Etiquetes

12/7/11

Ja hi són

Avui dimarts 12 de juliol, a partir de tres quarts de set de la tarda, el Centre d'Esports l'Hospitalet 2011-2012 es posarà en marxa a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet, seu dels entrenaments de la pretemporada que tot just comença. De nou sota les ordres, 13 mesos després, de Jordi Vinyals, els riberencs faran el primer entrenament del nou curs força abans del que estava previst. I és que l'avançament de la primera jornada de lliga, que finalment es disputarà el cap de setmana del 20 i el 21 d'agost, ha provocat que el cos tècnic i la secretaria tècnica riberenca hagin decidit avançar l'inici d'una preparació que estava previst pel proper dilluns 18 de juliol. Sobre la gespa, 8 novetats entre fitxatges, jugadors ascendits del juvenil i juvenils a prova. A l'ombra, qui sap, algun jugador que pugui estar a prova tal i com ha passat en d'altres pretemporades i els rumors de noves adquisicions planant sobre l'Estadi. Tot això, el dia que s'ha conegut el rival de l'Hospi a la propera ronda de la Copa Catalunya: la UE Cornellà. A l'espera, conèixer els components del grup 3 de Segona B i el rival a la primera ronda de la Copa del Rei.

Pel que fa a les cares noves, quatre jugadors aterren a l'entitat riberenca per estrenar-se avui com a jugadors de l'Hospi: es tracta de David Haro (Prat), Aday i Dani Guillén (Sant Andreu) i David Prats (Badalona). La casa, però, també aportarà rostres poc coneguts fins ara com són, especialment, el del migcampista Pol Llonch, que aquest any comptarà amb fitxa del primer equip. A l'espera hi seran Héctor Poncelas, Pedro Bilbao i Roberto Aguado, tots tres jugadors juvenils l'any passat (Poncelas va fer-ho al 'B' de Lliga Nacional) i que estaran a prova sota les ordres de Vinyals per veure'n l'evolució i comprovar fins a quin punt la seva participació pot ser vàlida per al primer equip. En aquest sentit, qui més números podria tenir és el porter Roberto Aguado, que després de la marxa de Dani Planchería podria quedar-se com a porter suplent de Carlos Craviotto si acaba convencent el cos tècnic.

A l'espera, com dèiem, la resta d'incorporacions que encara han d'arribar. Si bé el lloc de segon porter queda ara a l'espera amb la irrupció de Roberto Aguado i a l'espera del seu rendiment, més necessari resulta cobrir l'eix de la defensa, que fins ara té en els germans Viale les úniques peces disponibles, i també la zona ofensiva, on l'arribada de David Prats no amaga la necessitat d'un altre jugador complementari a la punta d'atac tot i les variants que ofereixen els jugadors ofensius de què disposarà Vinyals aquesta temporada. En un segon terme, el mig del camp també podria ser objecte de reforç si el mercat ofereix solucions que siguin efectives tan a nivell esportiu com també a nivell econòmic.

L'altra novetat saltava aquest mateix matí, força d'hora, quan es feia públic que l'Hospi, que en un principi havia renunciat a participar en l'edició ¿2011? ¿2012? ¿2011-2012? de la Copa Catalunya, entrava en el sorteig que s'ha fet aquest migdia a la seu de la Federació Catalana de Futbol, un sorteig que ha deparat el desplaçament més còmode possible per als riberencs, que el 6 o el 7 d'agost visitaran la Via Fèrria per enfrontar-se a la UE Cornellà. De superar aquesta eliminatòria, l'Hospitalet se les hauria amb el vencedor de l'eliminatòria entre el Begues i el Castelldefels, un partit que es jugaria el cap de setmana del 13 i el 14 d'agost, també lluny de l'Estadi. Curiosament, podria donar-se el cas que el Castelldefels i l'Hospi es veiessin finalment les cares el mateix cap de setmana que hi havia programat el partit de Festa Major que els del Baix Llobregat finalment jugaran contra el Badalona. La decisió final de participar a la Copa atén a criteris esportius, per tal de disputar el major nombre de partits possible per preparar l'inici de la competició. En aquest sentit, a dia d'avui només hi ha confirmat l'amistós del dia 30 de juliol a Rubí, ja que els partits que havien d'enfrontar l'Hospi amb el Masnou i l'Espanyol B no es disputaran a dia d'avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada