Etiquetes

17/6/12

Copa Catalunya, Resultats de la 3a eliminatòria, 1a fase.

Aquest cap de setmana s'ha tancat la Primera Fase de la Copa Catalunya 2012-2013 amb 8 eliminatòries que han certificat els vuit equips classificats d'entre Segona i Quarta Catalana; com sempre. Demà, aquests vuit classificats, juntament amb els equips inscrits de Segona B, Tercera Divisió i Primera Catalana, haurien d'haver entrat al sorteig de la Primera Eliminatòria de la Segona Fase de la competició, però la FCF n'ha canviat la data (encara per determinar) i ha ampliat el termini d'inscripció al dia 20 de juny. Una Copa Catalunya 2012-2013 en què, novament, hi prendrà part un Hospi que l'any passat va caure a les primeres de canvi davant el Cornellà per 1-0.

Vila-roja B, Roda de Barà, Cervera, Granollers, Vilassar de Dalt, Base Roses, Equipo Ja i la Guàrdia són els equips que demà prendran aquest part en aquest sorteig (o com vulgueu dir-ne). Llevat del filial del Vila-roja, però, la resta han tingut dificultats per passar (Cervera, Granollers i Base Roses han passat a la tanda de penals). Fins i tot, s'han produït dues sorpreses com són les eliminacions del Morell i de la Jonquera, campions de Segona Catalana, a mans de rivals d'inferior categoria. Ahir dissabte s'acabava el somni dels modestos: el 'Sansa' queia derrotat àmpliament pel Vila-roja B a Sant Jordi de Cercs (0-3), mentre que els lleidatans perdien als penals davant d'un equip dues categories superior.

Els capitalins dominaven per 4-2 al minut 73, però dues expulsions van llastar l'AEM, que va veure com Vicente empatava el partit pel Cervera amb un doblet que culminava al descompte. Al Tarragonès, mentrestant, el Roda de Barà tancava de forma brillant la temporada oficial: encara invictes, els rodencs es carregaven el Morell (2-0) gràcies als gols de Marc i de Sergio Galera. Ja aquest diumenge, els grans també han passat pena per classificar-se. Aquest migdia el Vilassar de Dalt sortia indemne (foto) de Montcada (0-1) en un partit on 'la Unión' ha merescut millor premi: golàs de Mancheño (25') i multitud d'ocasions pels vallesans, però ni Haris, ni Plana, ni Cachorro ni Cristian han tingut encert per dur el partit, mínim als penals.

Sí que ho ha fet el Lliçà d'Avall davant d'un Granollers que marxava al descans amb victòria; tot i l'empat, els granollerins s'imposaven als penals per 2-4. I a la tarda, sorpresa a la Vinyassa on el Base Roses ha eliminat la Jonquera en derrotar-la per 7-6 als penals després de l'empat a dos gols a la fi del partit. Els rosencs passen a la següent fase novament als penals després d'eliminar de la mateixa manera el Sant Miquel de Fluvià dissabte passat. A la Bàscula (foto), partit entretingut entre clubs germans: l'Equipo Ja n'ha fet prou amb ser efectiu i ha derrotat l'Iberia B de Paco Bonilla (2-3) gràcies als gols de Chivi (2) i d'Aitor, que ha fet l'1-3 en una contra. David ha posat emoció en un partit en què Marc Montes havia situat l'1-0 al marcador (28'). I per acabar, victòria relativament còmoda de la Guàrdia a l'Escola Brafa davant d'un Olympia II combatiu (2-3). Els del Baix s'han avançat amb un 0-3 difícil de remuntar tot i que els locals han desaprofitat un penal amb 0-2 a la primera meitat i han posat emoció amb el gol d'Enrique al 90'.

I evidentment, un agraïment a tothom que ha fet possible aquestes informacions d'aquells partits con no hi hem pogut anar. Començant per la Federació Catalana de Futbol i les seves actes arbitrals (tot i que segueixen sense resoldre el tema de les tandes de penals), però sobretot a jugadors, periodistes, aficionats i gent del futbol català que, especialment via Twitter, ens ha informat gairebé en temps real del que ha passat aquest cap de setmana a la Vila de Cercs (Jonatan Cano), a Roda de Barà, a Lleida (Albert Minobes i Guillem Barbosa), a Montcada i Reixac, a Lliçà d'Amunt (Audald Lloret), a Roses (David Ricart) i a Barcelona (Sergi Vargas).

PRIMERA FASE. TERCERA ELIMINATÒRIA.
Sant Salvador de Cercs 0-3 Vila-roja B
Francisco Rubén Amador 35', Cristian Rodríguez 44', Iker Sanz 63'
Roda de Barà 2-0 Morell
Marc Gargallo 65', Sergio Galera 69'
AEM 4-4 Cervera
Passa el Cervera a la tanda de penals.
Guillem Barbosa 9', Drudis 22', David Huguet 60', 72' / Gallardo 42', Johnny 45', Vicente 73', 90'
Lliçà d'Amunt 2-2 Granollers
Juanola 33', Edu Rodríguez 75' / Edu 20', Oriol Vila 44'
Passa el Granollers a la tanda de penals.Sant Joan de Montcada 0-1 Vilassar de Dalt
Mancheño 25'
Base Roses 2-2 la Jonquera
Passa el Base Roses a la tanda de penals (7-6).
Xus Quintos 23', Miguel Bernal 86' / Napo 1', Alabert 84'
Ibèria B 2-3 Equipo Ja
Marc Montes 28', David 89' / Chivi 30', 32', Aitor 73'
Olympia II 2-3 la Guàrdia
Isidro 60', Enrique 90' / Farré 23', 54'; Cristian 26'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada