1/8/12

Gols per fer camí | CE l'Hospitalet 4-0 CE Júpiter

Els partits de pretemporada serveixen pel que serveixen. No hi ha punts en joc, ni aquella imperiosa necessitat que se'n deriva per tal d'esforçar-se fins l'extenuació per guanyar. Però cal fer les coses bé, iniciar dinàmiques positives que estalvïin feina posterior al grup de treball, al cos tècnic i a la confiança general d'un conjunt. Avui l'Hospi ha derrotat de forma contundent el Júpiter, acabat d'ascendir a Tercera, per un clar 4-0. El marcador no té més trascendènci que els números, però després de la derrota de dissabte a Rubí, l'equip ha millorat la seva versió i tot i tenir moltes coses a treballar i a millorar, avui s'ha mostrat més efectiu de cara a porta i hauria pogut aconseguir un marcador més ampli a costa d'un Júpiter que ha mostrat massa febleses defensives, facilitats d'aquelles que davant d'un conjunt de Segona B, amb qualitat i gol, es paguen d'allò més cares. En clau Hospi, millora de sensacions i clara superioritat: s'han generat ocasions, s'ha fallat un penal però se n'ha marcat un altre i les noves incorporacions, la majoria, segueixen en bona sintonia amb la resta del grup.

En un partit que, com els anteriors, ha tingut dos onzes pràcticament diferents a cada meitat, Valentín avui ha ocupat el lateral esquerre. Osado i Pedro Bilbao han estat les altres novetats a l'onze inicial en detriment de Coro i Marc Pedraza. Inici ràpid i elèctric per part de tots dos equips, ja que Toni Pérez ha pogut encetar el marcador ben d'hora amb una acció que ha acabat en córner (3'). L'Hospi, però, s'ha fet amb el control absolut del partit i ha generat dues accions de perill clares: jugada individual de Pedro Bilbao per la dreta, centrada i rematada alta de Sergio Cirio al punt de penal (7') i rematada franca de Bacari que atrapava Sergio (11'). Passat el quart d'hora, el protagonisme ha estat per Alberto Manga, que al minut 16 enviava al pal dret un penal comès sobre Pedro Bilbao i dos minuts després en transformava un altre que havia rebut Bacari (18'). Curiosament, els mateixos protagonistes de l'1-o intercanviarien papers minuts més tard: assistència de Manga cap a Bacari i el mataroní resolia marcant el segon lluny de l'abast de Sergio (32'). Abans, Hammouch havia hagut d'abandonar el terreny de joc per molèsties.

A la represa, Márquez, Moussa, Alan, Ángel i Douglas han entrat per disputar els segons 45 minuts, juntament amb Pol Llonch, que havia entrat pel capi al primer acte. Carrussel de canvis també en un Júpiter que ha tractat d'estirar línies amb Elhadji Bandeh com a referència atacant, tot i que l'opció més clara l'ha tinguda l'exriberenc Tonet Guerao amb una rematada de cap alta a la sortida d'un córner (79'). Era després que l'Hospi hagués sentenciat el partit en una segona meitat d'escasses ocasions per grans gols; el tercer, d'Ángel Sánchez, gràcies a un deliciós llançament de falta del canari que entrava per tot l'escaire (72'). Instants després, el juvenil Iván Salvador aprofitaria la posició avançada del porter grisgrana per marcar el quart i definitiu gol amb una bonica vaselina. Sentència i fins i tot l'àrbitre, com fa set dies, xiularia el final abans d'hora.

CE L'HOSPITALET. 1a part: Craviotto, Hammouch (Pol, 27') Valentín, Manu Viale, Moyano, Manel Gómez, Pedro Bilbao, Osado, Bacari, Alberto Manga i Cirio. 2a part: Oliver, Márquez, Moyano, Manu Viale, Moussa, Pol, Alan, Douglas, Ángel Sánchez, Cirio (Dani Mañas, 72') i Osado (Iván Salvador, 72').

CE JÚPITER. 1a part: Sergio, Guille, Santolalla, Oriol, Xavi Valls, Masa, Mechi, Toni Pérez, Pedro, Romo i Èric. 2a part: Sergio, Israel, Peter, Poche, Tonet, Serrano, Lalo, Pipo, Jordi, Santolalla (Dany, 69') i Elhadji.

Gols: 1-0 Manga (18', penal); 2-0 Bacari (32'); 3-0 Ángel Sánchez (72'); 4-0 Iván Salvador (79').

Àrbitre: Javier Jiménez. Groga al visitant Serrano (67').

Incidències: tercer partit de pretemporada de l'Hospi disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 200 espectadors. Peque, Coro i Marc Pedraza tampoc no han jugat per problemes físics. Presència de les càmeres de BTV.