Etiquetes

2/12/12

Resum de la 17a jornada #2bg3



Imatges dels 10 partits de la 17a jornada #2bg3 més els gols del Teruel 1-1 Lleida Esportiu de #2bg2.

Al futbol, com a la vida, errar és humà. Pot passar que a un li costi aprendre les lliçons; segons diuen, l'home és l'únic animal que ensopega amb la mateixa pedra. Hi ha situacions, però, en què és l'actitud, i no una errada innocent i involuntària la que denota el tarannà de la persona. És el cas d'Óscar Herrero Arenas, avui àrbitre del Reus 1-0 Binissalem. Els 'assules' han perdut al minut 95 amb un gol de Jordi Prades i han acabat el partit amb... 8 homes! Partit dur? Polèmic? Fa dues setmanes, només dues, el mateix col·legiat aragonès signava una actuació demencial a l'Olímpic 1-2 Mestalla, amb una expulsió treta de la màniga del balear Nando Ramón. Sí, Herrero Arenas, el mateix que va assenyalar tres penals al Villarreal B 3-3 Hospi o va mostrar 11 grogues al Llagostera-Badalona. Ens omplim la boca parlant d'àrbitres dolents, en casos com aquest, el que clama al cel, és que siguin ja 10 (sí, 10), les temporades que aquest aragonès porta perpetrant actuacions esperpèntiques a Segona Divisió B. Avui li ha tocat al Binissalem; la propera víctima, encara està per arribar.

Una 17a jornada que, més enllà del canvi del líder, voldran oblidar els equips balears al més aviat possible. Només un, l'Atlètic Balears, ha estat capaç de puntuar: un gol de Roque Mesa a Iecla donava tres punts als de Pep Sansó fins que el local Corella ha salvat un punt pels murcians al minut 94. Ha estat una jornada de gols tardans que han capgirat marcadors en molts camps del grup, com el cas del Reus-Binissalem. No ha calgut foto finish, però, al Prat-Mallorca B. Kante ha contribuït amb el seu doblet a la golejada potablava per 4-0; tercera golejada al Sagnier pels de Vacas, que ja sumen 25 punts i se situen a 6 de l'Alcoyano, equip que marca referència de play-off. El filial, per contra, segueix en descens amb el Bini i veu com s'escapa el Nàstic, a costa d'un Constància que avui ha tingut un 90è aniversari agredolç. Els grana han sumat el seu primer triomf a domicili gràcies a un gol de Dani Quintana (58') i segueixen la seva particular escalada de la mà de Javi Salamero, mentre que els de Joan Esteva, que avui no ha comptat amb Mateu Ferrer, cau en zona de promoció de descens.

Més tocat queda l'Orihuela, que en un partit esbojarrat ha acabat cedint els punts a Manises. 4-3 s'ha imposat l'Huracán en un duel que, d'una banda, és el més golejador en 17 jornades de campionat i, de l'altra, ha deixat els de Nino Lema amb 9 homes per les expulsions de Fleki i d'Ochoa. Ha estat aleshores quan l'equatoguineà Raúl Fabiani ha donat el triomf als de Nico Estévez, que són tercers a la classificació, tres punts per sobre d'un Hospi que ahir empatava a zero al camp del Sant Andreu. Els riberencs hauran de fer bo el punt la setmana que ve a l'Estadi (diumenge, 12:00 hores) davant d'un Llagostera en hores baixes. Els d'Oriol Alsina han enllaçat la seva quarta derrota consecutiva al seu Municipal davant del Badalona. Joaquín i Robert han establert el 0-2 definitiu que deixa el Badalona en un sorprenent 7è lloc (vist l'inici de Lliga) i els gironins setzens, empatats amb el Constància; primera derrota del Llagostera a Segona B davant d'un equip català... diferent a l'Hospi.

Allunyats d'aquesta voràgine es miren la situació el Levante B i l'Alcoyano, tot i no guanyar els seus partits aquest cap de setmana. De fet, els granota convidaven l'Olímpic a recuperar el lideratge després del seu empat (1-1) ahir a Vila-real. Tot i el gol d'Ortuño, els 165 centímetres del peruà Edison Flores van ser suficients perquè una rematada de cap donés un punt, i el quart empat consecutiu, a l'equip de Lluís Planagumà. Els groguets dormen en zona tranquil·la, una zona que vol assolir un Mestalla renascut des de l'arribada de Paco López. Avui, cinquena jornada sense perdre i empat sense gols al Collao. L'Alcoyano deixa enrere l'eliminatòria copera davant del Real Madrid amb un punt que el fa perdre una posició; ara és quart amb 31 punts, dos més que l'Hospitalet.

UE Sant Andreu 0-0 CE L'HOSPITALET
Villarreal CF B 1-1 Levante UD B
Edison Flores 75' | Ortuño 54'
Yeclano Deportivo 1-1 CE Atlètic Balears
Corella 94' | Roque 41'
AE Prat 4-0 RCD Mallorca B
Kante 27', 75'; Nico 55'pp; Ignacio 92'
CF Reus Deportiu 1-0 CD Binissalem
Jordi Prades 95'
CE Constància 0-1 Club Gimnàstic
Dani Quintana 58'
Huracán CF 4-3 Orihuela CF
Carreño 39', Capdevila 47', Javi Salero 55' Fabiani 88' | Gonzalo 20', Mara 65', 70'
UE Llagostera 0-2 CF Badalona
Joaquín 56', Robert 81'
CD Olímpic 2-0 RCD Espanyol B
Néstor 88', Rifaterra 91'pen
CD Alcoyano 0-0 València Mestalla

Descansa: Ontinyent CF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada