Etiquetes

25/8/12

Espiant els rivals | CF Badalona 2-0 CD Alcoyano

En un intent per apropar-vos més informació sobre la resta d'equips del grup, l'estrena del campionat avui a Badalona en serveix d'excusa per inaugurar la secció 'Espiant els rivals', un espai on tindreu la fitxa, la crònica i les imatges de la resta de partits del grup 3 que tinguem l'oportunitat de presenciar en directe, al camp (res de televisions, ni cròniques radiofòniques reformulades). Enguany, l'Hospi s'enfrontarà al rival que ens deixi el CF Badalona, de manera que el Camp del Centenari pot convertir-se en un destí comú per aprofundir sobre el següent rival de l'Hospi. Per començar, l'Alcoyano ha caigut derrotat aquesta tarda a Badalona per 2-0 després d'un partit travat en la primera meitat, sense massa ocasions però que els escapulats s'han sabut posar de cara per rematar-ho en una segona part brillant, on Robert ha sentenciat l'encontre i l'Alcoyano ha demostrat les seves carències en un clar símptomes que encara hi ha molt a millorar per respondre de forma adequada a l'etiqueta d'outsider que li hem penjat.

Pobre bagatge ofensiu dels homes d'Asier Garitano, que han abusat d'un joc directe sense que David Torres ni Edu Silva poguessin convertir-se en desequilibrants. Els alcoians només han pogut recórrer a les accions a pilota aturada, sempre amb Javi Lara com a iniciador bé en córners o bé en faltes; fruit d'una d'aquestes jugades, els visitants han estat a punt d'avançar-se amb una rematada de cap de César Remón al primer pal que ha marxat massa creuada, a la dreta de Marcos (8'). El Badalona duia el pes del partit, sense estridències, amb Samu Bayón força actiu en banda esquerra i amb Gabri com a referència en punta. Ha estat precisament l'ex de l'Alavés qui ha engegat una jugada per l'esquerra i ha assistit Joaquín, que ha xutat massa fluix a les mans d'Unai Alba (20'). El basc ha estat el millor del seu equip i minuts més tard evitava el gol de Joaquín en un xut des de la frontal; el rebuig, però el recollia Xavi Muñoz per enviar la bola al fons de la xarxa i situar l'1-0 a l'electrònic (37').

A la represa, l'Alcoyano semblava sortir endollat i ho tornava a prova per dalt, amb una rematada de cap de David Torres a centrada de Tortosa que Marcos enviava a córner (49'). Un miratge, ja que el Badalona s'ha convertit en amo i senyor d'un partit eixamplat al màxim a les bandes, amb Robert i Samuel Bayón tornant bojos Alcántara i Devesa, i amb una parella de centrals força insegura avui. Tot plegat, massa facilitats com les que ha trobat Robert en la jugada del 2-0, tot i la gran definició del jove jugador del Badalona, situant la bola lluny de l'abast d'Unai (54'). Tot i l'entrada de De Dios, Fran Piera i Lolo, els de Garitano s'han mostrat inoperants de cara a porta i encara han hagut d'agraïr al seu porter que el marcador no hagi estat més ampli: al temps de descompte, un tres contra dos local no el sabia resoldre Joan Grasa amb un xut que salva el porter guipuscoà (93'); abans, Joaquín creuava en excés una bona centrada de Bermudo al segon pal, amb el '14' escapulat absolutament sol. En resum, bones sensacions per un Badalona que ha traspassat els dubtes inicials a un Alcoyano amb obligacions gairebé immediates de resultats.

Fitxa tècnica


CF Badalona: Marcos, Bermudo, Ferrón, Gallardo, Pelegrí, Javi Moreno (Borja, 25'), Xavi Muñoz, Samuel Bayón (Juanma, 71'), Robert, Joaquín i Gabri (Grasa, 83').

CD Alcoyano: Unai Alba, Devesa, Alcántara, Javi Selvas, Óscar López, César Remón (Lolo Ivars, 71'), Javi Lara, Kike Tortosa, Ferran Tacón (Fran Piera, 52'), Edu Silva (Julio de Dios, 46') i David Torres.

Gols: 1-0 Xavi Muñoz (37'); 2-0 Robert (54').

Àrbitre: Eduardo García Ballesteros (la Rioja). Ha amonestat el local Gabri (79') i els visitants Ferran Tacón (13'), César Remón (27'), David Torres (39') i Javi Selvas (55').

Incidències: primer partit de Lliga del grup 3 de Segona B celebrat al Camp del Centenari davant d'uns 350 espectadors. A la llotja, presència de l'alcalde de Badalona, Xavier García-Albiol. També hi ha hagut presència d'aficionats de l'Alcoyano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada