Etiquetes

15/2/15

Nedar per ofegar-se | CE l'Hospitalet 0-1 Atlètic

- L'Hospi cau derrotat a l'Estadi quatre mesos després davant l'Atlètic (0-1) en un partit que ha disputat en inferioritat des del minut 8 per l'expulsió de Craviotto.
- La rigorosa vermella del porter lleidatà mediatitza un partit marcat, també, pel penal que ha fallat David Haro i per la lamentable actuació de l'andalús Peña Varela, que ha tret de polleguera ambdós equips.
- L'Hospi perd una ocasió de passar la setmana en zona de playoff d'ascens però s'hi queda a prop, a dos punts del quart classificat, el Badalona.
- SALA MULTIMÈDIA: galeria d'imatges, rodes de premsa, vídeoresum.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET:
Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Luque, Canario (Oliver, 9'), Boris (Nano, 46'), Javi Martínez (Rubén Carreras, 68') i David Haro.

ATLÈTIC BALEARS: Víctor, Joan Vich, Malik, Esteban, Mairata, Cristian, Thilo (Bernat, 46'), Carlos Rodríguez, Tim (Artabe, 89'), Miquel Ripoll (Tedi, 67') i Chando.

Gol: 0-1 Tim (10').

Àrbitre: Juan Peña Varela (Andalusia). Ha amonestat els locals Peque (23'), Boris (45') i Agus (92') i els visitants Mairata (22'), Malik (38'), Thilo (43'), Joan Vich (45'). Ha expulsat Craviotto amb vermella directa (8') i el visitant Thilo (76'), quan ja era a la banqueta, També ha fet fora el segon entrenador de l'Atlètic, Horacio Melgarejo (75').

Incidències: partit corresponent a la jornada 25 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 400 espectadors. Matí assolellat. Abans del partit s'ha fet un homenatge a Iván Hammouch, retirat el passat mes de gener i un dels futbolistes que més partits ha jugat amb l'Hospi (247). A l'Hospi, Vivi i Nacho Ruiz; a l'Atlètic ho han fet Sabater i Nando Ramón.

Allò que quedes per esmorzar, un clàssic dels partits de l'Hospi a l'Estadi, i el lloc habitual és tancat. I la segona opció, també. Malament. Et queda la tercera opció, no menges malament però no és el mateix. Saps que alguna cosa no pinta bé. I efectivament, era el partit. L'Hospi avui ha tingut el dia gris i la sort d'esquena; tant que fins i tot quan la sort li ha estat favorable no ho ha sabut o pogut aprofitar. I no del seu pas cosa del karma però si de l'atzar: els riberencs sumen dues derrotes seguides en dos partits on han merescut més premi que en partits que sí han acabat amb tres punts al sarró. Deu ser allò que anomenen futbol, destins marcats per la pilota i pels intangibles i davant dels quals poc o res hi poden fer els diners amb els que alguns pretenen dissimular les seves mancances. Quan al partit, l'expulsió de Craviotto ha llastat l'Hospi que quan encara estava fred s'ha vist amb 10 homes pel que quedava de partit i amb un 0-1 en contra per culpa d'un bon gol de falta de Tim Vincken. L'holandès allunya l'Atlètic de la zona vermella i dóna als de Siviero la tercera victòria en quatre partits. Amb 31 punts, el sol brilla a Palma. Qüestió de dinàmiques i que, sí, això és el grup 3. Sempre capriciós.

Avui tocava fer retoca a l'onze i Kiko Ramírez ha canviat la cara a l'equip tot i les bones sensacions transmeses a Badalona tot i la derrota; al darrere, Peque tornava a l'onze inicial en substitució de José Rodríguez mentre a dalt, Boris i Miguel Ángel Luque han estat de la partida en detriment de Vivi, suplent i de Pablo Morgado, que avui ni tan sols ha anat convocat. Però els plans de Ramírez s'han esfumat abans dels primers deu minuts de partits, sense gairebé temps a res. Bé, David Haro havia posat a prova Víctor Ross amb una acció que acabava en córner (5'). Minuts després, una cessió derivava en una sortida de Craviotto fora de l'àrea i en una mà del lleidatà que el sevillà Peña Varela decidia sancionar amb targeta vermella. Decisió rigorosa per no dir exagerada i partit marcat pel que restava. Oliver saltava a la gespa, en fred, i debutava en Lliga encaixant l'únic gol del partit, amb un llançament perfecte de Tim Vincken que netejava les teranyines de la porteria de l'hospital (10'). El dia estava gris i el futur de l'Hospi al partit, negre.

Però si una cosa té aquest equip és esperit competitiu i amor propi i, un dia més, l'Hospi no ha defallit en el seu esforç. Sense tornar-se boig, l'equip ha buscat contemporitzar i mantenir-se dins el partit mentre l'Atlètic buscava sentenciar l'encontre mitjançant els seus homes ofensius. De fet, els de Siviero haurien pogut matar l'Hospi en dues accions on els faltaria encert: Chando rematava malament una centrada de Joan Vich que acabava traient la defensa local (26') i Oliver Sánchez posava una mà enorme per salvar una bona rematada de Carlos Rodríguez (33'). D'aquí al final, canvi de tornes i l'Hospi que acabaria opositant al gol de l'empat amb dues rematades de cap d'Aleix (38') i d'Agus (44') que marxaven fora per ben poquet. I entremig, l'ocasió del partit: mans discutibles dins l'àrea de l'Atlètic i penal a favor de l'Hospi. Cinquena situació del curs per a un David Haro que, desagraciadament, veia com Víctor li endevinava la intenció i evitava el gol amb una bona estirada (41').

Ha estat la jugada clau; un gol de l'Hospi abans del descans hagués reposat els ànims d'un partit intens. A la represa, les targetes forçaven tots dos tècnics a introduir modificacions: Bernat substituïa Thilo Leugers a les files baleariques i Nano entrava per Boris a l'Hospi. El canari ha estat batallador en tot el segon temps però, com l'equip, li ha faltat rematada. Una rematada que sí ha tingut el quadre visitant, que ha vist com el desencert de cara a porteria l'ha penalitzat fins al punt d'acabar demanant l'hora. I el primer a fer-ho ha estat Miquel Ripoll: l'ex de l'Alcúdia n'ha tingut dues de clamoroses per matar el partit, però primer (52') ha rematat fora i després s'ha trobat amb una bona intervenció d'Oliver, que ha blocat en dos temps (56'). Més clara, fins i tot, ha estat minuts després l'ocasió d'un Chando que avui ha acabat barallat amb el gol arran del seu xut al travesser (64').

L'Hospi ha acabat cremant les seves naus ofensives amb el retorn de Rubén Carreras uns quants partits després, tot i que al menorquí li ha costat trobar espais i tirar de velocitat davant d'un rival replegat. L'Hospi ha insistit, però ha estat espès a l'hora de resoldre les arribades i les accions a pilota aturada de què ha disposat. Perquè ha estat un tram final intens, amb dues expulsions a la banqueta de l'Atlètic i un penal claríssim sobre Carlos Rodríguez que Peña Varela, potser el pitjor àrbitre que ha passat per l'Estadi des de Rodado Rodríguez (exdelegat de l'Atlètic, per cert) en els darrers anys. Crispació màxima que Carlos Rodríguez, amb un xut al pal (84') i el croat Tedi Surac (86') haurien pogut esmorteir amb dues opcions de gol novament clares. I quan perdones què passa? Doncs que si no ho acabes pagant et quedes ben a prop. I encara rai que el col·legiat sevillà ha quadrat el cercle afegint tan sols tres minuts quan podríem haver acabat el partit a tocar de l'hora de berenar i quan no ha volgut saber-ne res d'una caiguda força clara de Rubén Carreras dins l'àrea de l'Atlètic ja ben endinsats en temps de descompte (93'). Les protestes li han costat la groga a Agus, que diumenge es perdrà el partit al camp de l'Hércules per sanció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada