Etiquetes

26/5/10

Carralero Calvo dirigirà l'Azuqueca-Hospi

Imatge: Mancharealfutbol.com
Després de l'esperpèntic final de partit que va perpetrar el balear Ángel Rodado Rodríguez el passat diumenge a l'Estadi, part dels ulls de l'afició riberenca se centraven en conèixer la identitat del col·legiat encarregat d'impartir justícia a Azuqueca de Henares aquest proper dissabte a partir de les 7 de la tarda. I tenim resposta: Roberto Carralero Calvo. Es tracta d'un joveníssim col·legiat madrileny (al voltant dels 25 anys) que tot just acompleix la seva primera temporada al grup setè de Tercera Divisió (Madrid), categoria a la qual va ser ascendit el passat estiu.

El senyor Carralero, que curiosament té un germà -Manuel- que també és àrbitre de Tercera Divisió, va xiular el cap de setmana passat el partit de tornada de l'eliminatòria de campions entre el Badajoz i el Mancha Real (1-0), partit en què va xiular un penal a favor dels extremenys (que va suposar el gol de l'ascens pels blanc-i-negres). A més ha dirigit un total d'11 partits al campionat de Tercera Divisió, a banda d'arbitrar encontres de juvenils o de la Superlliga femenina. En aquests 12 partits (11 de liga i 1 de fase d'ascens), Carralero Calvo (el quart millor àrbitre de la categoria segons elgoldemadriz.com) ha mostrat 68 targetes grogues (5,67 per partit) i 4 de vermelles (0,33 per partit). Sembla que es tracta d'un àrbitre que, tot i la seva joventut, no ha tingut cap escàndol ressenyable i té per davant un futur força interessant al món de l'arbitratge. Dissabte tindrà la 'companyia' dels seus dos assistents, els també madrilenys Julián Pino Merino i Hugo Muñoz Hernández.

Òbviament, serà el primer partit que dirigeixi al Centre d'Esports l'Hospitalet; la seva edat, d'una banda, i la seva procedència, de l'altra, ho han impossibilitat. I és que hi ha pocs precedents d'àrbitres madrilenys dirigint partits de l'Hospi. Va ser el 17 de febrer de 2008 quan Santiago Cuesta Ferreiro va dirigir a Can Misses el partit entre l'Eivissa i l'Hospi, que va acabar amb un clar triomf de l'equip de les Pitiüses per 3-0. L'historial recent de l'Hospi amb àrbitres madrilenys és el següent:

2007-08 Segona B - Eivissa 3-0 L'Hospitalet
Cuesta Ferreiro, Santiago

2006-07 Segona B - L'Hospitalet 3-1 Vila-joiosa
Lesma López, José Luís

2006-07 Segona B - Orihuela 5-1 L'Hospitalet
López Puerta, Hugo José

2006-07 Segona B - Alcoyano 1-2 L'Hospitalet
Cuesta Ferreiro, Santiago

2005-06 Segona B - Vila-joiosa 2-1 L'Hospitalet
Cuesta Ferreiro. Santiago

2005-06 Segona B - Zaragoza B 0-1 L'Hospitalet
López Puerta, Hugo José

En un altre ordre de coses, després del dia de descans de dimarts, la plantilla de l'Hospi ha tornat aquest mateix matí als entrenaments per tal de preparar el partit d'anada davant l'Azuqueca. Un partit que, d'altra banda, té ja també els preus de les entrades confirmats. Finalment seran més assequibles del que van ser-ho a la primera eliminatòria que va enfrontar l'Azuqueca amb la Universidad de Oviedo: 5€ pels socis roig-i-negres, 10€ entrades anticipades i 15€ comprades el dia del partit.

1 comentari:

  1. Pues que el arbitro sea madrileño, y que la gente de alli de Azuqueca se sientan más madrileños que manchegos, me hace oler mal muy mal el arbitraje, ojalá me confunda.

    ResponElimina