Etiquetes

20/2/15

#2bg3 | Prèvia de la 26a jornada

HÉRCULES CF - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 22 de febrer - 18:00 hores | José Rico Pérez
Jornada 26 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B
Àrbitre: Jesús Benjumea Álvarez (Andalusia).

RESTA DE LA JORNADA

Diumenge, 11:30 | Zaragoza B - Villarreal B
Ciudad Deportiva / Àrbitre: Azpilikueta Saldías (Euskadi) | Primer enfrontament a la història entre tots dos equips / Un dels dos duels de filials de la jornada servirà per obrir un diumenge ple de sabor #2bg3. Segon partit consecutiu com a locals dels de Láinez. El Zaragoza B ha guanyat els últims dos partits a la Ciudad Deportiva, on no hi perd des de finals de desembre (0-1 vs Hércules). Per contra, el Villarreal B només ha guanyat un partit en aquest 2015, però va ser en el seu darrer desplaçament (1-3 vs Espanyol B) / Creuament d'exs: Carlos Esteve podria enfrontar-se al 'seu' Villarreal mentre el groguet Anton Shvets podria tornar al 'seu' Zaragoza.

Diumenge, 12:00 | Espanyol B - Mallorca B
Dani Jarque / Àrbitre: Pinto Herrera (Tenerife) | Darrer precedent: 1-2 (2012-2013; Cubillas / Javi Hernández, Abdon) / Joan Jordán (Espanyol B), baixa per sanció / Partit retransmès per IB3 Televisió / 5 derrotes en 6 partits han apartat els de Planagumà de la zona de playoff però no l'han allunyat suficientment; es troben a tres punts del quart i necessiten guanyar a casa després d'haver sumat únicament tres dels últims nou punts en joc possibles. Els blanc-i-blaus són l'equip més golejador com a local (29 dianes), però també el segon que més n'encaixa (16) / El Mallorca B no guanya a domicili des del 12 d'octubre (2-4 a Saragossa); és l'única victòria com a visitant dels nois d'Olaizola, que agafaven aire diumenge gràcies al seu triomf contra el Cornellà.

Diumenge, 12:00 | Mestalla - Sant Andreu
Antonio Puchades / Àrbitre: Navarro Fuentes (Múrcia) | Darrer precedent: 2-1 (2013-2014; Hiroshi, Chumbi / Aarón Bueno) / Lucas Viale (Sant Andreu), baixa per sanció / Ahir dijous, Miguel Álvarez realitzava la seva primera sessió com a tècnic de la UE Sant Andreu. L'andalús era anunciat dimecres com a nou entrenador quadribarrat en substitució d'un Rubén García que després de guanyar el seu segon partit a Segona B torna al Juvenil A de Lliga Nacional. L'objectiu, únic, serà salvar la categoria. I l'estrena d'Álvarez serà a domicili: 2 punts de 15 possibles i tres mesos sense guanyar lluny del Narcís Sala / Al davant, un Mestalla que pot distanciar fins als vuit punts un rival ara mateix directe en la lluita per la permanència. Els de Curro Torres s'han fet forts a casa: han sumat 13 punts dels últims 15 en joc i tan sols han encaixat dos gols en 450 minuts.

Diumenge, 12:00 | Reus Deportiu - Huracán
Estadi Municipal de Reus / Àrbitre: Soto Grado (la Rioja) | Tres enfrontaments a Reus amb dos empats i un triomf d'Huracán / Darrer precedent: 1-1 (2013-2014; Àlex López / Javi Navarro) / Partit retransmès en directe per Esports del Camp / Duel d'aspirants al playoff d'ascens... i a alguna cosa més. Dos equips renascuts, amb un Reus que ha guanyat tres dels últims quatre partits i només ha encaixat un gol, per bé que els de Natxo González (que continua sancionat) han derrotat l'Espanyol B, el Mallorca B i l'Eldense per la mínima, per 1-0 / Huracán només ha perdut un partit dels 11 que ha disputat amb Toni Seligrat com a tècnic, però va ser en la seva darrera sortida, a Lleida, i contra un rival directe en la lluita per la zona alta / Amb 6 gols en contra, el Reus és l'equip menys golejat al seu camp... i Huracán, el que menys gols encaixa com a visitant.

Diumenge, 15:30 | Atlètic - Badalona
Son Malferit / Àrbitre: Sanchís Cambra (C. Valenciana) | Cinc precedents en territori balearico amb tres victòries de l'Atlètic, un empat i un triomf del Badalona (1-3, 2008-09) / Últim precedent: 1-1 (2013-2014; Castillo / Lolo) / Thilo Leugers (Atlètic), baixa per sanció / La segona fase del Campionat nacional de seleccions masculines sots-16 i sots-18 obliguen al canvi d'horari de l'Atlètic-Badalona, que es disputarà en plena sobretaula / L'Atlètic ha renascut des de l'arribada de Gustavo Siviero: 10 de 12 punts a la Lliga que, amb 31 en total, l'eleven quatre punts per sobre de la primera referència de perill. A més, els balearicos ja han marcat 35 gols: són l'equip més golejador de la Lliga juntament amb el Lleida Esportiu / Bon moment també per un Badalona que ha enllaçat tres victòries consecutives i que buscarà igualar la marca de 4 seguides del curs passat a les ordres de Piti Belmonte / Fa gairebé 3 anys que els escapulats no sumen tres triomfs consecutius a domicili (finals del curs 2011-2012, amb Manolo Márquez a la banqueta badalonina).

Diumenge, 16:30 | Olot - Olímpic
Estadi Municipal d'Olot / Àrbitre: Cuadra Fernández (Illes Balears) | Únic precedent: 1-0 (2013-2014; Uri Santos) / Quan a Palma arrenqui la segona meitat a Olot tot just començarà el ball. Després de la derrota per la mínima a Torrent, els de Rodri tornen al seu fortí per rebre l'Olímpic. Partit decisiu per als garrotxins, que de guanyar se situarien amb 38 punts i encarrilarien la permanència, primer objectiu del curs. No els ho posarà fàcil un Olímpic que ve de perdre el primer partit en les darreres cinc jornades / Els de Sandroni han millorat la prestació com a visitants però continuen, amb 5 dianes, com l'equip menys golejador lluny del seu feu / l'Olot tampoc és un prodigi golejador a casa: 11 gols en 12 partits, però ja en fa cinc que no perd -3 victòries i 2 empats-

Diumenge, 17:00 | Alcoyano - Nàstic
El Collao / Àrbitre: Domínguez Cervantes (Andalusia) | Darrer precedent: 2-0 (2013-2014; Bello, Rayco) / Jesús Alfaro (Alcoyano), baixa per sanció / Juntament amb el duel del Rico Pérez, l'Alcoyano-Nàstic és l'altre partit de la jornada / Ho és, en part, pel relleu a la banqueta dels alacantins, per l'acomiadament dilluns d'Óscar Cano i per l'arribada d'un home de la casa, Carlos Sempre, que tindrà l'exfutbolista Andrés Palop com a segon entrenador / L'Alcoyano fa set partits que no guanya i ja es troba gairebé a la mateixa distància de la zona baixa que de la zona d'accés a les eliminatòries d'ascens. Els últims quatre partits al Collao s'han saldat amb quatre empats / El Nàstic fa nou partits que no perd i cada cop es troba més còmode a la zona noble: 11 punts d'avantatge sobre el cinquè classificat. Guanyar al Collao seria el pas definitiu per encarrilar el primer objectiu del curs.

Diumenge, 17:00 | Lleida Esportiu - Ilicitano
Camp d'Esports / Àrbitre: Rezola Etxeberria (Euskadi) | Únic precedent: 1-0 (2013-2014; Biel Medina) / Albistegi (Lleida Esportiu), baixa per sanció / Oportunitat d'or per als blaus en cas d'ensopegada del líder. Els d'Idiákez reben un cuer que tot i trencar la pèssima ratxa de 13 partits sense guanyar diumenge passat continua tocat amb 21 punts al fons de la classificació / L'Ilicitano fa 10 mesos que no guanya a domicili, i de fet només ha guanyat un partit lluny d'Elx des del passat setembre... de 2013. Amb 2 punts de 39 possibles, els franjaverda són, de llarg, el pitjor visitant del grup 3 de Segona B / I a sobre, diumenge visiten el cmap del millor local, d'un Lleida Esportiu que ha sumat 31 punts de 39 possibles a casa; només l'Hospi hi ha empatat i l'Olot i l'Atlètic, guanyat / A més, els lleidatans arriben en gran forma: són el millor equip de la segona volta i fa vuit partits que no perden.

Diumenge, 18:00 | Cornellà - Eldense
Nou Municipal de Cornellà / Àrbitre: Alonso Portillo (Andalusia) | Primer enfrontament entre tots dos equips a Cornellà de Llobregat / Pablo Pagán (Eldense), baixa per sanció / Duel amb aire dramàtic a la cua de la classificació. Amb tots equips en zona de descens i empatats a 26 punts, el Cornellà-Eldense es presumeix vital per a tots dos equips. Sense beneficiar ningú, l'empat premiaria mínimament un Cornellà que s'enduria l'average particular després del 0-1 de l'anada / Els de Jordi Roger han sumat set punts de nou possibles en els darrers compromisos al Nou Municipal, però set gols encaixats en els darrers tres partits (tot i haver-ne marcat 6) han retornat els del Baix Llobregat a la zona de descens / L'Eldense suma dues derrotes seguides i la rumorologia sobre el futur de Toni Aparicio s'ha reactivat. A domicili, els blaugrana només han guanyat un partit en tot el curs (va ser a Xàtiva).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada