Etiquetes

4/8/12

Derrota en un bon partit | CE Sabadell FC 2-1 CE l'Hospitalet

Hi ha discursos que amb raó o sense, al final acabant apropant-se força a la realitat. Recordàvem que en això de les pretemporades, molts cops (no sempre), el resultat final era el de menys i les sensacions i les coses ben o mal fetes acabaven per tenir més valor que un simple guarisme. Va passar dimecres enfront del Júpiter a l'Estadi amb un contundent triomf, però també s'ha repetit aquesta tarda a Sant Oleguer davant d'un equip de categoria superior com el Sabadell i en un matx on, tot i la derrota, l'Hospi de Miguel Álvarez ha tractat de tu a tu el quadre arlequinat. Durant bona part del partit, la igualtat, el domini i les ocasions han estat repartits llevat d'un tram final on els locals s'han mostrat superiors amb un onze completament diferent del de la primera meitat. En general, detalls a millorar però també coses a destacar de forma positiva en l'aspecte individual (bon partit de Valentín, Ángel Sánchez o Pedro, per exemple), però també en l'aspecte col·lectiu. Cada partit que passa, petita millora. Dimecres a Terrassa, més.

Miguel Álvarez segueix introduïnt variacions en l'onze inicial de cada partit, i avui ha estat el torn d'homes com Pol Llonch o Ángel Sánchez, que han arrencat el parti d'inici. Un encontre en què el Sabadell ha volgut imposar domini i possessió davant d'un Hospi que no ha concedit massa espais ni ocasions i que ha estat intens en la pressió per no deixar elaborar el quadre local. Gato i Bacari, per tots dos equips, ho han intentat amb accions en què després d'entrar fins la cuina no han trobat rematador. Hem hagut d'esperar fins gairebé l'equador del primer temps per veure com Ángel Sánchez posava a prova Nauzet amb un xut que culminava una bona acció individual (22'). El canari ha deixat accions de classe abans i després del gol vallesà, que arribava després d'una bona jugada trenada pels de Carreras, centrada de Toni Lao des de la dreta, control i rosca excelsa des de la frontal d'Ulises per colar-la a l'escaire, ben lluny de l'abast de Carlos Craviotto (25').

El gol ha deixat tocat un Hospi que fins aleshores havia controlat bé un Sabadell que, animat, ha estirat línies i ha donat algun ensurt més als riberencs, que tractaven a sortir a la contra sense que l'última passada arribés a bon port. De nou Ángel Sánchez provaria sort des de la distància, amb un xut ras que Nauzet Pérez blocava sense més problemes (32'). A l'altra porteria, una altra 'rosqueta', ara de l'ex de l'Alcoyano, Manuel Gato, es perdia llepant el pal esquerre de la meta riberenca (42'). Eren minuts de partit obert i d'accions d'atac per tots dos equips, però curiosament seria a pilota aturada que l'Hospi acariciaria el gol de l'empat. I com no, l'autor de l'acció ha estat Ángel Sánchez, que ha colpejat la pilota amb la dreta impactant el travesser arlequinat (44'). Era l'última acció del primer temps, just abans que el col·legiat xiulés el final.

A la represa, com és habitual a l'estiu, canvis, canvis i més canvis. Tants com disset: onze (tots) al Sabadell i sis en un Hospi que avui ja no ha comptat amb Borja Sánchez (baixa definitiva) ni tampoc amb Douglas ni David Márquez, que eren a prova. Pol Llonch ha continuat al lateral i Cirio, Pedro, Pedraza i Osado han format el quartet d'atac amb algunes incursions de Manga. Els primers minuts, de clar domini riberenc, han tingut Pedro Bilbao com a protagonista. L'exjuvenil ha provat dues internades per banda abans que a la tercera, i després d'un petit embolic, Juan Antonio Osado l'encertés per empatar el matx (49'). Amb l'empat tots dos equips han entrat en un període de calma, amb poques idees un cop traspassada la línia de tres quarts. La solució: la pilota aturada. Així arribava l'ocasió de l'Hospi per capgirar el marcador després que Manga servís un córner i Moyano, a plaer, rematés de cap per trobar-se amb la intervenció del Sant arlequinat: David de Navas (67').

L'Hospi havia perdonat, però el Sabadell no ho faria. Havíem 'avisat' a la prèvia i el francomarroquí ha estat el més llest de la classe per rematar de cap una centrada a mitja alçada i fer el 2-1 definitiu (69'). A partir d'aquí, els de Carreras han imposat la seva superioritat i Antonio Hidalgo hauria pogut fer el tercer amb un batzac des de la frontal que ha marxat fregant el pal (74'). Álvarez ha donat entrada a Iván Salvador, Peque... i Aday, que d'aquesta manera 'retornava' a l'Hospi. De fet, el de Sentmenat ho ha provat amb un llançament de falta sense conseqüències; també ho intentava Pedro, actiu durant bona part del segon temps amb una acció que tampoc acabava en gol (79'). Abans d'acabar, però, un altre cop Antonio Hidalgo ha posat a prova Oliver, amb una volea que el porter hospitalenc ha rebutjat amb els punys. Accions que aporten confiança.

FITXA TÈCNICA

CE SABADELL FC - 1a part:
Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Tortolero, Óscar Ramírez, Héctor Simón, Juvenal, Arteaga, Gato, Ulises i Aníbal. 2a part: De Navas, Espasandín, Juanjo, Paz, Arnau, Llorente, Fito, Hidalgo, Eneko, Collantes i Baha.

CE L'HOSPITALET - 1a part: Craviotto, Pol, Moussa, Viale, Valentín, Manel Gómez, Ángel Sánchez, Corominas, Cirio, Manga i Bacari. 2a part: Oliver, Pol, (Peque, 72'), Moussa, Valentín, Moyano, Alan, Manga (Iván Salvador, 72'), Pedro Bilbao, Cirio (Aday, 72'), Pedraza i Osado.

Gols:
1-0 Ulises (25'); 1-1 Osado (49'); 2-1 Baha (69').

Àrbitre: Joan Fàbregas Capella. No ha mostrat cap targeta.

Incidències: quart partit de pretemporada (cinquè del Sabadell) disputat a l'Estadi d'Atletisme Josep Molins, al Complex Esportiu de Sant Oleguer de Sabadell davant d'uns 400 espectadors. Calor, molta calor i uns 32 graus de temperatura. Hammouch no ha jugat per molèsties físiques; sí ho ha fet Aday, que redebutava amb l'Hospi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada