Etiquetes

17/8/12

I ara, una Copa | CE Vilassar - CE l'Hospitalet (dissabte, 19:45)

Per molt particular que sigui la competició, per moltes normes diferents, alternatives que disposi i per molt maltractada que acabi resultant, el partit de Copa Catalunya de demà a Vilassar de Dalt suposarà l'inici de temporada oficial per un Hospi que, de retruc, clourà la fase de preparació de cara a l'inici de la Lliga (i de la Copa del Rei) 2012-2013. Ho farà al Municipal de Vallmorena davant del CE Vilassar, campió l'any passat del grup 2 de Segona Catalana i debutant, enguany, a Primera Catalana, divisió on militarà en el seu grup 1. Serà la darrera pedra de toc per un Hospi que fet una pretemporada de menys a més en molts aspectes, tot i que les lesions hagin minvat la capacitat de fer provatures de Miguel Álvarez, que demà es trobarà amb un rival (ultra)motivat davant l'ocasió de seguir fent història en la seva participació a la Copa Catalunya. A les files riberenques no hi serà Osado, qui confirmava la seva baixa pels propers deu dies, convertint en dubtós el seu concurs davant Huracán. Dubte són també Manel Gómez i Pedraza, que tampoc van jugar dimecres a Castelldefels. Podreu seguir el partit per COM Ràdio, amb connexions amb un servidor, i també via Twitter gràcies a Gol Cat i a Sergi Vargas.

El CE Vilassar jugarà a Primera Catalana per primer cop a la seva història. El Centre d'Esports Vilassar de Dalt, fundat als anys 20, ho farà després d'uns anys en què petits detalls als trams finals del campionat els han privat de fites majors: el tercer lloc a Preferent l'any 2008-2009 va convertir-se en càrrega després d'un estèril empat amb el Ripollet (0-0) que impedia els maresmencs disputar la promoció d'ascens a Primera Catalana. Va ser, d'alguna forma, el sostre momentani per un equip que, l'any següent, retornava a Primera Territorial després de perdre per 6-0 al camp del Tona. Dues victòries en les darrers sis jornades del curs 10/11 van privar els maresmencs de lluitar l'ascens a Primera Catalana al Martinenc. L'espina se la trarien enguany, amb una lliga gairebé impoluta: 79 punts, campió amb 11 de diferència sobre el Turó.

Campionat i participació a la Copa Catalunya amb una golejada a Tiana per 1-6, un sofertíssim triomf per 0-1 al camp del San Juan Montcada i la brillant victòria per 2-1 sobre l'Europa. Pel curs vinent, Toni F. Corominas seguirà a la banqueta vilassarenca mantenint 15 peces de l'any passat en què destaquen històrics del Futbolcat com Chino i Rubén Salvador. Arriben 5 incorporacions: Sergi Maymí (Mataró), Cristian Martí (Mataró), Ángel Mula (Turó Peira), José Luís Casillas (Cerdanyola Vallès), Sergio Mendoza (Vilassar de Mar), i 2 jugadors del Juvenil pugen al primer equip. Objectiu: mantenir-se a Primera Catalana l'any del debut. Imatge: CE Vilassar.

Els de Toni F. Corominas en el que porten de pretemporada, sumen tres victòries i una derrota, amb 9 gols marcats i 5 d'encaixats. Després de vèncer el Juvenil de Divisió d'Honor del CE Mataró per 4-0 en el primer partit de preparació, els vilassarencs han estat capaços de derrotar dos conjunts de Tercera Divisió com són l'Europa (2-1) i la UE Castelldefels (1-0), i van perdre el seu darrer test a Vallmorena, el derbi davant la UE Vilassar (també de Tercera) per un contundent 2-4. Després del partit, el míster local manifestava el seu enuig per l'actitud d'alguns dels seus jugadors l'equip i considerava que l'equip no havia "afrontat el partit amb el nivell competitiu que requeria la cita. Potser la Copa Catalunya ha acaparat massa atenció i ens fa fet perdre objectius en aquest partit", tal com recollia l'excel·lent web del CE Vilassar. Amb tot, caldrà parar especial atenció al davanter Vicente Bermúdez, màxim golejador de la pretemporada del CE Vilassar amb 4 gols, tants gols com temporades duu amb els verd-i-blancs. Imatge: Alex Gallardo

Copa CatalunyaCentre Esportiu Vilassar - Centre d'Esports l'Hospitalet
19:45 hores | Municipal de Vallmorena

Possible onze del CE Vilassar: Artur, Maymí, Marc Reyes, Fran Fuentes, Edu Camps, Xavi de Frias, Galeano, Casillas, Arturo, Ángel Mula i Vicente.
Possible onze del CE l'Hospitalet: Oliver, Peque, Moussa, Viale, Valentín, Barranco, Ángel Sánchez, Cirio, Pedro Bilbao, Manga i Bacari.

Àrbitre: Ramon Maria Comella Gil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada