Etiquetes

12/7/11

En marxa!

Ja ha arrencat el Centre d'Esports l'Hospitalet 2011-2012. La plantilla que aquesta temporada dirigirà Jordi Vinyals ha estat la més matinera dels equips que, se suposa, composaran el grup 3 de la Segona Divisió B i s'ha vestit de curt i calçat les botes per realitzar el primer entrenament d'aquesta pretemporada. La sessió, que ha començat al voltant de les set de la tarda i que ha tingut una durada d'aproximadament 1 hora i 40 minuts ha estat marcada per la carrera contínua i per algun exercici amb pilota, a banda de començar a fer grup per tan d'integrar les noves incorporacions en la dinàmica de treball de l'equip. Una sessió que només ha tingut l'absència de Rubén Garcia, que no ha pogut ser-hi per motius laborals i que s'ha cobrat en David Corominas, amb problemes al bessó, la primera víctima en aquest retorn al treball. En total, 21 jugadors entre els 17 jugadors que formen de moment el primer equip i els quatre juvenils que des d'avui s'entrenen sota les ordres de Jordi Vinyals. Una arrencada que tindrà el seu proper punt d'atenció el proper 23 de juliol quan els riberencs disputin el seu primer partit de preparació.

Així doncs, hem pogut veure de curt els quatre fitxatges que fins ara ha realitzat l'Hospitalet: l'extrem dret David Haro (Prat), Francisco Aday (Sant Andreu), el davanter David Prats (Badalona) i el lateral esquerre, també provinent del Sant Andreu, Dani Guillén. Amb ells, també s'ha estrenat com a membre de la primera plantilla Pol Llonch, capità del Juvenil de Divisió d'Honor la passada temporada. Per la seva banda, quatre jugadors més que l'any passat eren al Juvenil han estat presents en la sessió d'avui. Es tracta de Roberto Aguado, porter del Juvenil A que farà la pretemporada a les ordres de Vinyals i que podria convertir-se en el segon porter del primer equip; Roger Cabezas, fill del nou secretari general de l'entitat Salva Cabezas i que aquest any defensarà la porteria del Juvenil A (l'any passat era al 'B' de Nacional); Héctor Poncelas, que l'any passat també jugava al segon juvenil riberenc i Pedro Bilbao, un dels jugadors més destacats l'any passat a Divisió d'Honor amb Dani Casado a la banqueta. Imatges de Bernat Monzó.
Precisament Dani Casado ha estat un dels membres del cos tècnic que ha dirigit la sessió d'aquesta tarda, capitanejada pel míster Jordi Vinyals amb la col·laboració, entre d'altres, de Marc López i d'Arnau Navarro, que torna a l'entitat després del seu pas pel Castelló. Un cos tècnic que, juntament amb la direcció esportiva hospitalenca segueixen confeccionant el calendari de partits d'una pretemporada que, pel que fa als encontres, s'iniciarà el dissabte 23 de juliol a Tordera, amb un partit que enfrontarà l'Hospitalet amb el Qatar Sports Club. L'encontre, que presumiblement es jugarà sobre gespa natural, se celebrarà a les instal·lacions del Top Ten Tordera, seu d'estades de molts equips estrangers a terres catalanes. Amb el partit a Rubí el 30 de juliol lligat de fa temps, també es confirmen els partits del següent cap de setmana: el 6, amistós al camp del Masnou i el dia 7, partit de Copa Catalunya al camp del Cornellà. D'aquí al final de temporada, la planificació restaria lligada a la continuïtat o no a la Copa Catalunya, tot i que finalment el partit del dia 17 davant l'Espanyol B podria acabar disputant-se. Tot i això, no es descartable que es pugui jugar algun partit més, tant a l'Estadi com a domicili per acabar de compactar aquest període de preparació.

Finalment, tal i com hem pogut saber, la Junta Directiva del Centre d'Esports l'Hospitalet (que ha estat present a l'entrenament d'aquesta tarda, igual que alguns socis i membres de S'Hospitxosos) ha decidit mantenir el preu del carnet de soci de cara a la temporada 2011-2012 però apujar el carnet d'abonat. D'aquesta manera, si bé el carnet de soci es mantindrà en els 145 euros que ha vingut costant els darrers anys (quatre segons ens informaven des del club), el preu del carnet d'abonat podria rondar els 95-100 euros. A més, tot i que encara falta confirmar-ho, es planteja la possibilitat de fer alguna iniciativa en forma de campanya per animar la ciutadania de l'Hospitalet a fer-se sòcia de l'entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada