Etiquetes

10/7/11

David Prats


L'havíem hagut de patir moltes i moltes vegades quan s'havia enfrontat a nosaltres vestint la samarreta del Terrassa, del Mataró i, especialment, del Badalona. Però durant 11 mesos, David Prats Racero (Badalona, 1979) ha vestit la franja vermella del CE l'Hospitalet i es converteix en una perillosa arma atacant... que ha jugat a favor de l'Hospi... i que ara tornarà a convertir-se en rival després del seu fitxatge per la UE Sant Andreu. El davanter de Pomar, autèntic mite vivent en això de la Segona Divisió B, torna a canviar d'aires: arribava a l'Hospi després de sis temporades a l'Avinguda de Navarra, defensant els colors d'un CF Badalona amb què ha disputat dos play-offs d'ascens a Segona A (2005-2006 i 2010-2011). Els 87 gols que ha marcat a la Lliga en els últims 7 campionats són una xifra prou important com per assegurar que, tot i els seus 33 anys, David Prats té encara molt de recorregut per endavant. Des del Blog, li desitgem tota la sort del món en 36 dels 38 partits de la propera Lliga!

Amb el seu pas, com molts altres jugadors, pel planter del FC Barcelona (va coincidir al 'C' amb Iván Hammouch), David Prats es va convertir en el primer jugador espanyol en fitxar per un equip de la Bundesliga austríaca: el Casino Bregenz. Experiència 'exòtica' i relativament breu, ja que la temporada següent Prats ja estava de tornada a Catalunya per enrolar-se a les files del Terrassa, d'un Terrassa que dirigia un recent conegut de la històrica riberenca: Miguel Álvarez. En el darrer partit d'aquell campionat, David Prats va ser un dels botxins d'aquell inolvidable, per negatiu, Hospi 1-5 Terrassa. I és que de les 10 vegades que David Prats s'ha enfrontat a l'Hospi, el davanter de Pomar només n'ha perdut una: l'octubre de 2006, a l'Estadi (1-0) amb gol de... Quique Cárcel. La resta, empats o victòries pel davanter badaloní, que a Segona B també ha passat pel Mataró i el Girona abans d'arribar al Badalona.

Abans, però, a David Prats li va sorgir l'oportunitat de debutar a Segona A amb el Polideportivo Ejido. A terres d'Almería, Prats va viure dues temporades a molt bon nivell en què va disputar un total de 64 partits (menys de la meitat van ser complets) amb els 'celestes' i va marcar 11 gols. Les coses es van tòrcer en el tercer i darrer any; tant que al mercat d'hivern, i després d'haver jugat únicament tres partits sota les ordres de Pepe Mel, tècnic del Poli entre les temporades 2004 i 2006, Prats va tornar a fer les maletes cap a Catalunya on tot i intentar-ho no va poder salvar el Girona del descens a Tercera Divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada