22/2/16

#FutboLH | Resum del cap de setmana (20-21 febrer)

Imatge: Unificación Bellvitge
La Unificación Bellvitge continua sense trobar la tecla que li faci guanyar partits a la Feixa Llarga. Dissabte va passar-hi el cuer i els de José Moreno tampoc no van poder sumar els tres punts. El partit ja es va complicar abans de la mitja hora quan l'àrbitre va expulsar el local Xavi Arias amb vermella directa (26'); set minuts després, per acabar-ho d'adobar, l'Òdena s'avançava al marcador per mitjà de Xavi Valls (33'). A la represa, la Uni encara va poder salvar als mobles amb un gol d'Ezequiel al minut 50 que serviria per salvar un puntet en un dissabte fosc. L'equip, que va acabar amb 9 per l'expulsió d'Andreu al tram final del partit, cau a la 14a posició amb 26 punts i endinsat en zona de perill. Amb només tres punts més però en una desena posició molt més generosa hi ha el Gornal, que va sumar el segon triomf consecutiu en desfer-se de l'Espluguenc per 2 a 1. Partit ben mogut, amb un primer temps en què els de Javi Santisteban (ahir expulsat) van colpejar primer mitjançant Felipe (27'). Al segon temps, Pastor situava el 2-0 al minut 58 però els visitants tornarien a entrar al partit tres minuts després amb un gol de Diego. El Gornal va haver de patir per mantenir el resultat tot i que l'Espluguenc va acabar amb 9 homes per les expulsions de Manuel i Héctor.

SEGONA DIVISIÓ B - GRUP 3
Atlètic Balears 1-1 CE L'HOSPITALET
Gerard Oliva

TERCERA CATALANA - GRUP 4
Llavaneres 3-1 LA FLORIDA
No ho va tenir gens fàcil el segon classificat, un Llavaneres en plena competència per l'ascens a Segona Catalana. La Florida va veure com el quadre maresmenc s'avançava al minut 12 per mitjà de Guillem Creus (ex d'Espanyol B, Olímpic i Prat a Segona B) però Èric Álvarez va anivellar el marcador al minut 35. Dos minuts, però, va durar l'alegria per als riberencs, el que va trigar Iván Martínez a avançar de nou el Llavaneres. 2-1 al descans i sentència abans del darrer quart d'hora: Marc Quintero (71') feia el tercer i els riberencs acabaven amb 10 per l'expulsió d'Óscar González (87'). La Florida és tretzena amb 24 punts, nou per sobre del 16è classificat.

TERCERA CATALANA - GRUP 10
HOSPITALENSE 1-2 PUBILLA CASAS
El Pubilla va endur-se el derbi i va retallar dos punts respecte el segon classificat en una jornada favorable que començava malament pels seus interessos, ja que als 12 minuts de joc Sergio Aranda avançava l'Hospitalense. Els de Murillo, però, no van poder conservar el mínim avantatge tot i marxar al descans amb la victòria parcial. Dos gols en dos minuts (47' i 48') van esguerrar les opcions dels del Centre, que no guanyen al Jordi Alba des del passat mes d'octubre: Eudald i José Manuel Banderas van capgirar el marcador i van permetre que els de Manuel Díaz gestionessin el marcador a favor fins el final del partit. El Pubilla és sisè amb 38 punts (a sis del Dinàmic, segon) i l'Hospitalense és catorzè amb 23 punts, set per sobre del descens. Podeu veure el resum del partit, els gols i les declaracions dels tècnics tot seguit gràcies als amics de Regional Fútbol.

CAN BUXERES 2-2 Dinàmic Batlló
Primera meitat de bojos la que es va viure dissabte a Can Buxeres, amb un Canbu 'pesat' que va posar en greus problemes el segon classificat, un Dinàmic Batlló que va haver de neutralitzar en dues ocasions l'avantatge local. Rafa Vílchez, amb un doblet, va avançar dos cops els de Julián García (15' i 29'), que en tots dos casos van trobar la resposta dels visitants, primer a càrrec de l'ex de l'Hospi, David Ceballos (19') i més tard d'Èric Herrera (34'). Al segon temps el partit es va complicar pel Can Buxeres arran de l'expulsió de Sergio Valera, que va deixar els riberencs amb 10 homes durant mitja hora, el que va trigar el rival a perdre Xavier Castell per doble groga (85'). Repartiment de punts que deixa el Can Buxeres vuitè amb 31 punts, lluny de la zona de privilegi però encara més lluny del perill.

SANTA EULÀLIA 4-1 Almeda
Riki Pascual va ser l'artífex principal del primer triomf del Santa en aquest 2016. Feia jornades que ho perseguien, però no va ser fins dissabte que els de Miki Rodríguez van trencar una ratxa negativa que els havia allunyat de la part alta de la taula. Els riberencs van resoldre el partit per la via ràpida: al minut 26 guanyaven per 2 a 0 gràcies a un doblet de Riki i l'Almeda s'havia quedat amb 10 per l'expulsió d'Albert. Lluís Mengual va fer el tercer al minut 52 de manera que l'expulsió de Jonathan (62') i el gol de l'Almeda no van tenir un efecte important, menys encara quan Riki sentenciava el partit a un quart d'hora del final amb el seu tercer gol de la tarda. El Santa Eulàlia és desè amb 29 punts.

TERCERA CATALANA - GRUP 11
Sant Ignasi 2-5 CAN PI
Un gol li va faltar al Can Pi per recuperar la primera posició provisional però allò més important és que els quadribarrats semblen haver retrobar la clau de l'èxit. Victòria de mèrit, segona consecutiva, d'un Can Pi que visitava el quart classificat i que va haver de suar tot i el marcador final. El Sant Ignasi va avançar-se al minut 13 però en l'última acció del primer temps Borja Arribas va situar l'empat provisional. Al segon temps, David Manzano (53') i, novament, Borja (61') situaven l'1-3 abans que Jorge retallés distàncies (64') i que l'àrbitre expulsés el riberenc Moha (66'). Lluny de perdre els nervis, el Can Pi va aguantar el tipus i va acabar sentenciant a les acaballes del partit gràcies a Colinas i a Antonio Tobal. 2-5 final, contundent, que manté els quadribarrats amb 48 punts, empatats amb la Catalana i amb un punt de distància sobre l'APA Poble Sec.