Etiquetes

16/6/11

L'Status Quo de la plantilla

Amb la signatura del nou contracte de David Corominas amb el CE L'Hospitalet produïda aquest matí ja són 14 els jugadors que, a hores d'ara, conformen la plantilla 2011-2012 de l'Hospi, una orquestra que tindrà com a director Jordi Vinyals. La de Coro ha estat una de les negociacions més dures, ja que en alguns moments les discrepàncies econòmiques entre el club i l'extrem de Vilassar de Mar han fet que el jugador semblés més a fora que no pas a dins. Finalment, Corominas ha firmat per una temporada més i està satisfet amb l'acord final, un acord que el permetrà encetar la quarta temporada amb el Centre d'Esports l'Hospitalet. Fins ara, Coro ha jugat 111 partits de Lliga i play-off d'ascens amb els riberencs, on ha marcat un total de 25 gols (10 la darrera temporada). També ha jugat els dos partits de Copa del Rei l'estiu passat tot i arrencar els partits des de la banqueta. Amb aquesta renovació, Corominas se situa com el tercer jugador del planter actual amb més partits jugats amb la samarreta riberenca per darrere d'Iván Hammouch i Carlos Craviotto i pendents del futur de Toni Velamazán.

Com dèiem, son 14 els jugadors que a dia d'avui formen la plantilla de la propera temporada. Craviotto (porter); Ceballos, Hammouch, Manel Viale, Moussa i Peque (defenses); Manel Gómez, Pitu i Pol Llonch (migcampistes) i Aday, Corominas, David Haro, Marc Pedraza i Sergio Cirio (davanters). Fora d'aquest equip hi seran, amb total seguretat Dani Planchería, Andrés Barón i Eloi Fontanella, amb els serveis dels quals s'ha decidit no comptar-hi, així com els tres Cristians: Gómez i Alfonso a l'Espanyol B i Lobato sense destinació predeterminada. Avui dijous, s'ha confirmat el fitxatge d'Eloi Fontanella per part del Sant Andreu. I entre renovacions, altes i baixes hi ha cinc casos. D'una banda es troben Lucas Viale i Rubén García, jugadors que compten pel club i pel cos tècnic i amb els quals se segueix negociant per tal de trobar una sortida que satisfagui totes dues parts. Després hi ha un Rafa Santacruz que va deixar l'Hospi al poc temps d'acabar la lliga per tornar a la seva Còrdova natal i que està pendent que l'Hospi li comuniqui el seu interès (o no) de cara al curs vinent. Els dos jugadors restants, Toni Velamazán i Jordi Martínez estan pendents de conèixer el seu futur, ja que l'Hospi vol veure què ofereix el mercat i si allò que aquestes hipotètiques incorporacions milloren les aportacions de Velamazán i Martínez, que faran 35 anys al llarg de la propera temporada.

Pendents de resoldre aquests aspectes, el màxim interès pel que fa a les altes respon a la posició de lateral esquerre després que Moussa sigui l'únic candidat a la plaça després de la marxa de Barón; el mig del camp i la plaça de davanter centre, posició que Jordi Vinyals vol tancar abans d'iniciar la pretemporada amb, almenys, una incorporació més. Com ja és habitual, la direcció esportiva no esgotarà les 22 fitxes fins que s'estigui a punt de tancar el mercat per veure si el 'mercato' ofereix millors opcions. Un mercato que, en el cas de l'Hospi, no es restringeix únicament a l'àmbit català. I és que degut a la bona acció econòmica duta a terme al llarg dels darrers anys, l'Hospitalet ofereix unes garanties de pagament que el converteixen en una bona destinació per molts jugadors.

Pel que fa al cos tècnic ahir a Ràdio l'Hospitalet Jordi Vinyals confirmava el retorn del preparador físic, Arnau Navarro, a l'staff tècnic riberenc. Navarro, que l'any passat va acompanyar Vinyals al Castelló, ja va ser a l'Hospi la temporada de l'ascens. D'altra banda el preparador de porters de la mateixa temporada, Mikel Touzón compta amb ofertes d'altres conjunts i és complicat (tot i que no es pot descartar que acabi a l'Hospi). Pel lloc de segon entrenador, plaça buida des de la marxa de Manel Ruano, sembla comptar-hi amb força números Dani Casado, que compaginaria aquesta tasca amb la de tècnic del Juvenil A de Lliga Nacional. Finalment, l'exsecretari general de l'entitat, Cristian Alcázar, ha estat confirmat avui com a nou Regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Hospitalet. En el seu lloc hi haurà, a partir d'ara, Salvador Cabezas.

Avui s'ha tancat l'enquesta que iniciàvem fa set dies, on preguntàvem la vostra opinió sobre el retorn de Jordi Vinyals a l'Hospi. De les 51 persones que han votat, al 65% li agradava l'opció de Vinyals com a nou tècnic riberenc, al 29% es mostrava no massa convençut i creia que les segons parts no són bones, mentre que el 6% restant creia que el més important són els jugadors. De cara als propers dies l'enquesta que us proposem se centra en els jugadors que resten per renovar i de la importància que creieu que té la seva continuïtat (o no) a l'Hospi. Podeu triar més d'una opció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada