Etiquetes

18/5/15

Martí Cifuentes, nou tècnic de l'Hospi

L'endemà d'acabar la Lliga l'Hospi ha confirmat el que era un secret de domini públic: que Martí Cifuentes serà el nou entrenador del Centre d'Esports l'Hospitalet la propera temporada. Ha estat ràpida la Junta Directiva del Centre d'Esports l'Hospitalet a l'hora de trobar recanvi a Kiko Ramírez, pocs dies després (hores, de fet) que Iván Hammouch els anunciés que tampoc continuaria en el nou projecte riberenc. Martí Cifuentes Corvillo (Sant Cugat del Vallès, 1982) arriba a l'entitat riberenca en una temporada que es preveu complicada per la dràstica reducció pressupostària prevista i després d'un any en blanc que va començar amb l'estranya no renovació al Sant Andreu (prèviament aparaulada) arran del canvi de propietat de l'entitat quadribarrada. Així, Cifuentes ha aprofitat el curs per veure partits i aprofundir en la seva preparació amb alguna que altra estada a l'estranger per veure futbol d'altres lligues. Abans, el vallesà havia entrenat a la base del CE Sabadell i al Juvenil del Terrassa abans d'emprendre dues experiències diferents amb l'Ajax i el Millwall anglès. Posteriorment, Cifuentes tornar a les banquetes per fer-se càrrec del Juvenil A del Rubí abans d'iniciar la seva trajectòria en una banqueta amateur amb el Primer Equip de la UE Rubí.

A Can Rosés hi va debutar la temporada 2013-2014, després de tres anys amb el Juvenil A i el cert és que la seva estrena va ser immillorable en un curs marcat pels problemes econòmics a l'entitat rubinenca. Martí Cifuentes va dirigir tot just els primers 24 partits de la temporada abans que el Sant Andreu el rescatés per substituir Patxi Salinas. Cifuentes deixava el Rubí en tercera posició amb 46 punts, a dos del líder i tres per sobre del cinquè classificat. A Sant Andreu, però, l'esperava un repte ben diferent: els quadribarrats eren massa a prop de la zona de descens i calia revertir una situació complicada. Després de tres derrotes consecutives, el triomf contra el Villarreal B per 2-1 va donar la primera alegria a la parròquia andreuenca amb Cifuentes com a tècnic. La permanència, però, no es va tancar fins el tram final de la temporada amb tres victòries consecutives contra Atlètic, Ontinyent i Olímpic. A més, el triomf al Clariano (0-1) servia per a trencar amb una pèssima ratxa de 14 mesos sense guanyar a domicili.

LES XIFRES DE CIFUENTES

2013-2014 - UE Sant Andreu (Segona B) | 13 partits: 5 victòries, 2 empats i 6 derrotes. 11 gols a favor i 14 en contra. S'estrena a la jornada 26 amb l'equip en 14a posició i acaba la Lliga 15è amb 44 punts, salvat de tot perill.

2013-2014 - UE Rubí (Tercera) | 24 partits: 14 victòries, 4 empats i 6 derrotes. 38 gols a favor i 24 en contra. Deixa l'equip a la jornada 24 en 3a posició amb 46 punts.

2012-2013 - UE Rubí Juvenil A (Preferent Juvenil) | 30 partits: 17 victòries, 7 empats i 6 derrotes. 57 gols a favor i 40 en contra. El Rubí queda segon amb 58 punts i puja a Lliga Nacional.

2011-2012 - UE Rubí Juvenil A (Preferent Juvenil) | 30 partits: 11 victòries, 8 empats i 11 derrotes. 47 gols a favor i 44 en contra. Acaba en 10a posició amb 41 punts, salvat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada