27/7/11

Mà de golejadors | CE L'Hospitalet 5-1 UE Sants

L'Hospi ha sumat aquesta tarda el segon triomf de la pretemporada en derrotar la UE Sants per un clarificador 5-1 i ja es prepara pel tercer amistós de l'estiu, que jugarà el proper dissabte al camp del Rubí de Tercera Divisió (19:30 hores). El partit ha quedat vist per sentència al primer temps: de fet, als 15 minuts l'Hospitalet ja guanyava per 2-0 gràcies un gol de cap de Lucas Viale en una jugada assajada i a la primera diana de David Prats amb l'elàstica riberenca després d'una combinació amb David Haro. Curiosament, els cinc gols de l'Hospi se'ls han repartit 5 golejadors diferents, bona dada per pensar en l'eficàcia golejadora de l'equip. Un altre killer, Sergio Cirio, ampliava diferències al minut 30 aconseguint el 3-0. Minuts intensos, ja que als 33, el santsenc Carles Cano retallava diferències amb un bon llançament de falta. Però dos minuts després i en una altra jugada assajada, l'Hospi situava el 4-1 amb què marxaríem al descans amb un gol de Marc Pedraza, que aprofitava un rebuig per marcar el quart de la tarda.

A la segona meitat, poca història. La intensitat baixava de forma clara i l'Hospi només aconseguia una diana més, un gol que suposava l'estrena d'Aday amb l'Hospi. El gol, als 63 minuts, segellava el marcador de l'Estadi fins la fi d'un partit ple de provatures i sense massa història. Bones sensacions per un Hospi que segueix preparant l'inici de la temporada a la Lliga i a la Copa del Rei. Per cert, al respecte d'aquesta darrera competició, ja se sap quan serà el sorteig: el proper 3 d'agost, a la seu de la RFEF a Las Rozas, l'Hospi sabrà la ruta a la Copa en les primeres dues eliminatòries. Al bagul, l'opció de resultar exempt en alguna de les tres primeres eliminatòries.

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Moussa, Manel, Lucas Viale, Rubén García, David Haro, Marc Pedraza, David Prats, Pitu i Sergio Cirio. També van jugar Roberto Aguado, Peque, Toni Montserrat, Pol Llonch, Héctor Poncelas, Pedro Bilbao i Aday.

UE SANTS: David, Fabregat, Alejandro, Javi López, Albert Esteban, Fran, David Fernández, Peque, Raúl Hernández, Edu i Carles Cano. També van jugar Escudero, Quim, Xavi Pascual, Geri, Heras, Burch, Dídac i Vítor.

Gols: 1-0 Lucas Viale (13'); 2-0 David Prats (15'); 3-0 Sergio Cirio (30'); 3-1 Carles Cano (33'); 4-1 Marc Pedraza (35'); 5-1 Aday (63').

Àrbitre: Jiménez Carrasco. Va amonestar el riberenc Iván Hammouch.

Incidències: partit disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'aproximadament un centenar d'espectadors.