Etiquetes

25/5/15

#2bg3 | Resum de la jornada. Playoff, dia 1

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Marcadors
Racing Ferrol 1-0 Reus (Crònica Reus)
Nano
Avilés 1-4 Eldense
Berna / Guardiola (2), Doménech, José Sánchez
Hércules 1-1 Murcia (Crònica Hércules / Murcia)
Casares / Isaac
UD Logroñés 1-1 Huracán (Crònica UDL / Huracán)
Menudo / Aridai
Huesca 0-0 Nàstic (Crònica Huesca / Nàstic)
---------------------------------
Peña Sport 0-0 Formentera
Tuilla 0-0 Pobla de Mafumet
Mercadal 1-0 Gernika
Sariñena 1-1 Quintanar del Rey
Ascó 2-2 Jumilla
Ontinyent 0-1 S.Fernando CDI
Figueres 2-1 Numancia B
Linares Deportivo 1-0 Castellón
Sanluqueño 1-2 Teruel
Unión Adarve 2-0 Llosetense
Racing B 0-1 Peña Deportiva
Tarazona 0-2 At.Levante
Izarra 3-2 Novelda
Europa 1-0 Jerez
Ebro 1-0 Varea


#2bg3 | Idees


Imatge: Ventana Digital del Vinalopó
Els quatre equips que miren amunt ho han deixat tot per al partit de tornada. Balanç de tres empats i una derrota que es pot considerar positiu per a Huracán, regular per al Nàstic i més aviat negatiu per a Hércules i Reus Deportiu, que seran els qui hauran de fer més feina el proper cap de setmana per superar el Murcia i el Racing Ferrol, respectivament. Així les coses, qui mereix l'aplaudiment de la setmana és l'Eldense que, llevat que la verge de Covadonga abandoni els seus afers per ajudar l'Avilés, encadenarà un segon any al grup 3 de Segona Divisió B. Els blaugrana van tornar d'Astúries amb un contundent 1-4 a favor, una golejada que va arribar per la via ràpida: els de Rubén Albés van aprofitar la fragilitat defensiva dels homes de José Manuel Barla i en un quart d'hora Guardiola, Luís Doménech i José Sánchez (la qualitat dels gols, també in crescendo) van posar un 0-3 difícil de pair per als locals... i per a John Clarkson, ara jefazo dels asturians. L'ex de l'Ontinyent Berna Ballester va posar l'1-3 provisional però acte seguit Guardiola anotava el seu setzè gol de la temporada per, gairebé, certificar la salvació de l'Eldense.

L'altre que podria tancar la seu objectiu el proper diumenge és el Nàstic. Sempre hi ha excepcions, però sol ser habitual que els partits d'anada de les eliminatòries entre campions deixin pocs gols i un excés de respecte. A l'Alcoraz, el 0-0 ja ho deixava entreveure i, vist el resum del partit, encara més. Fa any i mig que el Huesca no perd a casa així que els grana, acompanyats per més de mig miler d'ànimes grana, van sumar un resultat no negatiu però sí perillós, per allò del valor doble dels gols en camp contrari. Més complicat ho tindran els veïns del Baix Camp, un Reus Deportiu que va tornar del Ferrol amb l'obligació de capgirar el solitari gol de Nano al primer temps. Els gallecs van realitzar un inici de partit intens i el Reus prou va fer d'aturar les embestides dels de Manolo García, que van fer valer la seva condició de local fort per viatjar a Catalunya amb l'eliminatòria a favor.

Els dos empats amb gols van arribar dissabte al vespre, fent coincidir el xiulet final a Las Gaunas i al Rico Pérez amb l'Amanecer d'Edurne a Viena. Huracán podia marxar content de Logronyo, d'un partit resolt amb la transformació de dos penals: primer va colpejar el quadre riojà i després va empatar Aridai (poc abans, Amarilla havia enviat una pilota al pal). Balanç de tres victòries, cinc empats i tan sols una derrota per a Seligrat en nou partits de playoff d'ascens a la Lliga Adelante. Dissabte a Torrent, Huracán haurà de defensar l'empat de la mateixa manera que l'Hércules l'haurà d'atacar a Múrcia. Idèntic marcador el que va sumar l'Hércules de Manolo Herrero, com a local, però... Els alacantins van avançar-se amb una gran rematada de cap de Javi Casares al primer temps però els pimentoneros van desnivellar l'eliminatòria al seu favor després que Isaac aprofités un rebuig dins l'àrea herculana.

#2bg3 | Propera jornada
Dissabte, 17:00 | Huracán - UD Logroñés
Dissabte, 19:00 | Murcia - Hércules
Diumenge, 12:00 | Eldense - Avilés
Diumenge, 12:00 | Nàstic - Huesca
Diumenge, 12:15 | Reus Deportiu - Racing Ferrol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada