Etiquetes

30/7/11

Propera estació, Rubí | UE Rubí - CE L'Hospitalet (dissabte, 19:30 hores)

Sense temps per ni gairebé respirar, aquest vespre l'Hospi encararà el seu tercer partit de preparació a terres vallesanes. El rival, el primer de Tercera Divisió, serà la Unió Esportiva Rubí, conjunt dirigit per Alberto Fernández i que retorna a la quarta categoria del futbol espanyol després de sis temporades d'absència. Després de derrotar el Qatar Sports Club (1-0) el passat dissabte i golejar el Sants per 5-1 aquest darrer dimecres, els homes de Jordi Vinyals disputaran el seu primer partit a domicili, sobre gespa artificial, amb l'objectiu de seguir creixent com a equip i continuar millorant tots els ajustaments necessaris per ensamblar l'equip de cara a l'inici de la temporada. Un cop més, Corominas, Manel Viale i Dani Guillén seran les baixes pel tècnic de Cardedeu. De totes tres absències, potser la més preocupant és la del lateral esquerre, Guillén, amb una lesió que podria deixar-lo 'fora de joc' com a mínim un mes. Per la seva banda, Manel Viale i Corominas podrien estar-se uns 10-15 dies més allunyats dels terrenys de joc, sempre amb la precaució per bandera i la intenció de no forçar en un moment tan delicat en l'aspecte físic com és la pretemporada.

Al davant hi haurà la UE Rubí, redebutant a Tercera Divisió i que sota les ordres d'Alberto Fernández ha format un bloc prou sòlid com per lluita amb cara i ulls per la salvació, un equip que manté 8 peces de l'any passat i ha fet un total de 12 incorporacions fins al moment. Entre els que segueixen, clàssics com el porter Suriñach o Juan Carlos Sanz, ex d'Eivissa, Terrassa, Sabadell o Albacete; entre les noves incorporacions, la darrera, la de Roger (Gramenet) o les dels davanters Epitié (Igualada), Isma Porcel (Prat) o Toni (Santboià). I com a complement, dos exHospi: Javi González, que aterra al Vallès Occidental després del seu pas per Castelldefels i Premià, i Antoñito Galisteo, que després de jugar a Júpiter i Masnou, ja fa alguna que altra temporada que para a Rubí. Galisteo va debutar de la mà de Rubi en un Gramenet B 2-5 Hospi la tardor de 2003, un any en què el jugar de Jerez de la Frontera va militar a l'Hospi Atlètic de Primera Catalana. Serà el primer partit de la temporada pels rubinencs, que tot just han arrencat la pretemporada aquesta mateixa setmana.

Fa més de sis anys que l'Hospi no visita Rubí. Amb Ramon Moya a la banqueta, l'1 de maig de 2005 l'Hospi gairebé segellava el campionat de Tercera amb un clarificador 0-3. Anteriorment, i sobre terra, rubinencs i riberencs empataven a zero la temporada 93-94 a Segona B, força anys després del primer precedent, a Regional Preferent, el curs 69-70 (2-3 per l'Hospitalet). Amb vistes al futur, el Cornellà ha confirmat l'horari pel partit de Copa Catalunya de la setmana vinent: Cornellà i Hospi es veuran les cares diumenge 7 d'agost, a la Via Fèrria i a partir de les 19:30 hores. Un dia abans, i sempre que no arribin a la final dels Històrics, el Masnou serà el rival de l'Hospitalet, amb horari encara per confirmar. Imatge: Mundo Deportivo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada