Etiquetes

13/2/15

#2bg3 | Prèvia de la 25a jornada

RCD MALLORCA B - UE CORNELLÀ
Diumenge, 15 de febrer - 12:00 hores | Son Bibiloni
Jornada 25 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas (Múrcia)

Primer precedent a Palma entre tots dos equips / La mala dinàmica del filial d'Olaizola ha conduït els balears a estar ja més pendents de la zona baixa que de cap altre objectiu, tal com reconeixia el tècnic basc després de la derrota de diumenge a Reus. Quatre punts separen tots dos equips, amb un Cornellà que buscarà guanyar a domicili després de gairebé una volta sense fer-ho.

RESTA DE LA JORNADA

Dissabte, 18:00 | Huracán - Olot
San Gregorio / Àrbitre: González González (Illes Balears) | Únic precedent: 2-0 (2013-2014; Jorge Perona -2-) / Fali (Huracán) i Calavera, Héctor Simón i Uri Santos (Olot), baixes per sanció / Tan sols cinc punts separen tots dos equips; l'Olot podria igualar el quart classificat de forma provisional si guanya a Torrent, quelcom que no han aconseguit cap dels últims quatre equips que l'han visitat (només l'Hospi ha estat capaç de puntuar) / Els garrotxins han sumat 10 punts de 15 possibles a domicili des de l'arribada de Rodri / Huracán suma 10 de 12 a casa però diumenge a Lleida va perdre el seu primer partit de l'era Seligrat / Fali serà baixa a Huracán: quan no ha estat titular, un empat i dues derrotes.

Dissabte, 18:00 | Villarreal B - Badalona
Mini Estadi / Àrbitre: Baiges Dones (Aragó) | Darrer precedent: 1-0 (2013-2014; Nahuel) / Juanjo Prior (Badalona), baixa per sanció / El Villarreal B fa un mes i mig que no guanya a casa; de fet, són dos partits amb balanç d'un punt de sis possibles. Si ho girem, també podem dir que els groguets només han perdut un partit en aquesta segona volta / Bona part de l'equip va jugar dimecres a Liverpool un partit de la Premier League International; els de Paco López van guanyar a Goodison Park davant l'Everton sots21 per 1-2 amb gols d'Alfonso i Fran Sol / El Badalona arriba en bon moment i podria dormir en posicions de playoff si enllaça la tercera victòria consecutiva per primer cop en 11 mesos. En fa 14 que els badalonins no guanyen al camp d'un filial (Levante B 0-1 Badalona, novembre de 2013).

Diumenge, 11:30 | Zaragoza B - Espanyol B
Ciudad Deportiva / Àrbitre: García Aceña (C.Valenciana) | Darrer precedent: 1-0 (2004-2005; Ángel Lafita) / No hi ha sancionat per a aquest partit / Duel de filials (l'únic de la jornada) per encertar la jornada de diumenge. Dos equips que només han guanyat un partit dels últims 6 i que s'han complicat els objectius / El Zaragoza B només ha guanyat dos partits com a local amb Láinez com a entrenador i l'Espanyol B no guanya a domicili des del mes de setembre; des d'aleshores, quatre empats i sis derrotes lluny de Sant Adrià per als de Planagumà, que en principi no podrà comptar amb un Rubén Duarte que ha estat convocat amb el Primer Equip.

Diumenge, 12:00 | Ilicitano - Alcoyano
Díez Iborra / Àrbitre: Lozano Reina (Múrcia) | Darrer precedent: 2-0 (2013-2014; José Ángel, Nico) / Nacho Porcar (Ilicitano), baixa per sanció / L'Ilicitano torna al Díez Iborra amb l'única intenció de tallar la pèssima ratxa sense victòries: 13 jornades sense conèixer la victòria situen el filial a vuit punts de la primera referència de salvació. No guanyen des del passat 2 de novembre (2-1 vs Espanyol B) / Ara mateix, les coses tampoc van massa bé a Alcoi: els d'Óscar Cano no guanyen des del passat 21 de desembre (0-1 a Cornellà). Sis partits sense guanyar deixen els alcoians en onzena posició tot i les nombroses incorporacions al mercat d'hivern.

Diumenge, 12:00 | Nàstic - Mestalla
Nou Estadi / Àrbitre: González Esteban (Euskadi) | Darrer precedent: 2-1 (2013-2014; Aleix Coch, Lago Junior / Hiroshi) / Dani Ramírez, Nacho Gil i Tendillo (Mestalla), baixes per sanció / Vuit partits sense perdre acumula un líder sòlid, que ho continuarà sent després d'aquest cap de setmana pels quatre punts d'avantatge respecte el segon classificat. Els de Vicente Moreno han guanyat solidesa a casa tot i els últims dos empats consecutius: no perden al Nou Estadi des de finals del mes d'agost / El Mestalla, com recordem cada setmana, equival a irregularitat. Diumenge va tocar cara (amb victòria) i aire (+6 sobre la zona vermella). Podria tornar Iban Salvador després de la seva participació a la Copa Africana de Nacions.

Diumenge, 12:00 | Sant Andreu - Hércules
Narcís Sala / Àrbitre: Muñoz Piedra (Madrid) | Darrer precedent: 2-1 (1992-1993; Barnils, Àlex / Rodríguez) / Chaco i Lucas Viale (Sant Andreu), baixes per sanció / Dos equips amb necessitats creuen els seus destins en un partit crucial / Setmana intensa a Sant Andreu amb el que semblava arribada imminent de Miguel Álvarez a la banqueta quadribarrada i posterior trencament de negociacions; diumenge s'asseurà a la banqueta Rubén García / Els andreuencs sumen 451 minuts de joc sense marcar i encara no han guanyat en aquesta segona volta / Després de l'inici victoriós a Elx, Manolo Herrero va viure el seu primer cop amb el 0-3 que el Nàstic li va clavar diumenge a l'Hércules. A fora, els alacantins rendeixen molt millor: segon millor visitant amb el 66,7% de punts possibles sumats.

Diumenge, 16:30 | Olímpic - Lleida Esportiu
Murta / Àrbitre: Sánchez Alba (Aragó) | Dos enfrontaments amb una victòria local i un empat / Darrer precedent: 0-0 (2013-2014; Segona B) / Diego Jiménez i Pablo Revert (Olímpic) i David Forniès (Lleida Esportiu), baixes per sanció / L'Olímpic passa pel millor moment de la temporada: quatre partits sense perdre (10 punts de 12 possibles) i quatre victòries consecutives a Camp Murta. La tasca per sumar la cinquena serà difícil, davant d'un dels equips més en forma a #2bg3 / El Lleida Esportiu vol fer-se fort també a domicili tot i que gràcies a set partits sense perdre ha aconseguit recuperar una plaça de privilegi (és segon). Amb tot, els blaus fa tres mesos i mig que no guanyen lluny del Camp d'Esports (quatre empats i dues derrotes).

Diumenge, 17:00 | Eldense - Reus Deportiu
Nuevo Pepico Amat / Àrbitre: Villena Contreras (Castella-la Manxa) | Únic precedent: 2-1 (1976-1977; Alba, Juan María / Marco) / Cap jugador sancionat de cara a aquest partit / Després de veure frenada la bona ratxa de marcadors, l'Eldense retorna al Nuevo Pepico Amat amb l'ànim de sumar per tornar a fugir de la zona vermella. A casa, els d'Aparicio no han perdut cap dels seus darrers cinc partits (dues victòries i tres empats) / Després de salvar els mobles a darrera hora contra el Mallorca B, el Reus d'un Natxo González que necessita fer una passa endavant a domicili: lluny de Reus ha perdut els últims quatre compromisos... i a més s'ha quedat sense marcar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada