Etiquetes

14/2/15

Un equip amb crèdit | CE l'Hospitalet - Atlètic Balears (diumenge, 12:00)

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - ATLÈTIC BALEARS
Diumenge, 15 de febrer - 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 25 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Els precedents

Possible onze de l'Hospi: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Vivi, Luque, Morgado, Javi Martínez i David Haro.

Possible onze de l'Atlètic: Víctor, Joan Vich, Malik, Esteban, Mairata, Cristian, Artabe, Fullana, Carlos Rodríguez, Miquel Ripoll i Chando.

Àrbitre: Juan Peña Varela (Andalusia).

Tenen crèdit sobrat. La plantilla del Centre d'Esports l'Hospitalet només pensa en retornar al camí de la victòria demà contra l'Atlètic Balears. La derrota a Badalona va tenir en el resultat el pitjor de tot; a la pràctica, la imatge que va oferir l'equip va ser positiva, però va ser un d'aquells diumenge en què la piloteta no volia entrar a la porteria contrària. Res a retreure; perquè l'equip va ser honest i ambiciós, va donar la cara i va contentar una afició que agraeix aquest esforç, aquest compromís. Demà nou capítol d'aquest vincle que s'ha establert per mirar de sumar tres punts importants, assolir la quarantena i viatjar a Alacant amb molt per guanyar i ben poc a perdre. La tasca, com cada setmana, no serà fàcil: arriba un Atlètic Balears en alça a la Lliga, amb entrenador nou (vaja, de fa pocs partits), reforçat, més expert i que vistes algunes xifres complicarà (i molt), la vida a aquest Hospi. Però és que la vida és complicada.

Una setmana complicada, aquesta, per a tots dos equips... però per motius ben diferents. Complicada per als balearicos pel fet d'haver de jugar un partit entre setmana, amb pròrroga inclosa, a Irun. Els de Siviero van acabar perdent per 4-2 tot i que un gol de Chando deixava l'Atlètic a un pas de la classificació per a les semifinals de la Copa RFEF. Tot i tirar de jugadors menys habituals, futbolistes com Joan Vich o Esteban, puntals del sistema defensiu dels mallorquins, repetiran actuació després d'haver jugat 120 minuts dimecres a Guipúscoa. Tot i l'eliminació, les sensacions són positives després del relleu a la banqueta. Pel que fa a la Lliga, l'Atlètic no coneix la derrota des que Siviero va agafar les regnes de l'equip: triomf contundent davant l'Ilicitano (4-1), empat de mèrit al camp del líder, el Nàstic (1-1) i nova golejada a Son Malferit diumenge passat contra el Sant Andreu (3-0).

7 punts de 9 possibles que han rescatat l'Atlètic de la zona vermella, àrea per on ha transitat durant bona part de la temporada en un any complicat a nivell institucional, amb un estiu incert quant al futur, amb el canvi de casa de Magaluf a Son Malferit i, perquè no dir-ho, per les nombroses baixes amb què ha comptat l'equip durant bona part de la primera volta. De moment, la discutida destitució de Nico López els ha sortit bé a la direcció alemanya del club. Demà a l'Hospitalet, l'Atlètic voldrà fer valer la seva condició de cinquè millor visitant del grup pel que fa a punts... i d'equip més golejador a domicili. I és que l'Atlètic Balears ha marcat 17 gols (la meitat dels 34 que ha fet en total) a domicili, tot just en 11 partits. De cara a demà, Siviero tindrà les baixes importants de Jaime Hernández i Biel Guasp, homes habituals als onzes titulars balearicos i que no podran enfrontar-se a l'Hospi per sanció.

Per la seva banda l'Hospi va entrenar-se dilluns, un dia després de caure a Badalona, va descansar dimarts i des de dimecres i fins aquest matí ha realitzat quatre sessions dirigides únicament a preparar el partit de demà contra l'Atlètic. L'Hospi vol continuar fort a casa, on no perd des del passat 5 d'octubre (1-2 vs Hércules). Els riberencs han guanyat els últims quatre partits que han jugat a l'Estadi de forma consecutiva i sense encaixar un sol gol. Aquesta solidesa defensiva és la que vol recuperar l'equip després que les concessions al darrere facilitessin el gol del Badalona en la que, pràcticament, va ser l'única arribada clara dels escapulats diumenge passat. Aïllats de tot l'enrenou que ha provocat la sol·licitud del preconcurs de creditors per part del club, tots els jugadors a excepció de José Rodríguez i Èric Via estan convocats per demà; tant el mallorquí com el penedesenc tenen problemes físics i no seran de la partida. Per contra, Álex Barrera i José Ángel Bueno ja es troben en perfectes condicions i Peque també apunta a titular després del partit de sanció que va complir a Badalona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada