Etiquetes

18/6/12

Pitu marxa al Llagostera

Fa tot just uns minuts Àngel Garreta, periodista i membre de premsa de la Unió Esportiva Llagostera anunciava el fitxatge del riberenc Josep Maria Comadevall 'Pitu' per l'equip gironí de cara a l'any vinent. Finalment, l'objectiu de renovar el jugador de Salt no s'ha fet realitat tot i l'interès de l'Hospi per aconseguir-ho. En contra hi han jugat factors com ara millors ofertes en l'aspecte econòmics d'altres equips (cas del Nàstic), però també el fet que Pitu sigui pare aquest estiu i que, segurament, vulgui jugar més a prop de casa per gaudir al màxim de la seva paternitat. D'aquesta manera marxa un dels pals de paller de l'Hospi en les últimes dues temporades.

74 partits oficials (69 de Lliga i 5 de Copa del Rei), 8 gols marcats, 15 targetes grogues i 1 expulsió és el balanç numèric del migcampista gironí que, més enllà de les xifres, ha connectat amb l'afició de l'Hospi i ha dotat de qualitat la zona de creació riberenca sota les ordres de Pedraza, Álvarez i Vinyals. Algun gol de rebot, però també golassos des de llarga distància, passades impossibles, bona conducció de pilota i gran lectura del joc han estat una constan tot i el sot de forma que ha patit en aquesta segona volta. Des del Blog de l'Hospi, agraïm a Pitu aquests dos anys a l'Hospitalet, el seu joc, els seus gols i també el seu tracte cap a tothom i li desitgem tota la sort del món al Llagostera... llevat de quan se les hagi amb l'Hospi.

1 comentari:

  1. Una baja que seguramente la vamos a notar y bastante, un gran jugador y persona.

    Sera dificil encontrar un jugador de su categoria, si no estamos dispuestos a hacer un esfuerzo economico (desgraciadamente no podemos mirar en este caso para nuestro futbol base).

    El cubrir bien esta vacante y el incorporar un nueve con garantias, supondra el estar en la primera mitad de arriba de la tabla de clasificacion o bien estar por debajo.

    LA DIRECTIVA CON SU PROCEDER NOS DIRA DONDE QUIERE QUE ESTE EL EQUIPO.

    ResponElimina