20/6/13

El Júpiter i l'Ascó, rivals a l'Històrics


El Club Esportiu Júpiter i el Futbol Club Ascó seran els rivals del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET a la fase de grups de la XXVIII edició del Torneig d'Històrics que se celebrarà el proper més d'agost a les instal·lacions del Futbol Club Martinenc. És el resultat del sorteig que va tenir lloc i que va arrodonir l'acte de presentació del torneig, que va tenir lloc al Centre Cívic Martinenc ahir a la tarda. Del sorteig es desprèn també que riberencs, barcelonins i asconencs formaran part del grup 4 i disputaran els seus partits el proper dijous, 8 d'agost, a partir de les 18:30 hores. De fet, serà l'Hospi qui obri el foc en aquest grup, amb el partit (a 45 minuts) que l'enfrontarà amb el Júpiter de Juanjo García. Si l'Hospi es classifica, jugarà la semifinal l'endemà (20:00 hores) contra el guanyador del grup 3. La final, per la seva banda, es jugarà dissabte a les 18:30 hores.

Júpiter i CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET s'han vist les cares en 32 ocasions, tant a la Verneda com a l'Hospitalet en partits de Lliga i de Copa del Rei, tot i que cal recórrer a la Copa Catalunya (1997) i als amistosos de pretemporada (agost 2012) per trobar els darrers precedents entre els grisgrana i l'Hospitalet. Com en tota la fase de grups, els partits duraran 45 minuts; el segon partit de cada grup (19:30) enfrontarà el perdedor del primer encontre amb el tercer equip que forma el grup, en aquest cas l'Ascó). Posteriorment, l'Ascó s'enfrontaria al guanyador del primer partit (Hospi o Júpiter). Si bé els duels entre l'Hospi i el Júpiter han estat habituals al llarg de la història, aquests 45 minuts permetran que els riberencs i l'Ascó mesurin les seves forces en un terreny de joc en tota la seva història; també serà el primer cop que l'Hospi jugui contra un equip de la Ribera d'Ebre.

XXVIII Torneig d'Històrics

Fase de grups. Els primers partits començaran a les 18:30 hores; el segon té previst l'inici a les 19:30 i el tercer, a les 20:30 hores.
Grup 1: CF Badalona, AEC Manlleu i UE Sants. (Dilluns, 5 d'agost).
Grup 2: UE Cornellà, UE Llagostera i CD Masnou. (Dimarts, 6 d'agost).
Gruo 3: AE Prat, FC Santboià i FC Martinenc. (Dimecres, 7 d'agost).
Grup 4: CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET, CE Júpiter i FC Ascó. (Dijous, 8 d'agost).

Semifinials (Divendres, 9 d'agost)
Semifinal 1: Guanyador grup 1 - Guanyador grup 2 (18:00).
Semifinal 2: Guanyador grup 3 - Guanyador grup 4 (20:00).

Final (Dissabte, 10 d'agost).
Final: Guanyador semifinal 1 - Guanyador semifinal 2 (18:30).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada