Etiquetes

31/8/12

L'any del retorn - Juvenil A

Una magnífica segona volta no va ser suficient perquè l'any passat el Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet aconseguís l'objectiu de la temporada: el retorn a la Divisió d'Honor Juvenil. Va pesar massa una primera volta irregular tot i el canvi d'entrenador: Robert Cuesta va revifar un equip que només va caure davant Barcelona B ("normal") i Jàbac (de forma injusta) i que, sobretot, va fer grans partits amb una plantilla plena de jugadors de qualitat. Dos d'ells, Pedro Bilbao i Alan Liesegang, ja formen part del primer equip. La resta, molts d'ells, han marxat i ja han trobat equip a Primera Catalana; alguns altres, pocs, seran el pal de paller d'un conjunt que enguany dirigirà Rafa Porras, provinent de la Damm B. Després d'una pretemporada amb marcadors per tots els gustos, el Juvenil A de l'Hospi s'estrenarà aquest mateix dissabte (19:00 hores) a l'Estadi davant el Premià.

De nou, l'objectiu serà lluitar per un ascens més complicat que mai, en part pels descensos de Reus i Lleida Esportiu i per la presència de nombrosos filials (Barcelona, Espanyol, Girona, Cornellà, Nàstic,...) que complicaran un calendari especialment feixuc en el seu darrer tram. Els de Porras arribaran a la cita davant del Premià després d'haver disputat 7 partits amistosos de pretemporada amb un balanç de 4 victòries i 3 derrotes, 17 gols anotats i 12 d'encaixats. Dues victòries davant el Sant Andreu de Divisió d'Honor Juvenil (1-2 i 2-3), enfront la Blanca Subur (3-2) i golejada davant el Juvenil A de la UE Castelldefels dissabte a l'Estadi per 5-0. Al cantó "negatiu", derrota en el debut davant el Viladecans per 2-3 en un partit que l'Hospi va ser a punt d'empatar, també amb l'Europa a Sitges (1-0) i enfront l'AE la Múnia de Segona Catalana (3-2) en l'últim test disputat diumenge al migdia.

Serà important que tothom tingui paciència amb un equip renovat i que precisa d'un període d'adaptació dins del mateix campionat de Lliga per ensamblar peces. Com gairebé cada any, de fet. Serà interessant veure de quina manera encaren l'experiència amb el primer juvenil els joves que pugen del 'B', que el curs passat va tenir un any un pèl convuls. Amb tot, sembla clar que bona part de les mirades se situaran sobre Iván Salvador, que ja ha debutat amb el primer equip a Copa Catalunya; amb ell seguiran Lucas, Over, Xavi o Agustín Salcedo, mentre que Adrián Navarro, Francesc Vila i Soufian també tindran fitxa del primer equip. En el capítol d'altes arriben els porter Joan Carles Pérez (Damm C) i Ángel André (la Floresta); Gerard Vallès o Mario Roque (Júpiter), Oriol Codina (Nàstic B), Dani Santolaria (Peralada), Carles Roca (Vic Riuprimer), el ghanès Alexander Twene (Espanyol Juvenil B) i el mexicà Diego Martínez, que l'any passat va jugar a Lliga Nacional amb el Rápido de Bouzas gallec. Amb tot, encara hi haurà setmanes per seguir configurant la plantilla amb noves arribades.

Plantilla CE l’Hospitalet Juvenil A
2012-2013 | Lliga Nacional, grup 7

Segueixen/pugen del juvenil: Lucas Martínez, Xavi Monleón, Over Ramos, Adrián Navarro, Agustín Salcedo, Iván Salvador, Francesc Vila, Soufian Araissi.

Altes: Joan Carles Pérez (Damm Juvenil C), Carles Roca (Vic Riuprimer Juvenil), Gerard Vallès (Júpiter Juvenil), Mario Roque (Júpiter Juvenil), Oriol Codina (Gimnàstic Juvenil B), Daniel Santolaria (Peralada Juvenil), Diego Martínez (Rápido de Bouzas Juvenil), Alexander Twene (Espanyol Juvenil B), Ángel André Osorio (la Floresta Juvenil).

Baixes: Alan Liesegang (Primer equip), Pedro Bilbao (Primer equip), Roger Cabezas (Sants), Roberto Aguado (Vilafranca), Mario Ricote (Sants), Aitor Nisa (Masnou), Quim Prades (Sants), Pedro Baena (Masnou), Dani Fernández (Gramenet B), Héctor Poncelas (Getafe Juvenil), Xavi Torrent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada