Etiquetes

18/5/15

#2bg3 | Resum de la 38a jornada

#2bg3 | Vídeoresum

#2bg3 | Marcadors
Villarreal B 2-2 Nàstic (Crònica Villarreal / Nàstic)
Fran Sol, Pablo González / Ferran, Azkorra
Ilicitano 3-1 Sant Andreu (Crònica Ilicitano / Sant Andreu)
Arques (2), Tobi / Bruno
Cornellà 1-0 Lleida Esportiu (Crònica Cornellà / Lleida Esportiu)
Óscar Muñoz
Eldense 1-0 Atlètic (Crònica Atlètic)
Aridane
Espanyol B 1-2 Alcoyano (Crònica Espanyol / Alcoyano)
Raíllo / Javi Rubio, Devesa
Huracán 2-1 Badalona (Crònica Huracán / Badalona)
Amarilla, Javi Navarro / Kevin
Mallorca B 1-1 Hércules (Crònica Hércules)
Brandon / Miñano
Olímpic 2-1 l'Hospitalet (Fitxa Blog)
Samu, Vaquero / Haro
Reus 1-0 Olot (Crònica Reus / Olot)
Vitor
Zaragoza B 2-8 Mestalla (Crònica Zaragoza / Mestalla)
Carlos Esteve (2) / Àlex López (5), Zahibo, Nacho Gil, Fer Cano

#2bg3 | Idees
Imatge: Juanma Ramos
S'ha acabat el bròquil. 3.720 minuts (sense comptar els temps d'afegit) la Lliga regular del grup 3 de Segona Divisió B ha arribat a la seva fi. Aquest diumenge hem conegut qui acompanyarà el Nàstic al bombo d'aspirants LFP d'aquesta tarda a Las Rozas, però també el quart equip que baixa a Tercera i el que haurà de jugar-s'ho tot a 180 minuts en l'eliminatòria de permanència. De moment, 11 equips saben que el capítol esportiu els permetrà continuar una temporada més a Segona Divisió B: Lleida Esportiu, Alcoyano, Badalona, Olímpic, l'Hospitalet, Villarreal B, Espanyol B, Atlètic Balears, Olot, Mestalla i Cornellà. Nou vacants esperen candidats al llarg de les properes setmanes amb els descens de la Lliga Adelante, els no ascensos des de Segona B i els vencedors de les fases d'ascens de Tercera Divisió.

Miraran cap amunt l'Huracán, el Reus Deportiu i l'Hércules. Els valencians entraran demà al bombo com a segons però han hagut de patir de valent per ser-hi. Perquè durant uns minuts, quan Kevin Gissi ha avançat el Badalona a Torrent, els de Seligrat han viscut perillosament fora de la zona de privilegi; el capi Amarilla i la bomba Javi Navarro permetien Huracán disputar el seu tercer playoff d'ascens en quatre anys d'existència. Mentrestant, el Badalona haurà d'esperar a una ampliació via RFEF per poder jugar la Copa del Rei 2014-2015. Si Huracán ha jugat playoff el 75% de temporades el Reus Deportiu ho farà per primer cop en tota la seva història. Tampoc ha estat un camí de roses per als de Natxo González, que han suat per vèncer l'Olot amb gol de Vitor. Novena victòria consecutiva al Nou Estadi dels roig-i-negres, que superen l'Hércules per l'average particular. Els alacantins no han guanyat a Palma en un partit dramàtic, tot i que el gol 'matiner' de Miñano donava tranquil·litat als d'Herrero. Brandon ha igualat el partit per al Mallorca B, però l'empat ha acabat resultant insuficient per al filial, que sense haver ocupat plaça de descens directe durant 37 jornades acaba baixant a Tercera Divisió de forma força sorpresiva.

I ho ha fet per culpa del gol d'Óscar Muñoz a Cornellà, que alhora salvava els verds de qualsevol perill de descens. Ha trigat a arribar, però el 12è gol del killer verd dóna la permanència als del Baix Llobregat i certificava la sortida del playoff del Lleida Esportiu, damnificat avui en la batalla del Sorral del Riu. Cinc sortides seguides sense marcar han estat part de la raó per entendre aquest fracàs (?) dels blaus, equip dissenyat per ser entre els quatre primers. El Cornellà acaba amb 45 punts però supera l'Eldense pr l'average particular. Els blaugrana jugaran l'eliminatòria per la permanència després de superar l'Atlètic Balears per la mínima; l'estrena golejadora d'Aridane, a nou minuts del final, donava la tercera victòria seguida als de Rubén Albés. Després d'un curs convuls, els alacantins tindran un darrer match ball a la recerca de la continuïtat a Segona B. Una salvació que ha aconseguit en un partit de rècord el València Mestalla: victòria per 2-8 al camp del Zaragoza B amb cinc gols (5!) d'Àlex López. El barceloní ha estat el clar protagonista d'un partit que ha vist obrir-se l'escletxa al primer quart d'hora del segon temps amb quatre gols dels de Curro Torres.

Quant a la resta de la jornada, dos partits intrascendents obrien el llarg cap de setmana: el Villarreal B i el Nàstic empataven divendres a dos gols, un punt que ha acabat sent suficient per al filial groguet per convertir-se en el millor filial del grup aquesta temporada. El Nàstic ha sumat 2 punts de 9 des que és campió. L'endemà, l'Ilicitano acomiadava la Segona B tot derrotant el Sant Andreu per 3-1 amb doblet de Mario Arques i estrena de Tobias; els franjaverda eviten el fanalet vermell i els quadribarrats seran finalment divuitens. Ja ahir diumenge, l'Alcoyano derrotava l'Espanyol B per 1-2 després de començar perdent; gols de la vella guàrdia (Javi Rubio i Devesa) que donen força opcions als alcoians de jugar la Copa 15-16. Una competició que en principi no jugaran ni l'Olímpic ni l'Hospi. Els valencians han tancat una segona volta enorme (quart millor equip amb 34 punts) després de remuntar el tretzè gol d'Haro a la Lliga; després, Samu ha igualat el partit, Bueno i Kiko Ramírez han estat expulsats i Álex Vaquero ha derrotat l'Hospi al descompte, tal com havia fet Valentin al partit d'anada. L'Olímpic acaba la Lliga vuitè i els riberencs, novens.

#2bg3 | Classificació final

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada