Etiquetes

15/8/12

L'Hospi, de Festa Major! | UE Castelldefels - CE L'Hospitalet (dimecres, 19:30)

El Centre d'Esports l'Hospitalet disputarà aquest vespre al Municipal dels Canyars (19:30 hores), a Castelldefels, el setè partit de pretemporada o el que, vindria a ser el mateix, el penúltim encontre de preparació abans d'afrontar el debut a la Lliga contra l'Huracán a l'Estadi (diumenge 26, 7 de la tarda). Un partit que tindrà un seguit d'actes previs amb la presentació de la UE Castelldefels (18:45 hores) i l'homenatge a Vicenç Andreu, exjugador, exentrenador i expresident dels grocs, mort fa poc més d'un mes. El partit, a més, tindrà l'incentiu del trofeu de Festa Major de Castelldefels, que els riberencs no van poder emportar-se fa sis estius, quan l'equip que entrenava Juan Carlos Oliva perdia per 1-0 als Canyars, tal com bé recorda la magnífica web de la UE Castelldefels que porta el gran Carlos de Frutos. En clau riberenca, s'espera poder comptar amb el concurs de jugadors com Manel Gómez, que s'ha perdut els duels davant Terrassa i Espanyol B, així com amb Marc Pedraza i Ángel Sánchez. Més dubtosa és la participació d'Osado després del cop que va rebre al genoll diumenge a Sant Adrià. Serà el retorn, a més, a un camp de bon record per l'Hospi, ja que hi va guanyar la Lliga 2009-2010 a Tercera Divisió.

Al davant hi haurà un equip que amb el pas de les temporades s'ha convertit en un clàssic de la Tercera Divisió sense fer massa soroll. No obstant això, la UE Castelldefels viurà enguany la seva desena temporada a Tercera Divisió, gairebé de forma ininterrompuda. Any de força canvis a l'entitat que dirigeix Jordi Julià que, però, mantindrà Antonio Escudero com a tècnic del primer equip, que viurà la seva cinquena temporada consecutiva en clau marinera. Serà l'encarregat de gestionar les 12 arribades externes i les 11 baixes que han tingut lloc aquest estiu. Han marxat peces importants com el porter Burgada o els jugadors Sascha, Boniquet, Sergio Navarro, Xavi León, Javi Sánchez o Alberto Garcia, 7 dels jugadors amb més minuts l'any passat. Renoven, però, pilars importants per Escudero com són els veterans (o experts) Jorge Sánchez i Pablo Amantini, el jove davanter Édgar Doblas o homes importants com Gilberto i Montilla. Per acompanyar-los arriben, entre d'altres, l'exriberenc Aleix Camps (Viladecans), però també homes curtits com Santos (Castellón), Mario (Rapitenca) o el punta Óscar Muñoz (Vic). La nota exòtica arriba de la mà de Jefferson de Souza, que després de passar per la base del Chievo Verona, ha jugat a l'Ipatinga i al Mixto del Brasil i al FC Arieşul Turda romanès. Mundo Deportivo publica avui, però que el club ha donat la baixa al brasiler, així com a Eitán. Imatge: Alex Gallardo (web gallardophoto.com)

Serà també el setè partit de pretemporada pel Castelldefels, que de moment duu una trajectòria un xic irregular amb dues victòries (1-3 al Martinenc i 2-0 sobre el Sants), tres derrotes (1-0 al Prat, 3-0 a Terrassa i 1-0 a Vilassar de Dalt) i un empat (3-3) diumenge passat a Vilafranca en partit de Copa Catalunya, en un partit que els del Baix Llobregat dominaven per 1-3 iniciada la segona meitat i que van haver d'endur-se a la tanda de penals. En partit oficial, l'Hospi ha jugat 5 vegades al camp del Castelldefels (bé als Canyars o a la Via Fèrria) amb un bon balanç de 4 victòries i només una derrota (3-0 a Primera Regional, temporada 1970-1971). En partit amistós, l'Hospi també va guanyar l'últim duel jugat als Canyars, l'estiu de 2007, per 1-2. Per últim, cal recordar que el preu de l'entrada pel partit serà de 5 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada