27/6/13

Treballant per la remuntada


A tres dies pel darrer partit de la temporada, la confiança en la remuntada segueix creixent amb el pas de les hores. Aquest matí l'equip s'ha tornar a exercitar sobre la gespa artificial de l'Estadi durant unes dues hores, en la que ha estat l'avantpenúltima sessió preparatòria abans del vital partit de diumenge davant de l'Eibar. La normalitat ha estat la tònica predominant de l'entrenament, on tots els jugadors han treballat amb normalitat i han seguit definint detalls per poder capgirar l'eliminatòria davant l'Eibar i aconseguir el somiat ascens. Per tractar de sumar, els aficionats de l'Hospi han volgut sorprendre la plantilla amb diversos cartells motivadors que han fet els aficionats de l'Hospi arran de la iniciativa de S'Hospitxosos.

La gran novetat podria ser el retorn a l'onze de Manu Viale, que s'ha incorporat a la dinàmica de treball del grup aquesta setmana i que si segueix amb la seva evolució positiva podrà ser de la partida (diumenge, 20:00 hores) si el tècnic, Miguel Álvarez, ho creu convenient. Tant el míster com els jugadors creuen cegament en les opcions de remuntar i són conscients que a Eibar no van fer el seu millor partit de la temporada. Amb tot, creuen que l'equip de marge de millora i que si fa les coses com sap, especialment a casa, a l'Eibar se li pot fer molt llarg el partit.

L'equip tornarà als entrenaments demà (10:00) sobre la gespa de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet i tancarà la preparació el proper dissabte, també a les 10. Serà al final de l'entrenament quan Miguel Álvarez doni la llista de convocats per al partit de l'ascens contra la SD Eibar. Els guipuscoans viatjaran el mateix dissabte tot just hagin acabat l'entrenament que faran a les 10:30 hores a Ipurua. Avui, els eibarresos han treballat sobre gespa artificial a la localitat d'Arrasate per tal d'aclimatar-se a la superfície de l'Estadi. De moment, Garitano només compta amb la baixa segura del central Raúl Navas, sancionat. El seu lloc a l'onze l'ocuparà probablement el jove Aitor Arregi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada