Etiquetes

26/6/12

Lucas Viale i David Haro, al Nàstic

Sí, ho sabíem gairebé tots, era vox populi, però aquest migdia i als micròfons d'ONAfm Tarragona, el nou president grana, Josep Maria Andreu, ha confirmat que tant Lucas Viale com David Haro es poden considerar nous jugadors del Nàstic de Tarragona 2012-2013, d'un projecte ambiciós que té com a únic objectiu retornar a la Lliga Adelante. Marxen, d'aquesta manera, dues peces importants per l'Hospi tot i ocupar posicions clarament diferenciades. Oferta suculenta a nivell econòmic (si després no sorgeixen els ja clàssics problemes a mitjans de temporada) i a nivell esportiu amb un projecte que els podria dur al futbol professional si l'encert somriu als tarragonins. Pel que fa a l'Hospi, segueixen les negociacions per ampliar una plantilla que a hores d'ara compta amb 14 jugadors. No es descartable que aquesta setmana pugui haver-hi novetats, com tampoc que es produeixi alguna sorpresa properament.

El central argentí deixa la disciplina riberenca després de mostrar-se com un dels pilars de tots i cadascun dels tres projectes de què ha format part; capo de la defensa, ha estat titular indiscutible d'ençà que va superar uns inicis difícils amb tres expulsions consecutives. Aquell mateix any, el petit dels Viale va ser l'autor del gol al Juan Rojas d'Almeria que, finalment, donaria l'ascens de categoria a l'Hospi. Home clau també tant per Ángel Pedraza com per Miguel Álvarez, aquest any Lucas Viale també ha tornat a ser un dels homes més destacats de la plantilla, ha augmentat la seva capacitat golejadora (pel que és habitual en un defensa) i, com fa dues temporades, marcava un gol històric, ara a Llagostera. Un gol que valia el passi a 1/16 de final de la Copa del Rei i l'enfrontament davant el Barcelona. Entre Lliga, play-offs i Copa del Rei, Lucas Viale haurà disputat un total de 106 partits amb la samarreta de l'Hospi, en els quals ha anotat 6 gols, li han mostrat 28 targetes grogues i ha estat expulsat en fins a 5 ocasions. La curiositat: s'ha perdut 13 partits per sanció.
Imatge: Futbol Balear

Per la seva banda tot i no fer una temporada excel·lent en el seu conjunt per culpa de les lesions que li han impedit continuïtat en l'onze, la qualitat, velocitat i capacitat de desequilibrar de David Haro han estat suficients per convèncer la direcció esportiva del Nàstic que el petit extrem de l'Ametlla del Vallès havia de ser una de les apostes per retornar els grana a Segona A. Un cop en un partit a Xàtiva va deixar KO Haro duran gairebé dos mesos en què només va poder disputar 30 minuts, en part per culpa d'una recaiguda als 5 minuts de partit enfront del Badalona. Hàbil i veloç, a Haro li ha faltat un punt de confiança en sí mateix per resoldre accions que haurien pogut augmentar el seu compte golejador a Lliga i Copa, on va ser un dels jugadors que va disputar els 5 partits de la competició. Entre tots dos tornejos, Haro ha disputat 34 partits amb la samarreta de l'Hospi amb un balanç de 6 gols i una única targeta groga.
Imatge: el 9.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada