Etiquetes

6/2/16

#2BG3 | FC Barcelona B 2-0 UE Olot

Imatge: Víctor Salgado / FC Barcelona
-> La jornada 24 arrenca amb un marcador favorable a l'Hospi. La derrota de l'Olot permet els riberencs guanyar opcions per sortir del descens si puntuen avui a Badalona.
-> Els garrotxins perdonen al tram inicial i són incapaços de neutralitzar el segon gol consecutiu de Kaptoum a la Lliga.
-> Quart triomf consecutiu d'un Barcelona B que ha estirat la classificació i que ha dormir més a prop de la quarta plaça que no pas del descens.

FITXA TÈCNICA

FC BARCELONA B: Ortolá, Palencia, Moisés, Gumbau, Tarín, Samper, Kaptoum (Fali, 60'), Dani Romera, Xemi, Perea (Ros, 91') i Chamorro (Cámara, 72').

UE OLOT: Wilfred, Jose, Luismi, Blázquez, Rojas, Djak (Abel, 78'), Héctor, Sana (Vallho, 87'), Reverter (Bigas, 64'), Diego i Marcel.

Gols: 1-0 Kaptoum (11'); 2-0 Cámara (92').

Àrbitre: Miguel Bosch Doménech (Comunitat Valenciana). No ha amonestat ningú.

Incidències: partit corresponent a la jornada 24 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Miniestadi del FC Barcelona davant d'uns 1.035 espectadors.

Bon marcador pels interessos de l'Hospi. Quan anem a un restaurant és molt complicat que ens deixin escollir dos segons, que habitualment són més cars que els primers plats (o entrants). Ens hauria agradat, en clau riberenca, que haguessin perdut tant el Barcelona B com l'Olot però vist com s'ha reforçat el filial blaugrana i, sobretot, la deriva positiva que han pres els de Gerard López, potser cal apostar per la realitat i pensar que mentre el filial blaugrana acabarà lluny del descens (i veurem si no acaba donant un ensurt als quatre equips capdavanters), els garrotxins estan destinats a passar-ho magre d'aquí a final de temporada. Males sensacions diumenge passat contra el Reus i bipolaritat ahir al Miniestadi, on va tenir moments de bon futbol, on va saber generar perill però, un cop més, els de Rodri van estar menys encertats que el rival. Per novena jornada consecutiva, les que fa que l'Olot no guanya un partit. Tot plegat clava els olotins en 23 punts, encara fora de descens a l'espera que juguin Pobla, Levante, Hospi i Llosetense.

Fidel al tòpic, l'Olot ha perdonat i ho ha acabat pagant. Com fa set dies a l'Hospitalet, el Barcelona B s'ha avançat d'hora, al minut 11, després que Kaptoum aprofités una de les nombroses pèrdues de l'Olot en zona perillosa per plantar-se sol davant Wilfred i batre'l, no sense que el meta andalús estigués a punt de desviar l'esfèric. A diferència de fa set dies, però, els de Gerard ja havien patit dos ensurts en forma d'ocasions rivals: al minut 7 era Marcel Serramitja qui enviava un xut potent des de la frontal fregant el pal esquerre d'Ortolá (7') i dos minuts després ho feia Dieguito, que desaprofitava una bona situació de xut desviant el seu punt de mira després d'una bona assistència de Marcel (9'). L'Olot no ha acusat l'1-0 en els minuts posteriors al gol i tot i no gaudir d'ocasions clares de gol ha intercanviat situacions de perill amb un Barcelona B que, avui sí, ha tingut arribada. De fet, Dani Romera primer (14') i Perea després (16') han pogut eixamplar distàncies, igual que Luismi Quezada hauria pogut igualar el matx un cop superada la mitja de partit (32').

A la represa, l'Olot ha volgut però no ha pogut. Per físic o per cap, els olotins amb prou feines han posat en problemes Ortolá si bé el Barcelona B tampoc no ha estat massa a prop de sentenciar el partit fins ben arribat el temps d'afegit. El més destacable, tanmateix, ha tingut lloc a l'àrea local: Djak ha obligat Ortolá a enviar a córner un xut des de la frontal (68') i, sobretot, Marcel s'ha estat a punt de trobar amb l'empat després d'una bona centrada de l'exriberenc David Bigas des de l'esquerra (82'). Sense dominar, els de Rori havien desaprofitat la seva bala i en aquesta ruleta russa que és la Segona B, una sortida a la desesperada de Wilfred ha facilitat que la pilota anés a parar als peus de Cámara, avui suplent, que amb tota la calma del món ha enviat la bola al fons de la xarxa per matar els nervis, el partit i, de retruc, un rival encara directe en la lluita per la permanència (92').