Etiquetes

8/6/12

Miguel Álvarez torna a l'Hospi

Abans parlem d'altres candidats i abans tornem a tenir un vell conegut a la banqueta de l'Hospi. Tal com ha informat el (gran) periodista Jordi Mèlich via Twitter, Miguel Álvarez és l'escollit per dirigir el projecte 2012-2013 del Centre d'Esports l'Hospitalet, després que entre el secretari tècnic, Quique Cárcel i el president, Miguel García, l'hagin triat d'entre la tríada que Álvarez formava juntament amb Martín Posse i amb l'actual tècnic de la Pobla de Mafumet, Kiko Ramírez. D'aquesta manera, Miguel Álvarez, que ha signat el seu contracte al voltant de la 1 del migdia, torna a l'Hospi després d'una breu experiència a Segona B amb el Club Deportivo Leganés, d'on va ser destituït després de 13 jornades i una sola victòria. El tècnic de Jaén, que comptava amb d'altres ofertes econòmicament més importants, finalment ha decantat la seva decisió per temes personals i, també, per l'afecta que li té bona part de l'afició de l'Hospi després del gran tram final de temporada 2010-2011 que va protagonitzar.


3 comentaris:

  1. Los resultados dictaran sentencia como siempre en el futbol, pero a mi ver es un entrenador que se implicara mas con el club, con mas conexion con la aficion y con un futbol mas practico y directo, aunque menos vistoso.... pero como siempre los resultados son los que diran si se acerto o no.
    A MI PERSONALMENTE ES UN ENTRENADOR QUE ME ILUSIONA.

    ResponElimina
  2. Ahora toca terminar de confirmar quien se queda o no de los dudosos, SE DEBIA DE HACER UN ESFUERZO POR LUCAS VIALE Y PITU.

    Y SOBRE TODO BUSCAR UN DELANTERO GOLEADOR,a ser posible un 9, pues los extremos ya los tenemos bien cubiertos. Posibles podrian ser: MORALES (Andorra), PLANIGUMA (Manlleu), alguno de los del Tarrasa (aprovechando la influencia de Miguel Alvarez u otros aunque fuera de la region pero de confianza del entrenador), CHUMBI (Reus), o quizas ya quizas de mas a menos MATAMALA (Prat ll) u otros.

    EN CASO DE QUE PITU no siguiera tendriamos que suplir su baja, Y HACER UN ESFUERZO EN BUSCAR UN BUEN CENTROCAMPISTA CREATIVO FUERA Y ESO COSTARIA UN BUEN DINERO Y rebajar nuestras pretensiones en la delantera y conformarnos con OSADO Y quizas se deberia de dar una oportunidad al JUVENIL NICO KATA.

    Bueno ya veremos, las cosas poco a poco y con buena letra, que de momento va todo bien.

    Y A EMPEZAR YA A PENSAR EN LA CAPTACION DE SOCIOS............

    ResponElimina
  3. Viendo los problemas de esta temporada 11/12, lo principal es buscar 1 delantero (1 killer). A día de hoy no tenemos extremos puros, es otro tema que supongo que se estará mirando (exceptuando a Pedro Bilbao).La decisión de Miguel álvarez no me parece mala, el mejor Hospi de los últimos años a nivel de juego ha sido con él.

    ResponElimina