Etiquetes

8/12/15

#FutboLH | Resum 5, 6 i 8 de desembre

La Fundació Esportiva l'Hospitalet Atlètic s'ha posat el dia al seu grup 16 i ho ha fet derrotant el Clot Athlètic per 2 gols a 0 en un partit que no s'ha resolt fins el tram final del partit. Els riberencs, que ronden la zona mitjana de la classificació, havien de recuperar el duel ajornat la primera jornada de Lliga; el rival, penúltim classificat, sembla una víctima propícia per sumar el quart triomf del curs però les coses no han estat ni de bon tros tan fàcils. De fet, el Clot s'hauria pogut avançar als cinc minuts de partit a,mb un xut creuat de Risco que el porter local Oriol ha enviat a córner. Poc a poc, l'Hospi Atlètic ha guanyar presència a l'àrea rival i Manuel ha tingut una bona ocasió per obrir la llauna; abans del descans, però, els locals han gaudit de la millor ocasió del primer temps en una rematada de cap que ha picat el travesser. A la represa, els minuts han anat passant amb una Fundació dominadora i un Clot que tampoc no ha trobat la forma de crear perill sobre la porteria local. El partit s'ha trencat a un quart d'hora del final, quan Juan Enrique Vilar ha recollit un refús del meta visitant Arian per obrir la llauna (75'). Aleshores sí, el partit s'ha trencat i el Clot s'ha bolcat a la recerca de l'empat: Víctor Cervantes ha tingut un parell de bones ocasions per marcar però ha estat el quadre local el que ha sentenciat mitjançant Vicenç, que ha rebut una assistència d'Èric en un ràpid contraatac. Abans, l'Hospi Atlètic havia estavellat una pilota al pal que hauria pogut eixamplar la diferència. Els riberencs, amb aquest triomf són vuitens amb 13 punts i diumenge (18:00 hores) visitaran la Montañesa B a Nou Barris. Mira la GALERIA DE FOTOS del partit.

Dissabte, la Unificación Bellvitge B perdia el seu partit ajornat (jornada 4) davant l'Ibèria B per un clar 1-4. Els riberencs continuen tancant la classificació del grup 17 de Quarta Catalana i tampoc no van tenir massa opcions contra el filial d'un Ibèria que a la mitja hora de partit ja guanyava per 0 gols a 2 gràcies a les dianes de Luís Gilmar i d'Alberto Collado. En un partit on tots dos equips van acabar amb 10 homes, l'únic gol de la Uni el va marcar Xavier Giralt (77') durant els sis minuts en què el filial va jugar amb un home més; després, l'Ibèria B sentenciava el partit amb l'1-4 definitiu, obra de Walder. La Uni B tanca la Lliga amb 3 punts en 11 jornades.

A banda d'aquests partits, diumenge el CE L'HOSPITALET no passava de l'empat a un gol davant una UE Olot que s'avançava al minut 74 amb un gol de Jorge Rojas a la sortida d'un córner, avantatge que el local Boris neutralitzaria nou minuts després en aprofitar un refús del porter visitant Wilfred. Els de Cifuentes són novens amb 21 punts en 16 jornades. Repassa com va anar el partit amb la crònica, les fotos i els protagonistes, aquí. Finalment, aquest matí el Pubilla Casas ha dut a terme la presentació de la seva escola de futbol, acte amb el qual ha tancat un dia de futbol que s'iniciava amb el partit entre el Juvenil A i el Juvenil B de l'Espanyol, que s'ha imposat per 0-6 i amb l'amistós entre el Primer Equip del Pubilla Casas i l'Espanyol B de Lluís Planagumà, extècnic pubillenc el curs 2010-2011. El filial perico ha imposat la lògica i ha superat els locals per 0-5; Iago i Pibe, en dues ocasions, situaven el 0-3 al descans i Pipa i Robert Simón han acabat de guarnir el matí amb dos gols que arrodonien el partit d'un Espanyol B molt superior. Podeu veure una galeria de fotos del partit aquí.