Etiquetes

15/2/15

#2bg3 | Resum de la 25a jornada

#2bg3 | Vídeoresum


#2bg3 | Marcadors
Huracán 1-0 Olot (Crònica Huracán / Olot)
Jorge Juliá
Villarreal B 1-2 Badalona (Crònica Villarreal / Badalona)
Cubillas / Amantini, Abraham
Zaragoza B 1-0 Espanyol B (Crònica Zaragoza / Espanyol)
Kilian
Ilicitano 2-1 Alcoyano (Crònica Ilicitano / Alcoyano)
Jairo, Devesa (pp) / Javi Rubio
L'Hospitalet 0-1 Atlètic (Crònica Blog)
Tim
Mallorca B 3-2 Cornellà (Crònica Cornellà)
Cedric, Brandon (2) / Gallar (2)
Nàstic 3-1 Mestalla (Crònica Nàstic / Mestalla)
Lago Junior (2), Rayco / Maiky
Sant Andreu 2-1 Hércules (Crònica Sant Andreu / Hércules)
Calderón, Ton Alcover / Portillo 
Olímpic 0-2 Lleida Esportiu (Crònica Olímpic / Lleida Esportiu)
Salva Chamorro (2)
Eldense 0-1 Reus Deportiu (Crònica Reus Deportiu)
Dinis


#2bg3 | Idees
Imatge: Villarreal CF
Qüestió de dinàmiques. Al Badalona li prova, aquest 2015. Els de Manolo González encadenaven la tercera victòria consecutiva (segona a domicili) i passaven la nit en zona de privilegi després de vèncer a Vila-real per 1-2. Estrena d'Amantini com a golejador de bronze i sisena diana d'Abraham per elevar els escapulats, ben acompanyats a la graderia per la seva afició, als 39 punts. Un punt de 9 és el balanç a casa dels groguets, que perden distància respecte de la zona de playoff d'ascens. Una zona on cada cop s'hi sent més còmode l'Huracán, que aconseguia el tercer triomf seguit a Torrent gràcies al primer gol del curs de Jorge Juliá. Setena victòria de Seligrat a càrrec d'Huracán i segona derrota de Rodri des que dirigeix l'Olot; primera dels garrotxins aquest 2015.

El líder, Nàstic, manté les distàncies amb els dos perseguidors immediats després de vèncer el Mestalla per 3-1. 24 partits ha trigat l'ivorià Lago Junior a estrenar el seu compte golejador i contra el filial ho ha fet amb un doblet (el segon, des del punt de penal). Rayco ha completat el triomf amb el seu novè gol del curs i els de Vicente Moreno ja fa 10 jornades seguides que no perden. Amb 49 punts els grana avantatgen en quatre punts el Lleida Esportiu, que ha vençut l'Olímpic a Murta amb un doblet de Salva Chamorro. L'oriolà ha fet un dels quatre doblets de la jornada, que dóna als blaus el primer triomf en quatre mesos a domicili i els situa amb set punts de marge sobre el cinquè classificat. Mentestant, l'Olímpic desaprofita una opció fantàstica per escapolir-se d'una zona de perill on continua el Sant Andreu. I això que els quadribarrats han guanyat el primer partit de la segona volta en un final boig davant l'Hércules: Portillo empatava per als d'Herrero al descompte però en la darrera acció del partit Ton Alcover donava tres punts d'or als de Rubén García. Segona derrota seguida d'un Hércules que diumenge tindrà un duel vital al Rico Pérez davant l'Hospi, que també ha sofert la segona derrota consecutiva a costa de l'Atlètic Balears, que suma de 10 dels darrers 12 punts possibles gràcies a un gol de falta de Tim Vincken.

També s'agafa a l'esperança de la salvació l'Ilicitano, que 13 partits després ha tornat a tastar el gust del triomf davant un Alcoyano on Óscar Cano sembla tenir el seu futur cada cop més complicat. Un gol en pròpia porteria de Devesa al tram final del partit ha premiat un filial que deixa ben tocats els alcoians, que ja sumen 7 jornades sense guanyar... i que diumenge reben el líder. En zona de descens també continua el Cornellà, que ha fet el més complicat a Mallorca per acabar perdent. Els d'Olaizola s'havien avançat amb gols de Cedric i Brandon però dos golassos de falta consecutius d'Àlex Gallar igualaven el partit al descans; un gol tardà de Brandon (cinc a la Lliga), castigava un Cornellà que ja fa una volta que no guanya a domicili (4 mesos i escaig). Un Cornellà que ara té el Zaragoza B, encara penúltim, a només un punt. Els de Láinez semblen haver trobat el puntet quan actuen com a locals i avui han derrotat l'Espanyol B amb el gol de l'ex, Kilian Grant. Cinquena derrota en sis partits per als blanc-i-blaus, que es mantenen a tres punts de la zona de playoff d'ascens. I a només un s'hi queda el Reus Deportiu, que ha tornat a guanyar a domicili després d'un llarg temps sense fer-ho gràcies a un gol de Dinis. I ho ha fet a costa d'un Eldense que ha perdut a casa després d'alguns partits sense caure derrotat, que suma la segona derrota consecutiva i que cau en zona de descens directe en lloc del Sant Andreu.

#2bg3 | Propera jornada
Diumenge, 11:30 | Zaragoza B - Villarreal B
Diumenge, 12:00 | Espanyol B - Mallorca B
Diumenge, 12:00 | Mestalla - Sant Andreu
Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu - Huracán
Diumenge, 15:30 | Atlètic - Badalona
Diumenge, 16:30 | Olot - Olímpic
Diumenge, 17:00 | Alcoyano - Nàstic
Diumenge, 17:00 | Lleida Esportiu - Ilicitano
Diumenge, 18:00 | Cornellà - Eldense
Diumenge, 18:00 | Hércules - L'HOSPITALET

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada