Etiquetes

23/2/16

Futbol Base | Resum del cap de setmana (20-21 de febrer)

L'INFANTIL B manté el liderat. Imatge d'arxiu
Jornada fantàstica pels interessos del CADET A, que va fer la feina (no sense problemes) guanyant al camp del Sants i va poder aprofitar-se de les derrotes dels seus perseguidors immediats, Sant Andreu i Santa Eulàlia, a mans dels filials de Damm i Sant Cugat. A l'Energia, les coses es van torçar ben aviat amb el gol dels verd-i-blancs (7') però al minut 16 Víctor Luque va igualar el marcador. No va ser fins ben entrat el segon temps que els de Xavi Jové van aconseguir capgirar el partit: el 13è gol del curs de Xavi Torres situava l'1-2 definitiu al marcador, un resultat que manté l'Hospi segon, ara amb 36 punts, amb cinc punts més que el Sant Andreu i vuit més que el Santa. També va guanyar amb solvència el JUVENIL B de l'Hospi, que tenia un partit complicadíssim al camp del Cornellà C, fins dissabte segon classificat. Els d'Alexis Martínez, però, van confirmar el seu gran moment de forma i van batre els verds per 1 a 3 amb gols de Rubén Jiménez, Martí Rigol i Èric Ruiz. Cinquena victòria seguida dels riberencs, que acumulen 14 jornades sense perdre just abans que dissabte (18:15 hores) rebin el Júpiter, líder amb quatre punts més, a l'Estadi.

Solvent va ser també la victòria del FILIAL, que va desfer-se del Veterans Catalunya B per 9 a 0 amb Álex Maca com a gran protagonista amb sis gols que el confirmen com a màxim golejador del grup 17 de Quarta Catalana (juntament amb Lluís Viñas, del Sarrià B) i un dels futbolistes amb més gols de tota la territorial (28 gols). L'equip és segon amb 49 punts, a tres del líder. Una posició, la del liderat, que sí que ostenta l'INFANTIL B, que dissabte es desfeia amb relativa comoditat del Júpiter. 4-0 pels de Sergi Runge amb dianes d'Alejandro, Adrià, Pol i Cristian; els riberencs són líders amb 45 punts, un més que l'Espanyol B i nou per sobre del Sants, principal rival en la lluita per l'ascens de categoria. L'ascens de categoria també el persegueix el FEMENÍ, que diumenge, tot i avançar-se a Premià de Dalt amb un gol de Lorranneh, no va poder derrotar un rival directe. Les premianenques continuen per darrere de l'Hospi però han jugat un partit menys; a més, el líder Sant Jordi va guanyar el seu partit i es distancia de les seves rivals directes.

D'altra banda, menció especial al BENJAMÍ C, que diumenge derrotava l'Atlètic Sant Just C per 11-0 i enllaçava la desena victòria consecutiva. Els riberencs són tercers del grup 5 de Segona Benjamí, una Lliga comandada per dos equips de la ciutat com són la Fundació Hospi Atlètic i el Can Buxeres. També mereix una menció especial l'ALEVÍ E: sovint s'estableix el debat sobre els horaris dels partits de futbol i oblidem la realitat de milers de nens que han de jugar a hores intempestives; dissabte, els riberencs van arribar a Martorell a quarts de nou del matí amb un camp gelat i a un grau de temperatura. Tot i les adversitats, l'Hospi va aconseguir guanyar per 0 a 8 l'AE Martorell B i segueix quart al grup 15 de Segona Aleví.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada