Etiquetes

4/8/12

I avui, a Sabadell | CE Sabadell FC - CE l'Hospitalet (dissabte, 18:30)

L'Hospi afronta avui el quart test d'aquesta pretemporada 2012 davant del rival de més categoria de tot el període de preparació. Tot un equip de la Lliga Adelante com és el Centre d'Esports Sabadell Futbol Club que dirigeix per tercer any consecutiu Lluís Carreras. Serà, com s'acostuma a dir, una bona pedra de toc per als homes de Miguel Álvarez, que dimecres davant el Júpiter van millorar la imatge oferta fa 7 dies a Rubí, i no només pel resultat final. Amb tot, el partit d'avui serà una nova oportunitat per seguir ajustant els engranatges i, segurament, per tornar a veure en acció Aday Benítez, que dijous confirmava el seu retorn a l'entitat. Per contra, no hi serà Borja Sánchez, que ha acabat causant baixa per problemes de caire personal. Amb la previsió que Oliver torni a gaudir de minuts davant els arlequinats, qui no hi serà és Javi Barranco, darrera incorporació riberenca i que probablement arribarà demà a terres catalanes. Al capítol de dubtes hi haurà Peque, Pedraza, Coro o Osado, amb algunes molèsties físiques que podrien condicionat el seu concurs aquesta tarda.

En un partit que l'enfrontarà, a l'Estadi d'Atletisme Josep Molins, a Sant Oleguer, a un Centre d'Esports Sabadell que fins ara ha disputat quatre encontres de preparació amb dues victòries (0-3 a Palamós i 1-6 a l'Escala), un empat a zero a Palafrugell enfront el Llagostera i una derrota a Sant Oleguer davant el Sant Andreu (1-2). Un escenari de gespa natural en bones condicions, ideal, juntament amb la Ciutat Esportiva Dani Jarque, perquè l'Hospi prepari el primer desplaçament de la Lliga, a Alcoi, també sobre gespa natural. Tornant al Sabadell, els vallesans s'han reforçat a consciència per no passar tants problemes com el curs passat, quan el descens del Villarreal els va poder estalviar mal de caps inesperats de darrera hora. Han arribat Moha i Tortolero (Girona), Llorente (Villarreal B), Nauzet (Mirandés), Gato (Alcoyano), o Abraham Paz i Collantes (Cartagena). A més, segueix Nabil Baha, tota una assegurança de gol.

1 comentari:

  1. Estic fora de Catalunya, intentaré seguir el partit per l'ordinador i llegir la teva sempre encertada crònica. Una abraçada i gràcies

    ResponElimina