosa ha destacat l'Hospi al llarg de tota la temporada es per la creença en les possibilitats d'una grup humà fantàstic. Demà, nova oportunitat per seguir creient en l'ascens i obtenir un bon resultat de cara a la tornada (dissabte 15, 19:45 hores) a l'Estadi. Com sempre, i si la meteorologia no ho impedeix, podreu seguir tot el que passi a l'Hermanos Antuña de Mieres mitjançant el compte oficial a Twitter del club: @CE_LHospitalet.

Campions de Tercera l'any passat, els asturians van ascendir a la primera contra el Yeclano Deportivo. Enguany, en l'any del seu retorn, els de Paco Fernández han fet una temporada esplèndida en un grup sempre competitiu com és el grup 1, amb filials com els del Real Madrid, Atlético i Sporting o clàssics com Salamanca, Ourense i Avilés per darrere d'un Caudal que tancava el campionat en quarta posició. Maximització de recursos per part del quadre caudalista, que com recordàvem en l'anàlisi posterior al sorteig, ha sumat 60 punts a la Lliga regular i ha marcat 50 gols en els 40 partits disputats. És a dir, l'equip no destaca per la seva faceta golejadora però, per contra, denota un bon aprofitament dels gols anotats. En aquest sentit, el Caudal no ha fet més de dos gols en cap dels 21 partits que ha jugat com a local a l'Antuña entre Lliga, playoff i Copa del Rei. Imatge: La Nueva España.

Amb el playoff al sac, el Caudal afrontava amb modèstia i il·lusió l'eliminatòria davant el Cartagena. Després del 0-0 de l'anada a Mieres, els asturians van sorprendre l'equip de José Miguel Campos a Cartagonova; el central caudalista Gonzalo va aprofitar una jugada embolicada dins l'àrea cartagenera per fer l'únic gol de l'eliminatòria, el que classificava el Caudal Deportivo per la següent eliminatòria. Un encreuament, contra l'Hospi, que el Caudal va començar a preparar dimecres a la tarda. Tres sessions per treballar i reorganitzar l'equip en un partit que el tècnic local, Paco Fernández, preveu força diferent respecte a l'anada contra el Cartagena. En aquest sentit, no es descartable que el tècnic asturià introdueixi algun canvi en un onze inicial que garebé no ha modificat en aquest playoff; només la punta d'atac, amb Borja Navarro a l'anada i Antonio Rojas a la tornada, ha estat diferent.

Per la seva banda la plantilla del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET sembla recuperada anímicament del no ascens davant del Tenerife. Perquè no va ser cap derrota, ni de bon tros. Gran partit el de diumenge passat, on l'Hospi va mantenir les opcions de fer el segon gol i poder ascendir fins el darrer segon d'encontre. La dinàmica, clarament positiva, ha de servir per enfortir un grup que ha superat ja moltes adversitats al llarg de la temporada i que de ben segur sabrà afrontar aquesta eliminatòria davant el Caudal Deportivo. A més, la setmana ha avançat entre bones noticies, ja que Miguel Álvarez podrà comptar moltes setmanes després amb la plantilla en perfecte estat: Pol Llonch i Aday cada cop estan més a prop del punt de forma òptim, mentre que Julio Rico ja ha entrenat amb normalitat amb el grup després de 15 dies de baixa per un problema al bessó. L'equip viatjarà demà mateix, en avió, cap a terres asturianes, d'on retornarà diumenge després de pernoctar a Oviedo. Veure llista de convocats.

CAUDAL DEPORTIVO - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Dissabte, 8 de juny; 19:45 hores | Hermanos Antuña
Playoff d'ascens a la Lliga Adelante - Segona eliminatòria - Anada
Possible onze del Caudal Deportivo: Javi Díaz, Nacho López, Noel Alonso, Pantiga, Gonzalo, Nacho Fernández, Armando, Richard, Prosi, Javi Sánchez i Rojas.
Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Pedraza, Manel, Cirio, Manga, Osado i Bacari.
Àrbitre: Rubén Eiriz Mata (Galícia).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada