Etiquetes

12/12/15

Una altra guerra | Hércules CF - CE l'Hospitalet (diumenge, 17:00)

-> L'Hospi visita Alacant amb la intenció de sorprendre un Hércules que tot i ser fora de la zona de playoff d'ascens acumula 11 jornades sense perdre a la Lliga.
-> Els riberencs, quart millor equip fora de casa, volen aprofitar la condició de favorits dels alacantins per superar la marca de 23 punts a la primera volta que va marcar Cifuentes fa unes setmanes.
-> Marc Vales, Collado i Èric Via, juntament amb Agus, apunten a baixa per temes físics. Dani Fernández i Puerto, a una groga de complir cicle.
-> PRÈVIA del partit amb Martí Cifuentes, entrenador de l'Hospi

HÉRCULES CF - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 13 de desembre - 17:00 hores - José Rico Pérez
Jornada 17 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hércules: Chema, Connor, Paco Peña, Atienza, Rojas, Yeray, Miñano, Chechu, Nieto, Juanma i Gato.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Aleix, Savall, Miki Muñoz, Ton Alcover, Guzmán, David López, Puerto i Boris.

Àrbitre: Luís Collado López (Castella-la Manxa).



Quan va sortir el calendari el mes de juliol segurament tots els tècnics van fer les seves travesses sobre quins trams de la Lliga, quins rivals i quins desplaçaments eren, a priori, més o menys factibles per puntuar. Probablement, jugar com a visitant al Rico Pérez va provocar que molt entrenadors no comptessin, d'entrada, amb punts a sumar als volgudíssims 45 que molts diuen que val una permanència (en aquest aspecte, encara és d'hora per valorar si en seran més o menys... o 45 clavats). El cert és que les guerres d'Hércules i l'Hospitalet són realment diferents però, coses del futbol, un cinquè triomf com a visitant dels homes de Cifuentes deixarien els riberencs a tan sols dos punts del transatlàtinc. De vegades, cal reconèixer que la bipolaritat d'aquest Hospi provoca severitat en el nostre judici i que al final ens deixem emportar més per les sensacions que per uns resultats que, en conjunt, potser estiguin per sobre del que podria suggerir la irregularitat de l'equip. I uns resultats molt més d'acord a la realitat que no pas del que va suggerir la Junta Directiva amb aquell esbojarrat objectiu del playoff d'ascens.

Un Hospi que mirarà de sorprendre l'Hércules i enllaçar la tercera jornada sense perdre. Diu Cifuentes que no signa l'empat perquè l'equip sempre surt a guanyar, però objectivament un punt a Alacant no seria un mal botí. De fet, permetria els riberencs igualar la seva millor ratxa del curs, amb un 7 de 9 edificat arran del cruel empat a l'Estadi contra el Reus i continuat amb les victòries contra Barcelona B i Badalona. L'Hospi mirarà d'explotar els punts febles d'un Hércules invicte a domicili però que a casa ha millorat els registre respecte el curs passat (no era complicat, perquè eren gairebé delictius). Amb tot, els d'Herrero han sumat 14 punts al Rico Pérez, tot just dos més que l'Hospi com a visitant. Al seu bon rendiment lluny de l'Estadi s'agafa l'Hospi per manifestar d'una vegada per totes un creixement futbolístic que es faci palès més enllà d'uns marcadors que sovint són fruit de casualitats (o de causalitats). 16 homes viatjaran a Alacant: Èric Via, Marc Vales i Giaquinto són baixa per motius físics, Collado tampoc no serà de la partida per culpa d'un procés gripal que l'ha apartat aquests dies dels entrenaments, mentre que David Bigas i Javi Pérez cauen de la convocatòria per decisió tècnica. Per tant, el tècnic riberenc tindrà l'oportunitat, per segon cop aquest curs, de repetir onze inicial... si ho creu convenient. Castell o Sierra al lateral esquerre? Ruibal o Boris en punta de llança? Puerto com a suplent... o titular? Demà pels volts de quarts de cinc ho esbrinarem.

Per la seva banda l'Hércules arriba a la cita de demà immers en una bona ratxa, ja que fa onze partits que no perd. Tanmateix, els d'Herrero es troben fora de les posicions de privilegi i saben que l'objectiu no és només classificar-se per a la fase d'ascens sinó, alhora, lluita per una primera plaça que a dia d'avui és a nou punts de distància. Tot plegat afegeix pressió a un equip alliberat després de vèncer l'Espanyol B dissabte passat (0-1) i trencar la ratxa de quatre empats consecutius que ja havien posat en alerta alguns sectors de l'entorn d'una entitat històrica i amb urgències com l'Hércules CF. Novament, els alacantins manifesten certes dificultats per vèncer a casa, amb 14 punts de 24 possibles i quatre victòries en vuit partits, per bé que només Reus i Villarreal B, primer i segon, han derrotat els d'Herrero aquest curs al Rico Pérez. L'Hospi toparà, també, amb el segon equip menys golejat del grup amb 12 dianes però amb un rival que presenta registres golejadors similars (17 dianes herculanes per 15 de riberenques en 16 partits, voltant el gol per matx). Per demà Herrero tindrà la baixa d'Álex Muñoz per un microtrencament muscular i els dubtes dels també defenses Rafita i Rojas, central, que arrossega problemes físics derivats de la seva inactivitat abans dels 90 minuts de dissabte passat a Sant Adrià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada