Etiquetes

1/5/15

#2bg3 | Prèvia de la 36a jornada

CF REUS DEPORTIU - CD ALCOYANO
Diumenge, 3 de maig - 12:00 hores | Estadi Municipal de Reus
Jornada 36 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Àrbitre: Álvaro Alonso Prendes (Cantàbria)

Darrer precedent: 2-0 (2013-2014; Masqué, Àlex López) / Moyano, Folch (Reus Deportiu) i Devesa (Alcoyano), baixa per sanció / Últim tren de l'Alcoyano per aspirar a una de les quatre primeres posicions (bé, com a màxim, la tercera). Una derrota condemnaria els alacantins a continuar un any més a Segona Divisió B / Després de dues victòries consecutives i gràcies a la derrota del Lleida Esportiu a Vila-real, el Reus Deportiu depèn dels seus marcadors per disputar la seva primera fase d'ascens a la Lliga Adelante / Els roig-i-negres acumulen set victòries consecutives com a locals i nou partits sense perdre.

RESTA DE LA JORNADA

Dissabte, 18:00 | Espanyol B - Hércules
Dani Jarque / Àrbitre: Gortostegui Fernández Ortega (Euskadi) | Darrer precedent: 3-0 (2004-2005; Jonathan Soriano (2), Joan Tomàs) / No hi ha baixes per sanció / La salvació és un fet a l'Espanyol B: la victòria contra l'Hospi va aplanar el camí als pericos, que han enllaçat quatre jornades seguides sense perdre i afronten els darrers tres partits de Lliga amb total tranquil·litat / Més obligat està l'Hércules, que s'enfronta al primer dels tres filials davant dels quals tancarà la Lliga regular. L'objectiu únic per als de Manolo Herrero és classificar-se per a la fase d'ascens després d'un any irregular. Amb tot, els alacantins arriben en bona ratxa de resultats: 6 victòries i 2 derrotes en els darrers 8 partits.

Dissabte, 18:00 | Huracán - Sant Andreu
San Gregorio / Àrbitre: Escudero Marín (Múrcia) | Darrer precedent: 0-0 (2013-2014; Segona B) / Ruso (Huracán), baixa per sanció / Huracán torna al seu fortí de San Gregorio amb l'única intenció d'assegurar el seu concurs a la fase d'ascens, que gairebé tancarien amb un triomf contra un Sant Andreu necessitadíssim / L'Ilicitano és l'únic equip que ha puntuat a Torrent en aquest 2015 i els valencians volen recuperar el camí del triomf després de tres jornades sense guanyar (2 punts de 9 possibles) / Zero marge d'error per als quadribarrats, que després de vèncer agònicament l'Eldense s'agafen a l'utopia de la permanència / Els barcelonins no guanyen com a visitants des del passat mes de novembre (0-2 a Saragossa).

Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Villarreal B
Díez Iborra / Àrbitre: Artacho Cobo (Andalusia) | Darrer precedent: 1-1 (2013-2014; Cristian Herrera / Cámara) / No hi ha baixes per sanció / El Villarreal B encara no està matemàticament salvat, ja que encara podria caure a plaça de promoció de descens si el Cornellà suma els 9 punts i el filial no en suma cap / Amb tot, els de Paco López ja se saben virtualment equip de Segona B 2015-2016 i voldran ratificar-ho davant d'un filial que esgota l'última bala per evitar el descens a Tercera Divisió / Tot el que no sigui guanyar el Villarreal B condemnarà l'Ilicitano al descens matemàtic sense haver d'esperar al que passi per la tarda a Elda i a Cornellà / Els de Vicente Mir han sumat únicament 1 punt dels darrers 9 en joc i han perdut els dos últims compromisos al Díez Iborra, 1-2 davant rivals teòricament directes com Eldense i Olímpic.

Diumenge, 12:00 | Mallorca B - Badalona
Son Bibiloni / Àrbitre: Lax Franco (Múrcia) | Darrer precedent: 0-1 (2012-2013; Robert Simón) / Sergio Cortés, Brandon (Mallorca B) i Bermudo (Badalona) baixa per sanció / Partit retransmès en directe per IB3 Televisió / El Badalona es presenta a Palma de Mallorca amb la tranquil·litat per bandera; tot i tenir opcions de classificar-se per a la Copa del Rei (més per la possible ampliació de places que no pas per matemàtiques reals) els escapulats volen donar-se una penúltima alegria en un any brillant davant d'un equip necessitat / Després de sumar 4 de 6 el Mallorca B vol donar continuïtat a la miniratxa i no cedir terreny als equips perseguidors / Els balears són el tercer equip més golejat del grup però tot just s'enfronten al que menys gols marca, un Badalona que només n'ha fet 30 en 35 partits.

Diumenge, 12:00 | Zaragoza B - Atlètic
La Romareda / Àrbitre: Velasco Arbaiza (Euskadi) | Darrer precedent: 1-5 (2011-2012; Nierga / Peter, Perera (2), Antoñito, Dani) / Joan Vich (Atlètic), baixa per sanció / El filial del Real Zaragoza es troba en una situació similar a la de l'Ilicitano. O pastada: saben que tot el que no sigui derrotar l'Atlètic a la Romareda suposarà el descens matemàtica a Tercera Divisió... tan sols 11 mesos després d'haver-ne sortit / L'equip de Láinez acumula cinc derrotes consecutives i tanca la classificació amb 31 punts / Al davant, l'Atlètic sap que els números són ben fàcils: guanyar a Saragossa equival a lligar la salvació de forma matemàtica. Porten bon camí, els de Siviero: sis partits sense perdre i 12 punts sumats dels darrers 18 en joc han deixat expèdit el camí a seguir, un any més, a #2bg3.

Diumenge, 17:00 | Olot - Lleida Esportiu
Estadi Municipal d'Olot / Àrbitre: Pérez Muley (Madrid) | Únic precedent: 0-2 (2013-2014; Osado, Mata) / Barreda (Lleida Esportiu), baixa per sanció / Un altre dels partits destacats de la jornada ens porta a Olot, on es veuran les cares dos equips amb objectius ben diferents però amb dinàmiques ben semblants / Els garrotxins sumen quatre jornades sense vèncer (2 punts de 12 possibles) i s'han complicat la vida en aquest tram final de Lliga. Els de Rodri no guanyen a casa des del 8 de febrer (2-1 vs Eldense) / El Lleida Esportiu ha perdut 4 dels últims 6 partits que ha jugat i necessita guanyar per no tenir un partit a vida o mort contra el Reus la setmana vinent (que probablement ho seguirà sent, compte). Els d'Idiákez s'han quedat sense marcat en cinc d'aquests darrers sis partits i han vist reduïda la distància amb el cinquè classificat a tan sols 1 punt (era de +9) després de vèncer per 0-1 a l'Hospitalet.

Diumenge, 18:00 | Cornellà - Mestalla
Nou Municipal de Cornellà / Àrbitre: López Toca (Cantàbria) | Primer enfrontament entre ambdós equips al camp del Cornellà / Segovia, Dani Martí, Gallar, Enric (Cornellà), Akapo, Alberto, Diallo i Zahibo (Mestalla), baixa per sanció / Partit dramàtic a Cornellà entre un equip que ha de guanyar per evitar caure en zona de descens directe i un València Mestalla que, potser, ja signi l'empat per mantenir distàncies amb el Cornellà (l'Eldense podria quedar a 3 punts amb l'average particular igualat) / Els verds han perdut els seus darrers dos compromisos i s'han complicat la vida de forma bàrbara / El Mestalla fa quatre partits que no guanya i 332 minuts que no fa cap gol. Això sí, només han perdut un dels últims 4 partits com a visitants (2-1 a Alcoi).

Diumenge, 18:00 | Olímpic - Nàstic
Murta / Àrbitre: Ruipérez Marín (Castella-la Manxa) | Darrer precedent: 2-2 (2013-2014; Belda, Rifaterra / Lago Junior, Querol) / Samuel (Olímpic), Marcos i Rayco (Nàstic), baixa per sanció / Possiblement, el partit més insípid de la jornada es disputi a Xàtiva / El Nàstic ja és campió i els únics alicients que té és veure com l'Olímpic li fa el passadís de campió i intentar arribar als 80 punts per igualar la marca de l'Hospi 2012-2013. Poca cosa més a banda d'evitar lesions i expulsions innecessàries / l'Olímpic encara manté opcions (escasses) de jugar la Copa 2015-2016 però, sobretot, voldrà aprofitar la inèrcia positiva d'aquesta segona volta per mirar de quedar el més amunt possible. Els de Sandroni fa cinc partits que no perden (11 punts de 15 possibles) i no perden a casa des del 15 de febrer (0-2 vs Lleida Esportiu).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada