Etiquetes

6/6/13

Horari i informació del Caudal-Hospi


El Centre d’Esports l’Hospitalet recorda als seus socis, abonats, simpatitzants i aficionats que el partit corresponent a l'anada de la segona eliminatòria de la fase d'ascens a la Lliga Adelante que disputaran el Caudal Deportivo i el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET es disputarà el proper dissabte, 8 de juny, a partir de les 19:45 hores a l'estadi Hermanos Antuña de Mieres. Serà la primera vegada que l'Hospitalet s'enfronti al Caudal de Mieres en partit oficial; serà, però, el novè cop que els riberencs juguin un partit oficial a Astúries. Podreu seguir el minut a minut del partit, en directe des de Mieres, mitjançant el Twitter oficial del club: @CE_LHospitalet. Imatge: Bernat Monzó.

El Comitè ha designat el col·legiat gallec Rubén Eiriz Mata per dirigir aquest encontre entre el Caudal Deportivo i el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET. Nascut a A Coruña l'any 1979, és la segona temporada d'Eiriz Mata a Segona Divisió B, activitat que també ha combinat amb la d'àrbitre internacional de futbol platja. Serà la primera vegada que el corunyès dirigeixi un partit a l'Hospi, mentre que aquesta temporada va xiular la derrota del Caudal Deportivo a l'Hermanos Antuña a mans del Guijuelo (0-1). Enguany, Eiriz Mata ha dirigit 13 partits a Segona Divisió B amb un balanç de 6 victòries locals, 5 empats i 2 triomfs visitants. Ha mostrat un total de 78 targetes grogues (6 per partit) i ha expulsat quatre jugadors (tres per doble amonestació i un amb vermella directa).

Entrades
Des d'ahir, dimecres 5 de juny, són a la venda les entrades per aquest Caudal Deportivo-Hospi. El Caudal Deportivo va publicar els preus i llocs de venda al seu lloc oficial. Les entrades costen 14 euros (fons), 18 euros (grada general) i 22 euros (tribuna); pels menors de 25 anys, els preus són de 8, 12 i 15 euros, respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada