Etiquetes

31/5/10

CE l'Hospitalet - CD Azuqueca | Horari i entrades

Ja és oficial. El partit de tornada entre el Centre d'Esports l'Hospitalet i el Club Deportivo Azuqueca es disputarà el proper dissabte 5 de juny a partir de dos quarts de nou del vespre. A més, la Junta Directiva de l'Hospitalet també ha fet oficials els preus de les entrades per aquest partit. Els socis, abonats i els carnets del futbol base de l'Hospi hauran d'abonar 5 euros per presenciar l'encontre, mentre que els no socis hauran de pagar-ne vuit. Fins dissabte, encara queden sis dies per fer una bona promoció del partit arreu de la ciutat i fer que gran part de la gent que diumenge passat va ser a l'Estadi torni aquest dissabte per ajudar l'equip a remuntar l'eliminatòria davant l'Azuqueca.

L'eliminatòria entre els riberencs i els de l'Henares ha seguit una tònica similar a la de la resta de partits jugats aquest cap de setmana. I és que de les 18 eliminatòries, només una sembla força definida després del triomf de Las Palmas Atlético a Luanco (1-3). Aquests són els marcadors dels partits d'anada d'aquesta segona eliminatòria:

Coruxo 2-1 Oyonesa, Almería B 0-0 Burgos, Llanes Urbania 2-2 Tudelano, Real Ávila 0-0 Atlético Mancha Real, Azuqueca 1-0 CE L'Hospitalet, Getafe B 0-0 Jumilla, Amorebieta 1-1 La Roda, Santboià 0-0 Corralejo, Haro 1-1 Noja, Playas de Jandía 1-0 Yeclano, Extremadura UD 0-0 Mairena, Ayamonte 0-0 Alzira, Constància 0-1 La Muela, Alfaro 1-0 Cerceda, Marino de Luanco 1-3 Las Palmas Atlético, Reus Deportiu 2-1 Jerez CF, Peña Sport 1-1 Motril i Illescas 0-0 Portugalete.

En un altre ordre de coses, la temporada oficial del futbol base va arribar a la seva fi dissabte passat, ja que tant l'Aleví D com el Benjamí B van tancar les seves respectives competicions. L'Aleví D (Segona Divisió, grup 17) va golejar l'Escolapis de Sarrià per 0-5 i va celebrar el títol de lliga i l'ascens a la nova Tercera Divisió, aconseguits una setmana abans. Per la seva banda, el Benjamí B també va cloure la seva participació al grup 7 de la Segona Divisió golejant per 0-8 l'Escola Guineueta C. El segon equip de l'Hospi en aquesta categoria està pendent de la resta de resultats de la jornada per saber si és campió de lliga o bé és un dels sis millors segons, condició indispensable per ser la temporada vinent a la nova Segona Divisió.

Finalment, aquesta tarda a tres quarts de set se celebrarà el sorteig corresponent a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya 2011, en la qual prendran part els campions de Primera Catalana, Preferent Territorial, Primera Territorial i Segona Territorial que ho desitgin, així com els tres equips classificats de la segona eliminatòria: UE Torrelles, CF Ametlla del Vallès i PB Cerro Trinitat Vella, que aquest cap de setmana han eliminat el Borges del Camp, la Peña Pajaril i el Sant Just Desvern, respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada