5/6/11

Amistós | UD Unificación Bellvitge 1-4 CE l'Hospitalet

Pendents de la decisió de Miguel Álvarez sobre la seva continuïtat (o no) al CE L'Hospitalet, els riberencs han tancat aquesta tarda la temporada 2010-2011 amb un triomf per 1-4 al Municipal de la Feixa Llarga davant de la Unificación Bellvitge, equip presidit per Ángel Moya, que la temporada vinent militarà a la nova Segona Catalana. El motiu? El 25è aniversari de l'entitat bellvitgenca, que abans del partit ha fet una desfilada amb tots els equips de base de l'entitat. Un partit que, per cert, ha començat 20 minuts abans de l'hora prevista, ja que els prolegomens havien acabat abans d'hora i s'ha decidit no esperar a dos quarts de vuit, teòrica hora d'inici del partit.

Miguel Álvarez ha tret un onze de garanties a la primera meitat, format íntegrament per homes del primer equip i amb les úniques absències de Craviotto, Barón, Santacruz i David Ceballos. Al poc de començar, Cristian Alfonso ha començat a acomiadar-se de l'Hospi marcant el 0-1 (6') i ha repetit minuts després marcant el seu segon gol del seu compte particular (26'). Abans del descans, els locals han reduït distàncies gràcies a un gol de l'ex jugador de Xaloc i Milan l'Hospitalet, Joan Arasa, després d'un contraatac dels nois de David Paredes (37'). Entremig, tant la Uni com l'Hospi haurien pogut eixamplar el marcador amb algunes ocasions per part de totes dues davanteres.

A la segona meitat, carrussel de canvis a un Hospi que només ha mantingut a l'onze Dani Planchería i Cristian Gómez. El jugador del planter ha disputat els seus darrers minuts amb l'Hospitalet lluïnt el braçal de capità... i ocupant la posició de central juntament amb Manel Viale. Una segona part que, d'altra banda, ens ha permès veure en acció Pol Llonch, que la temporada que ve serà jugador del primer equip, i Pedro Bilbao, un dels homes més actius d'aquest segon acte i assistent de l'1-4 que tancaria el marcador. Abans, l'Hospi tindria una ocasió amb una rematada de cap en pròpia porta de la Uni que s'estavellava al travesser. Després, Rubén García marcaria l'1-3 amb un golàs de falta (75') des de la frontal de l'àrea (i que podeu veure aquí) i després d'una bona jugada combinada entre Moussa i Pedro Bilbao, el juvenil riberenc centrava al segon pal veient l'arribada de Pitu, que a plaer marcava el definitiu l'1-4 (83'). D'aquí al final, Eloi Fontanella i Rubén García tornarien a intentar-ho sense sort.

D'aquesta manera l'Hospi ha abaixat el teló d'aquesta temporada 2010-2011, que pel que fa a partit començava un ja llunyà mes de juliol de 2010 al Municipal del Masnou, amb empat a un gol i amb Sergio Cirio estrenant-se com a golejador riberenc. Des d'aquell 31 de juliol, l'Hospi ha disputat 54 partits (38 de Lliga, 2 de Copa del Rei, 2 de Copa Catalunya i 12 amistosos). 54 partits i 99 gols marcats. El centenar s'ha quedat a tocar!

CE l'Hospitalet (1a part): Dani Planchería, Iván Hammouch, Lobato, Lucas Viale, Manel Gómez, Cristian Gómez, Toni Velamazán, Corominas, Sergio Cirio, Cristian Alfonso i Jordi Martínez.

CE l'Hospitalet (2a part): Dani Planchería, Peque, Moussa, Manel Viale, Cristian Gómez, Rubén García, Pol Llonch, Marc Pedraza, Pedro Bilbao, Pitu i Eloi Fontanella.

Gols: 0-1 Cristian Alfonso (6'); 0-2 Cristian Alfonso (26'); 1-2 Joan Arasa (37'); 1-3 Rubén García (75'); 1-4 Pitu (83').

Incidències: partit disputat al Municipal de la Feixa Llarga davant d'uns 150 espectadors. Tarda força fresca i agradable per jugar a futbol. Al camp hi havia el president de l'Hospi, Miguel García, així com el Secretari Tècnic del club, Quique Cárcel. Dels absents sobre el terreny de joc, també hi era Andrés Barón, vestit de carrer dins la banqueta i que, recordem, no seguirà amb l'Hospi la propera temporada.