Etiquetes

24/5/10

El CD Azuqueca, rival de l'Hospi a la segona eliminatòria

Tot i que no volíem, la bola del Centre d'Esports l'Hospitalet ha tornat a ser present en el sorteig de la segona eliminatòria del play-off d'ascens a Segona Divisió B, que s'ha celebrat aquesta tarda a la seu de la RFEF de Las Rozas. Després que els quarts classificats 'disponibles' quedessin emparellats amb d'altres campions de grup, la primera bola d'un tercer classificat ha vingut seguida de la de l'Hospi: el Club Deportivo Azuqueca, tercer del grup 18 serà el rival de l'Hospitalet, amb el partit d'anada aquest mateix cap de setmana al camp de San Miguel d'Azuqueca d'Henares (Guadalajara).

El president de l'Azuqueca, Matías Carrascosa ha comentat a Digital Deportivo que "com més fort el rival, millor", que són conscients que l'Hospi és "un gran equip", però que en aquest tipus d'eliminatòries "mai se sap què pot ocórrer", i és que els tòpics no passen mai de moda. Per cert, tot apunta que serà demà dimarts quan es coneguin els detalls del partit d'anada (dia, hora i preus de les entrades), ja que demà mateix es reunirà la Junta Directiva dels alcarrenys per tal de confirmar tots aquests extrems. Tot i això, la intenció és que el partit d'anada es jugui aquest dissabte dia 29 a les 7 de la tarda, mentre que l'Azuqueca vol proposar a l'Hospi jugar el partit de tornada el següent dissabte a partir de les 8 de la tarda. A més, els preus de les entrades a Azuqueca seran els mateixos que en la passada eliminatòria: 10 € pels socis, 15 € les entrades anticipades i 20 € a les taquilles el dia del partit; amb tot, la directiva 'azudense' confia a millorar l'excepcional entrada que es va viure fa dues setmanes davant la Universidad de Oviedo.

AZUQUECA
Club Deportivo Azuqueca
Azuqueca - 65 punts - 18 11 9 - 71 52 - 38 PJ
Com a local- 49 punts - 15 4 0 - 46 15 - 19 PJ Com a visitant - 16 punts - 3 7 9 - 25 37 - 19 PJ
Localitat: Azuqueca de Henares (Guadalajara)
Estadi: San Miguel (1.500 espectadors). Gespa artificial.
Temporades a 1a, 2a o 2a B: Cap
Temporades a Tercera Divisió: 15
Any de fundació: 1971
President: Matías Carrascosa

L'ex riberenc Cristian Seubert, que va arribar a l'Hospi de la mà de García Tébar al mercat d'hivern de la temporada del descens, és sens dubte el jugador més familiar per l'afició riberenca i és el segon màxim golejador del seu equip amb 15 dianes, per darrere del seu company Javi Robledo (21 gols).L'Azuqueca, entrenat per Quique López, va cloure la temporada en tercera posició, tot i els 52 gols encaixats en 38 partits, una de les xifres més altres de tots els equips del play-off. Han fet del seu camp de San Miguel (a la imatge, partit d'anada davant la Universidad de Oviedo) un autèntic fortí d'on ningú ha estat capaç d'emportar-se els tres punts (15 victòries i 4 empats). A fora, els alcarrenys baixen molt el seu rendiment, ja que només han guanyat 3 partits (7 empats i 9 derrotes). Tot i això, en aquest tipus d'eliminatòries compta poc el que s'hagi fet durant l'any. De fet, a la primera eliminatòria l'Azuqueca va eliminar el tercer classificat asturià, la Universidad de Oviedo. Tot i empatar (1-1) al partit d'anada jugar a l'Alcàrria, un gol de l'ex riberenc Cristian Seubert (24') va donar el passi als manxecs (0-1).


Resum del partit d'anada entre l'Azuqueca i la Universidad de Oviedo (1-1).

Resultat complet del sorteig - Segona eliminatòria
Coruxo - Oyonesa
Almería B - Burgos
Real Ávila - Atlético Mancha Real
Llanes Urbania - Tudelano
Azuqueca - L'Hospitalet
Getafe B - Jumilla
Amorebieta - La Roda
Santboià - Corralejo
Haro Deportivo - Noja
Playas de Jandía - Yeclano
Extremadura UD - Mairena
Ayamonte - Alzira
Constància - La Muela
Alfaro - Cerceda
Marino de Luanco - Las Palmas Atlético
Reus Deportiu - Jerez CF
Peña Sport - Motril
Illescas - Portugalete

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada