Etiquetes

19/5/10

Davant d'una oportunitat única...

S'apropa l'hora de la veritat. Diumenge a dos quarts de nou del vespre, l'Hospi té una única missió: derrotar el Rayo Vallecano B i assolir l'ansiat ascens a Segona Divisió B, el retorn a una categoria que mai s'hauria d'haver perdut. Però per això cal que l'afició respongui, faci costat a l'equip i doni suport a l'Hospi en un partit tan important com aquest. És per això que la Junta Directiva del Centre d'Esports l'Hospitalet ha declarat aquest partit DE PORTES OBERTES, una decisió que el president del club, Miguel García justifica en una carta que podeu llegir al lloc web oficial del club. Amb aquesta mesura, imaginem, es procura que el màxim de ciutadans i ciutadanes de l'Hospitalet s'apropin a l'Estadi i siguin partíceps d'una nit que podria ser històrica. Imatge: rayovallecano.es

Tot i això, es pot considerar que no n'hi ha prou amb aquestes mesures per aconseguir un Estadi ple de gom a gom. Podem considerar que s'ha perdut gairebé una setmana al llarg de la qual s'hauria pogut començar a fer la promoció d'aquest partit, començar a engrescar la gent i fer bullir una mica l'olla. Hi ha qui creu que els mitjans habituals que es fan servir per comunicar les informacions relacionades amb el CE L'Hospitalet no són suficients com perquè la gent que precisament es busca que vingui al camp, se n'assabenti. És per això que, deixant clar que l'entrada gratuïta per diumenge és una mesura d'allò més encertada, caldria acompanyar aquesta mesura d'una forta promoció per tota la ciutat, més enllà del clàssic cotxe amb altaveu del dia abans del partit o dels cartells que podem veure arreu de la ciutat. Uns cartells que, per cert, no anuncien que el partit és de portes obertes; un detall si més no curiós si el que es pretén és omplir l'Estadi: allò lògic, seria fer-ho saber... I és que en ocasions, el que importa no és tant el què es fa com la manera d'actuar, de fer les coses i de treballar per assolir que, també socialment, aquest club sigui mereixedor de fites superiors.

Tots (mitjans de comunicació locals, Junta Directiva, jugadors i aficionats del Centre d'Esports L'Hospitalet) sabem que el debat sobre l'arrelament de l'equip a la ciutat, les mesures que es prenen (o no) per enganxar (o millor dit, reenganxar) aquesta gent a l'Hospi, és molt profund i que segurament no estem en la setmana adequada com per reobrir-lo, però està clar que és un debat que, més tard o més d'hora s'haurà de dur a terme de forma seriosa si realment volem que el nostre equip, el CE L'Hospitalet, sigui on li pertoca.

Qui de moment sí s'està movent és l'aficionat de l'Hospi. Queda clar que ens els darrers anys, Internet en general i les xarxes socials en particular estan causant furor en la forma d'entendre la societat d'avui dia, en la manera de comunicar-nos i de comunicar. Facebook, Twitter, YouTube,... són noms que cada vegada ens resulten més familiars. I és en aquestes plataformes on l'afició, en la mesura del possible, tracta de promocionar la importantíssima cita del proper diumenge. Ho veiem en diversos grups i esdeveniments a Facebook:

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=119935848039240&ref=ts
http://www.facebook.com/event.php?eid=111810242195087&ref=ts
"Llenemos el Municipal de l'Hospitalet, puertas abiertas"

O amb vídeos realitzats per tal de motivar l'afició, a banda del que podeu trobar al marge dret superior d'aquest blog:





Al cap i a la fi, es tracta que demostrar que som de l'Hospitalet. Al cap i a la fi, es tracta de demostrar qui som. Força Hospi!


CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - RAYO VALLECANO B
Dia: Diumenge, 23 de maig de 2010.
Horari: 20:30 hores
Lloc: Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Àrbitre: Ángel RODADO RODRÍGUEZ (Illes Balears).
Preus de les entrades: Entrada gratuïta
El rival: Rayo Vallecano B
El partit d'anada: Rayo Vallecano B 0-0 CE L'Hospitalet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada