Etiquetes

5/2/15

Futbol Base | Prèvia - 7 i 8 de febrer

El Futbol Base ja està al dia. Ahir dimecres el Cadet B actualitzava la seva competició amb el partit ajornat en el seu dia que l'havia d'enfrontar amb el Lloreda. Els de Javier Jové no ho van tenir fàcil davant dels badalonins però van acabar imposant-se per 1-0, triomf per la mínima que va resultar suficient per dibuixar una primera volta immaculada. 15 partits i 15 victòries per l'Hospi, que és líder destacadíssim al grup 3 de Primera Cadet. Amb 45 punts, els riberencs avantatgen en 8 la Fundació Hermes (segon classificat) i amb 71 gols anotats són l'equip més golejador... i el menys golejat (n'han encaixat tan sols 4). Xifres de rècord pel millor equip de la cadena de filials del Centre d'Esports l'Hospitalet, que dissabte (16:00 hores) arrencarà la segona volta al Parc de la Catalana per rendir visita a la Barcelona i mira de guanyar el 16è partit de la temporada. Un cap de setmana en què tots els equips del Futbol Base riberenc ja hauran arrencat la segona volta i miraran més de prop els seus objectius,

Un objectiu d'allò més clar per al Juvenil A, que amb l'arribada de Jordi Galera torna a apostar per la permanència després de l'etapa gris de Jesús Mariano Angoy al capdavant de l'equip. Partit clau per als riberencs, que diumenge (16:30 hores) visiten el cuer, una Blanca Subur que amb tan sols 5 punts té molt complicada la permanència. L'Hospi es troba fora dels llocs del descens a dia d'avui i una victòria a Sitges donaria ànims a una plantilla jove que no ha acabat de gaudir de tota la confiança necessària aquesta temporada. Serà un dels partits més destacats d'un dissabte que, en clau riberenca, haurà arrencat ben d'hora amb un derbi d'alevins al Municipal de Can Buxeres. Allà, l'Aleví D de Dani Mañas obrirà foc davant l'Aleví A del 'Canbu' (9:00 hores) amb l'ànim de sumar el primer triomf de la temporada a domicili. No ho tindran fàcil davant d'un rival que voldrà venjar-se del 10-4 que va rebre al partit inaugural el passat mes d'octubre.

Diumenge serà el torn del Cadet A, que rebrà el Sants a l'Estadi (13:00 hores) en el primer partit de la segona volta. Els de David Sánchez han tancat una primera volta difícil a causa de les lesions en una fantàstica cinquena posició i arriben en bona dinàmica (una derrota en cinc partits). Amb tot, els santsencs no seran pas un rival fàcil, ja que com l'Hospi sumen 22 punts i estan immersos en una bona ratxa de resultats. Aquest serà un dels nou partits que jugaran diumenge els equips del Futbol Base del CE l'Hospitalet. El primer a fer-ho haurà estat l'Aleví F d'Alberto Pino, que encetarà jornada i segona volta a l'Estadi tot rebent el Vila Olímpica H. Els riberencs volen oblidar la derrota de la setmana passada davant del quart classificat amb un punt més que l'Hospi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada