23/6/13

Omplim l'Estadi!


Difícil, però no impossible. Després de la dura derrota d'ahir a Ipurua, jugadors, tècnics, directius i afició ja pensen en positiu per capgirar l'eliminatòria i convertir la nit del proper diumenge, 30 de juny, en una nit històrica, en l'any del retorn a Segona Divisió A. Per això serà indispensable el suport de tota l'afició de l'Hospi, de la ciutat de l'Hospitalet i dels aficionats al futbol català. Dimarts (dilluns és festa a Catalunya), obrirem les taquilles perquè tothom qui vulgui, tothom qui pugui, compri la seva entrada per presenciar en directe una fita històrica, punt àlgid d'una temporada sensacional. Per tractar d'omplir l'Estadi, la Junta Directiva del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET ha decidit, d'una banda, ampliar a 5 les entrades disponibles per a cada soci (en lloc de les 3 anteriors). A més, TOTS els jugadors del Futbol Base de l'entitat, igual que els tècnics, tindran entrada gratuïta per aquest partit amb el seu carnet de Futbol Base. Les taquilles obriran de dimarts a divendres, de 17:00 a 21:00 hores per comprar entrades anticipades. Dissabte i diumenge, el preu serà de 20 euros.

SOCIS
Els socis de l'Hospi (quota anual de 145 euros) tindran entrada gratuïta per aquest partit. El club entén l'esforç que els socis han fet al llarg de la temporada i vol agrair la seva fidelitat i sacrifici facilitant-los l'accés al partit decisiu d'aquesta fase d'ascens. A més, cada soci podrà retirar quatre entrades més a cinc euros cadascuna. Serà necessari, també, retirar l'entrada gratuïta. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin a 10 euros cadascuna fins divendres a les 21:00 hores.

ABONATS
Els abonats de l'Hospi (quota anual de 100 euros) podran comprar un màxim de tres entrades al preu de cinc euros cadascuna, tal com han pogut fer en les eliminatòries davant Tenerife i Caudal Deportivo. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin a 10 euros cadascuna fins divendres a les 21:00 hores.

JUGADORS I ENTRENADORS FUTBOL BASE
Tindran l'entrada gratuïta al partit amb el carnet d'abonat del Futbol Base. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin, a 10 euros cadascuna, fins divendres a les 21:00 hores.

FAMILIARS FUTBOL BASE
Els familiars amb carnet del Futbol Base podran retirar fins divendres una entrada per carnet al preu de cinc euros. El dia del partit el preu per a tots ells serà el mateix que per la resta de públic: 20 euros. A més, podran retirar tantes entrades anticipades com vulguin a 10 euros cadascuna fins divendres a les 21:00 hores.

PÚBLIC GENERAL / AFICIONATS SD EIBAR
El públic general podrà retirar tantes entrades anticipades com vulgui, a 10 euros cadascuna, fins divendres a les 21:00 hores. El dia del partit costaran 20 euros. A partir de l'acord a què han arribat totes dues entitats per tal que totes dues aficionats tinguin el mateix tractament com a visitants, les entrades per als aficionats de l'Eibar costaran 20 euros.

PREMSA
Els mitjans de comunicació interessats en accedir a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet per tal dcobrir el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - Eibar hauran de sol·licitar la acreditació al següent correu electrònic: a933350312@orange.es Cal indicar nom, cognoms i DNI de les persones acreditades el tipus d’activitat que desenvoliuparà (redactor, locutor, fotògraf...), així com el mitjà al qual pertany. Es permetrà un màxim de dues persones acreditades per mitjà. A diferència d'anteriors eliminatòries, serà el club i no el cap de premsa qui gestioni les acreditacions.

1 comentari:

  1. A pesar de todas las adversidades (no haber incorporado un central en invierno, no apoyar las salidas de la aficion en los playoffs, no valorar economicamente el esfuerzo de nuestros jugadores y mister, etc.. y etc..) los que verdaderamente queremos ver a este equipo en segunda division nos vamos a romper el alma para lograrlo, pues a lo que nos acompañe algo la suerte y con los cojones que tenemos SE PUEDE CONSEGUIR... AUPA HOSPI

    ResponElimina