Etiquetes

15/6/13

Prèvia | CE l'Hospitalet - Caudal Deportivo (dissabte, 19:45 hores)


Ha arribat el dia. Gairebé l'hora de la veritat. De nou, caixa o faixa per enèssima vegada a la història del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET. Possiblement, tocarà tornar a agafar-se a l'èpica, viure d'una d'aquelles tardes màgiques a l'Estadi, com la del Nàstic a la Copa 2005-2006 o, sobretot, la d'Azuqueca el juny de 2010. Tres anys després, l'Hospi necessita tornar a remuntar un 1-0 advers del partit d'anada per progressar a la tercera i última eliminatòria d'una fase d'ascens. Ara, per ingressar al futbol professional; fita importantíssima a nivell de club, però també a nivell d'una ciutat que ha de despertar, precisament, per contribuir a fer realitat el somni de veure l'Hospi, 47 anys després, a Segona Divisió A, a l'actual Lliga Adelante. Al davant, un Caudal Deportivo carregat d'il·lusió i de fe, però que un cop arribat aquí, amb l'eliminatòria a favor, la pressió és més gran de la que diuen tenir. No ascendir no és cap fracàs, però no passar l'eliminatòria davant l'Hospi sí que seria una decepció important pels de Paco Fernández. Duel per la història el que viurà avui l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet, el 1.002 de la història del club a Segona B. I la setmana vinent, volem viure el 1.003. Perquè #pujarem!

El rival, el Caudal Deportivo, arribava ahir ben d'hora, en avió, a terres catalanes. Allotjats al Vallès Occidental, l'equip de Mieres va fer ahir a la tarda la darrera sessió d'entrenament a Can Rosés, camp de la UE Rubí. No es preveuen massa canvis a l'onze inicial, ja que tant Prosi com Nacho López semblen en perfectes condicions per partir d'inici en l'onze que disposi Paco Fernández, tot i que ambdós jugadors van abandonar el camp abans d'hora fa 7 dies a l'Antuña. El canvi que sí serà obligat serà el de la referència atacant: Antonio Rojas va veure dissabte la tercera groga en aquest playoff i descansarà per sanció; llevat de sorpresa, el seu substitut serà Borja Navarro, titular al Caudal-Cartagena i suplent els últims dos partits. Equip fiable, el Caudal, lluny de l'Hermanos Antuña, ja que ha marcat més gols com a visitant (28) dels que ha fet com a local. Amb tot, serà interessant veure la gestió del marcador de l'anada que fan els asturians, que esperaran sorprendre a la contra i en accions d'estratègia per decantar l'eliminatòria al seu favor.

Per la seva banda a Can Hospi el convenciment en poder capgirar l'eliminatòria és total. Un convenciment que, més enllà del rival, es basa en la confiança en les capacitats d'un grup de jugadors que al llarg de la temporada ha demostrat poder de reacció. Fa quinze dies, contra el Tenerife, l'equip va quedar-se a un gol, a un suspir de fer possible la remuntada i pujar a la primera oportunitat. Aquest vespre, i conscients del mal partit fet a Astúries fa una setmana, l'Hospi sap que té marge de millora i desenes de factors per explotar que fan possible que la remuntada, sense ser fàcil, no sigui cap quimera i sí una realitat palpable. El públic, com sempre, jugarà un rol cabdal a l'hora d'acompanyar l'equip en un esforç que durarà el que trigui l'àrbitre en assenyalar el final d'una eliminatòria que no serà, de ben segur, la darrera. Es preveuen canvis a l'onze inicial per donar un altre aire a l'equip; el major dubte, però, serà el de Manu Viale, que arrossega molèsties fístiques arran d'un cop sofert dissabte a Mieres i serà dubte fins a darrera hora. Com vam publicar ahir, Miguel Álvarez va decidir convocar tots els jugadors de la plantilla.

Serà la primera vegada que el Caudal Deportivo jugui a la nostra ciutat, però no pas el primer cop que jugui a Catalunya. La darrera visita dels asturians va ser el juny de 2007 a la Nova Creu Alta, on el Sabadell de Ramon Moya els va derrotar per un clar 4-0. Serà, també, la novena visita d'un equip asturià al camp de l'Hospi; fins ara, el balanç és de 5 victòries (contra Sporting, Sporting B i tres contra el Langreo) i 3 derrotes (una contra Oviedo i dues davant l'Sporting). Serà, també, el primer cop que el murcià Raúl Nicolás Espejo, de 26 anys, dirigeixi un partit a l'Hospi i al Caudal. Segona temporada del murcià com a col·legiat de Segona B, que enguany ha dirigit un total de 13 partits a la categoria.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CAUDAL DEPORTIVO
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Dissabte, 15 de juny; 19:45 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Playoff d'ascens a la Lliga Adelante - Segona eliminatòria -tornada-
Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pedraza, Cirio, Corominas, Ángel Sánchez i Bacari.
Possible onze del Caudal Deportivo: Javi Díaz, Noel Alonso, Nacho, Gonzalo, Pantiga, Richard, Prosi, Javi Sánchez, Invernón, Nacho López i Borja Navarro.
Àrbitre: Raúl Nicolás Espejo (Múrcia).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada