Etiquetes

6/2/16

Disfresseu-vos de guanyador | CF Badalona - CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00)

-> L'Hospi precisa tornar a guanyar dos mesos i escaig després per començar a fugir d'una zona de descens que incomoda i en la qual va caure diumenge passat.
-> Els riberencs, millors visitants com a local, visiten un Badalona que només ha guanyat tres partits al seu terreny de joc i que, com l'Hospi, arrossega greus problemes a l'hora de marcar.
-> Dani Fernández i Miki Muñoz, sancionats, baixes més destacades en un Hospi on podria debutar Juanjo Prior, darrera adquisició riberenca.
-> PRÈVIA del Badalona-Hospi amb Martí Cifuentes, tècnic riberenc.
-> ESCOLTA les declaracions de Tià Sastre, Jonathan Toledo i Juanjo Prior abans del duel de demà.

CF BADALONA - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 7 de febrer - 12:00 hores - Camp Municipal de Badalona
Jornada 24 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze del Badalona: Morales, Fran Grima, Canelada, Akrong, Carroza, Maestre, Toni Lao, Morgado, Enric Pi, Olmeda i Óscar Muñoz.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Sierra, David López, Aleix, Savall, Juanjo Prior, Cristian Gómez, Guzmán, Corominas, Puerto i Gerard Oliva.

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez (las Palmas).


Passen les setmanes i s'esgota el marge d'error. L'Hospi fa dies que passa per problemes, ancorat en zona de descens per demèrits propis, els riberencs afrontaran properament una sèrie de partits en què no guanyar pot comportar decisions dràstiques. Conseqüències de no haver fet els deures quan tocava, o d'haver-los fet malament. Els reforços poden canviar la cara a un equip que ha empitjorat les sensacions futbolístiques respecte del primer tram de Lliga, una situació que no només ha conduït els de Cifuentes a no conèixer la victòria en els últims vuit partits sinó, encara pitjor, a no haver estat a prop de guanyar en masses d'aquests partits. Per tant la feina és doble. O triple, o quàdruple. I el temps, en canvi, és limitat. Juga l'Hospi, juga el rival però també la resta de rivals directes per la permanència que, com els riberencs, pensen que un dia despertaran de les males ratxes que els han deixat al vagó de cua a #2bg3. Necessitat de recuperar joc però també sensacions, un repte complicat atesa la deriva que l'Hospi va prendre arran del 4-0 al camp de l'Espanyol B. Badalona és una bona plaça per tornar-hi a creure, però també un mal client si els de la gespa i els de la banqueta no s'ho deixen tot. Gairebé una final. O directament, una final.

Diem que Badalona és una bona plaça perquè, al contrari del que el mister riberenc apuntava el passat setembre quan a la capacitat d'adaptació a terreny de joc petits que tenia l'aleshores plantilla de l'Hospi, ha quedat demostrat que l'Hospi ha sabut fer partits endreçats a Cornellà o a Lloseta (també a Elda si bé les dimensions són més generoses). Badalona serà una plaça que ajudarà a la solidaritat, a demostrar la unió que és tan necessària com innegociable en situacions com la que passa el quadre hospitalenc. A més, l'equip necessita continuar creixent en el capítol ofensiu; dissabte contra el Barcelona B l'equip ja va generar un parell d'ocasions, millorant el bagatge previ però vagant encara per la insuficència. Hi ajudarà Jonathan Toledo? L'atacant vallesà és una de les novetats de la llista per Badalona, juntament amb un Juanjo Prior que podria estrenar la franja vermella al camp del seu exequip el curs 2014-2015. Per contra. Cifuentes perd Tià Sastre, amb molèsties al turmell, Dani Fernández i Miki Muñoz (cinquena i desena amonestació del curs, respectivament), i una setmana més seguirà sense poder comptar amb el lesionat Ton Alcover i amb un Marc Vales que continua amb el seu delicat procés de recuperació.

Vuit incorporacions ha fet l'Hospi, tres més que un Badalona que ha pentinat el mercat per mirar de créixer a nivell ofensiu. Amb 18 gols, els escapulats només han sucat dos cops més que l'Hospi amb la diferència que les xifres defensives els han permès encarar aquest partit des d'una talaia cinc punts per sobre de l'infern de la Tercera Divisió. Res definitiu però sí un bon punt de partida per mirar d'estabornir un rival directe com l'Hospitalet. Els badalonins acumulen cinc jornades sense perdre, fruit d'un triomf contra l'Olímpic i de quatre empats. A casa els costa, això de guanyar, però també és cert que el Cornellà i l'Atlético Levante, aquest el passat octubre, són els únics rivals que han profanat la casa provisional d'un Badalona que té el seu futur immediat a 6 victòries (la permanència) i a creuar el carrer (el nou terreny de joc). Per obtenir la permanència el Badalona ha encomanat la tasca de fer gols a Óscar Muñoz, Sekou Gassama i David Serrano, juntament amb Calderón i Enric Pi, incorporacions hivernals dels homes de Manolo González. De tots ells, Serrano és dubte per la cita de demà; Olmeda i Carroza, per contra, podrien ser de la partida mentre que els sancionats Eugeni i Amantini i el lesionat Ibon Gutiérrez causen baixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada