Etiquetes

2/5/15

A competir | CD Eldense - CE l'Hospitalet (diumenge, 18:00)

CD ELDENSE - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 3 de maig - 18:00 hores | Nuevo Pepico Amat
Jornada 38 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Eldense: Alberto, Aitor, Juanjo, Aridane, Bardanca, Vivanco, José Sánchez, Yahvé, Luís Doménech, Cañadas i Guardiola.

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Barrera, Bueno, David Haro, Carreras i Morgado. 

Àrbitre: Álvaro Cadenas de Llano Delgado (Andalusia).

Si fóssim el Sant Andreu o el Cornellà, què esperaríem aquest diumenge, de l'Hospi? Si fóssim el Sant Andreu, que competís i guanyés i si fóssim el Cornellà... bé... això ja ho veurem al llarg dels propers mesos. La qüestió és que tot passa per competir i per defensar la samarreta, per no donar la raó als derrotistes, als que volen llevar mèrits a la temporada del Centre d'Esports l'Hospi. El risc de deixar-se anar i enfosquir una bona temporada existeix; queden tres partits, els dos propers davant de rivals que s'hi juguen una mica més que la vida. Així doncs, sense intensitat no hi haurà paradís ni resultats positius. Important, molt important, competir al llarg dels 90 minuts. Pels rivals però, sobretot, per un mateix: en poques setmanes s'obrirà novament el període de mercat i cal posicionar-se bé. I res millor que demostrar professionalitat i fam per agradar, per guanyar clients i poder triar i remenar. En definitiva, que l'Hospi torna a Elda vuit anys després d'aquella màgica tarda de dissabte amb un ànim ben diferent. Sense obligacions classificatòries però amb el respecte a la competició com a pal de paller.

Això i que al cap i a la fi encara hi ha opcions de classificar-nos per a la propera edició de la Copa del Rei, tal com recordàvem dimarts passat. Aquí s'ha d'agafar l'Hospi per treure endavant partits com el de diumenge a Elda, amb un rival que es juga la vida, clavat en zona de descens, i que de ben segur sortirà a mossegar des del primer segon de partit. En aquest sentit, Kiko Ramírez ja va avisar diumenge passat que si l'equip no sortia intens el partit el perdrien "el primer dia de la setmana". En aquesta línia, el preparador tarragoní ha mirat de mentalitzar els seus jugadors per tal de mantenir la tensió i l'esperit competitiu que ha caracteritzat l'Hospi al llarg d'aquestes dues temporades. De cara al partit de demà, Ramírez recupera Carlos Craviotto, que diumenge va descansar per sanció contra el Mallorca B. D'altra banda, Vivi, Luque, Nano, Nacho Ruiz, Canario i Boris s'han quedat fora de la llista.

Al davant, un Eldense que després de la dura derrota contra el Sant Andreu (4-3 amb el quart gol quadribarrat al temps de descompte) ha vist com se li complica la situació. Els blaugrana no van aprofitar la segona derrota consecutiva del Cornellà i continuen en zona de descens quan tan sols queden nou punts en joc. Ha estat un any complicat a nivell institucional però també esportiu, amb fitxatges de darrera hora, amb el 'cas Yeste' marcant el primer terç de la Lliga, amb la inhabilitació d'Albés, el fitxatge i posterior dimissió de Toni Aparicio... Massa sacsejades per aportar tranquil·litat en un club que aspirava a tot el mes de juliol i que arriba a les tres últimes jornades mirant de fugir, com a mínim, de la zona de descens directe. I això, amb una plantilla encara més curta des de dimecres, quan el defensa Samu Jiménez va anunciar el seu retorn al futbol islandès.

Amb aquest panorama, Albés haurà de fer mans i mànigues per dissenyar una llista de convocats a la qual hi hauria de retornar Luís Doménech, sancionat contra el Sant Andreu, però de la qual cau un dels jugadors més en forma dels del Baix Vinalopó com és Chupe (segon màxim golejador de l'equip amb set gols). Sí que hi haurà, però, l'home franquícia dels Eldencs: Sergi Guardiola. Amb 14 gols, el manacorí és el tercer màxim golejador de la Lliga i el futbolista que amb els seus gols manté viu l'equip. Per contra, els blaugrana arrosseguen més problemes a la reraguarda ja que amb Samu Jiménez com a baixa definitiva, Aridane i Diego Bardanca són els únics centrals disponibles; Pepe Mora i Pablo Pagán podrien no arribar a la cita de diumenge per motius físics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada