Etiquetes

19/6/13

L'Hospi, protagonista als Premis Campió 2013

El CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET va ser protagonista ahir dimarts de la XX edició dels Premis Campió que otorga el programa Marcador Catalunya que des de fa moltes temporades dirigeix Ricard Vicente, ara a Ràdio Marca Barcelona. Sergio Cirio, Carlos Craviotto i el tècnic, Miguel Álvarez van ser els noms propis en clau riberenca, ja que entre tots van aconseguir quatre guardons que deixen l'Hospi com a club més premiat en aquesta edició dels Premis Campió. De fet, tots els premis de la temporada a Segona B els van copar els tres membres de l'Hospi, amb Sergio Cirio com a protagonista amb dos premis. Imatges: Àngel Garreta (REM Images)


Sergio Cirio va obtenir, d'una banda, el guardó com a màxim golejador de la temporada 2012-2013 a Segona Divisió B i, de l'altra, el premi al millor jugador del curs a Segona Divisió B.

Per la seva banda, l'estat de forma de Carlos Craviotto al llarg de tota la temporada tampoc no ha passat desapercebut pel jurat dels Premis Campió, que decidien otorgar al meta lleidatà el premi al millor porter de la temporada 2012-2013 a Segona Divisió B.

Finalment, la cirereta dels premis arribava amb el lliurament a Miguel Álvarez del guardó com a millor entrenador de la temporada 2012-2013 a la Segona Divisió B.

A més, dos jugadors amb passat al CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET també van ser premiats ahir al Restaurant Pasatapas de Barcelona, seu de la cerimònia. El defensa de l'AE Prat, Óscar Sierra, va ser premiat com a millor jugador del mes d'abril, mentre que el porter del CE Europa, Rafa Leva, va rebre el premi al millor porter de Tercera Divisió durant la temporada 2012-2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada