Etiquetes

23/7/11

Estrena victoriosa | CE L'Hospitalet 1-0 Qatar Sports Club

11 dies després d'arrencar els entrenaments, ben poca cosa es pot exigir a un equip en rodatge i adaptació com és aquest Centre d'Esports l'Hospitalet 2011-2012. Així, recórrer als tòpics d'aquestes alçades de (pre)temporada és el més fàcil per definir l'encontre que l'Hospi ha guanyat davant el Qatar Sports Club per la mínima, gràcies al matiner 1-0 que ha aconseguit una de les incorporacions de l'estiu, l'exjugador del Prat, David Haro. És el tercer any consecutiu que un dels nous fitxatges riberencs enceta el compte golejador a la pretemporada després de Jordi Tarrés (2009, Vilassar de Mar) i Sergio Cirio (2010, Masnou). Tot i el marcador, el partit ha tingut força ritme pel que és habitual a aquestes alçades de la temporada, en part provocat per la intensitat de joc i agressivitat del quadre asiàtic, que en ocasions ha fet saltar més d'una espurna sobre el terreny de joc.

Amb les baixes de Coro, Guillén i Manel Viale per lesió, Vinyals ha disposat d'inici un onze amb majoria de jugadors del primer equip amb l'excepció d'Héctor Poncelas. Un començament que ben d'hora ha permès veure el primer gol de la pretemporada per l'Hospi, després d'una passada en profunditat d'Héctor Poncelas i recepcionada per David Haro, que després de marxar del rival per velocitat creuava la pilota, ajustada al pal dret de Mubarak per inaugurar el marcador (5'). Ha estat, però, una de les poques ocasions per un Hospi que ha tingut dificultats per crear joc i que només ha estat incisiu en banda dreta gràcies a Haro.

Per la seva banda, el Qatar SC ha anat prenent el control del partit i ha causat gran part del seu perill a pilota aturada. A l'Hospi li ha costat allunyar el perill en els serveis de cantonada, i ha estat en dos llançaments de falta que els qatarians haurien pogut igualar l'encontre. Primer, el brasiler Marcinho estavellava un magnífic llançament al travesser de Craviotto (14') i a les acaballes del primer temps, era Safri qui enviava una falta per sobre del pal llarg. Abans, Iván Hammouch havia hagut d'intervenir per evitar sobre la mateixa línia un gol gairebé cantat de Marcinho, el millor home del quadre entrenat per Sebastiao Lazaroni. Amb l'1-0 marxàvem al descans (que no als vestidors).

Al descans, revolució per donar minuts i refrescar homes. Només Peque, Moussa i Manel Gómez han jugat el partit complet, forçats per les baixes que arrossega l'Hospi. El decorat no ha canviat en excés: intensitat variable, no massa ocasions de gol i domini territorial del Qatar Sports Club amb un Hospi que ha buscar tocar i triangular amb rapidesa per llançar verinosos contraatacs, passant sovint per les bótes de Pedro Bilbao, que ha tornat a reforçar les bones sensacions que havia deixat fa mes i mig a Bellvitge. Així, amb Roberto Aguado mirant-se el partit sense gaire cosa a salvar, les ocasions han anat caient del bàndol riberenc amb una rematada de Marc Gallar a centrada de Cirio que ha marxat alta (60') i un xut fluixet de Pedro que ha aturat Mubarak (65').

Ha estat aleshores que el tècnic visitant Lazaroni (seleccionador del Brasil al mundial d'Itàlia 1990) ha començat a introduir canvis per refrescar jugadors i que l'Hospi ha arribat amb més claredat a la porteria que ha passat a defensar Sami. Precisament el 'nou' porter qatarià s'ha erigit en protagonista salvant en tres ocasions un mà a mà amb els davanters riberencs. I és que ni Marc Pedraza (82') ni Sergio Cirio (83' i 88') han aconseguit batre el porter asiàtic, que ha evitat una derrota més àmplia pel seu equip. Un tram final que, per sort, l'àrbitre del partit ha decidit no allargar. I és que algunes entrades i colzades fora de lloc per part dels jugadors asiàtics hauria pogut suposar alguna lesió riberenca que hagués engreixat la llista de l'infermeria.

Amb tot, i amb la lectura que faci el míster, Jordi Vinyals, vestidor endins; l'Hospi ha encetat la pretemporada 2011 amb un triomf davant d'un equip competitiu i ha iniciat el camí, llarg esperem, cap a una temporada exitosa. La propera estació es diu Unió Esportiva de Sants: els barcelonins visitaran l'Estadi aquest dimecres (19:00 hores) en un partit que suposarà el retorn a l'Estadi de dos vells coneguts com són l'entrenador verd-i-blanc, Julià Garcia i el seu porter, Carles Carulla.

FITXA TÈCNICA


CE L'HOSPITALET (1a part):
Craviotto, Hammouch, Peque, Moussa, Lucas Viale, Manel Gómez, Héctor Poncelas, Aday, David Haro, Pitu i David Prats.
CE L'HOSPITALET (2a part): Roberto Aguado, Peque, Moussa, Rubén García, Manel Gómez, Toni Montserrat, Pol Llonch, Pedro Bilbao, Sergio Cirio, Marc Pedraza i Marc Gallart.

QATAR SPORTS CLUB: Mubarak (Sami, 75'), Al Zakiba (Selman, 67'), Al Kahtani, Al Rabeiee, Sultan (Shaheen, 53'), Omar, Safri, Al Diyani, Fadhl, Mishal (Breno, 56') i Marcinho (Ali Hasan, 70').

Gols: 1-0 David Haro (5').

Àrbitre: Ginés, assistit a les bandes per Muñoz i Leal. En un partit típic de pretemporada, no ha sabut tallar l'excessiu joc dur dels asiàtics i els ha perdonat alguna groga en més d'una ocasió. En canvi, sí que ha amonestat els riberencs Moussa (37') i Aday (40').

Incidències: partit disputat en un dels nombrosos camps de gespa natural de les Instal·lacions Top Ten a Tordera. Uns 80 espectadors han presenciat l'encontre entre els hospitalencs i els qatarians en una tarda asolellada però frescota. Primer partit de pretemporada d'un Hospi que dimecres (7 de la tarda) rebrà el Sants a l'Estadi. Dani Guillén, David Corominas i Manel Viale s'han quedat sense jugar per diversos problemes físics. L'Hospi no perd el primer partit complet de pretemporada des de l'any 2003 (1-2 a casa davant el Júpiter).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada