Etiquetes

15/12/15

L'Hospi B, el millor equip de Catalunya

-> Després de la jornada del cap de setmana, el filial de l'Hospi és l'únic equip català, des de Lliga BBVA fins a Quarta Catalana, que ha guanyat tots els partits que ha jugat.
-> Els riberencs van guanyar diumenge el Rayo Badalona Sud per 0 gols a 3 i sumen 36 punts al grup 17 de Quarta Catalana fruit de 12 victòries en 12 partits.
-> També en xifres absolutes aquest Hospi B és de rècord: només el Reus Deportiu, que ha jugat cinc partits més que els riberencs, el Vendrell i l'EF Tàrrega sumen més punts que el filial hospitalenc en aquest inici de Lliga.

Fàcil de dir, d'explicar, però ben complicat de fer. Més enllà del menyspreu de què solen ser objecte les categories més baixes del nostre futbol, el cert és que la Quarta Catalana també amaga paranys, rivals competitius i situacions durant els partits que converteixen la victòria en una empresa complicada. Per a qualsevol. L'Hospi B que des de fa tres jornades dirigeix Jorge Tostado n'és conscient i, per això, valora tremendament el fet d'haver aconseguir guanyar els 12 primers partits en el seu primer any a la competició. De fet, després dels marcadors del passat cap de setmana, l'Hospitalet B és l'únic equip català, des del Barcelona a la Lliga BBVA fins el Begues B (el pitjor cuer de tota Quarta Catalana) que ha guanyat tots els partits de Lliga aquest curs. Diumenge, els riberencs derrotaven el Rayo Badalona Sud per 0-3 gràcies a un doblet de Joaquín Owono, màxim golejador riberenc amb 14 dianes i a un darrer d'Álex Maca, segon màxim golejador amb 13 dianes. Calia, però, que els altres tres equips (tots ells de Quarta Catalana) que fins aleshores també comptaven els seus partits per victòries i no ho fessin...

I, voilà, va passar. Dissabte es complia la primera premisa a Salou, on l'EF Base Calafell (grup 25), que guanyava per 0-2 el Salauris, va acabar cedint un empat a darrera hora que suposava la primera ensopegada dels tarragonins aquest curs. Ja diumenge, mentre l'Hospi B feia la seva feina a Badalona, l'Hortonenc (grup 10) era incapaç de superar el seu rival, les Cabanyes, tot i actuar com a local (0-0). També era el primer partit que els penedesencs no guanyaven aquest curs. La carambola, però, s'acabava de completar a la tarda, quan poc després de les 4 de la tarda el futbolista del Casserres Marc Pi obria el marcador del partit entre el Casserres i l'Avià B, líder del grup 1 de #4cat. Tot i haver guanyat els primer 11 partits, els avianencs van ser incapaços de ni tan sols igualar el gol inicial del Casserres, que es convertia en el primer equip capaç de derrotar el filial de l'Avià aquesta temporada. Amb aquestes tres ensopegades, doncs, l'Hospi B quedava com l'únic equip català que ha guanyat tots els seu partits.

El Reus, l'equip amb més punts de tot el #futbolcat
El rècord, però, va una mica més lluny. De fet, els riberencs són, en xifres absolutes, el quart equip català que més punts ha sumat aquesta temporada, fins i tot per sobre del Futbol Club Barcelona de la Primera Divisió espanyola. I qui el guanya? Doncs el Reus Deportiu. Els roig-i-negres són, amb 38 punts, el català que més punts acumula aquesta temporada al seu campionat, per bé que els homes de Natxo González han disputat cinc jornades més que l'Hospitalet B, que en suma 36 fruit d'haver guanyat tots els 12 partits. Per davant de l'Hospi B també hi ha el Vendrell i l'EF Tàrrega, que militen als grups 3 i 14 de Tercera Catalana i que han aconseguit 37 punts de 42 possibles (han jugat dos partits més que els riberencs). En aquest sentit, l'Hospi B comparteix bronze amb tres equips més com són el Prat de Pedro Dólera (36 punts en 17 jornades), el Llagostera B del grup 1 de Segona Catalana (36 punts en 14 partits) i l'Atlètic Prat, líder del grup 10 de Tercera Catalana, l'Argentona (grup 3 de Tercera Catalana) i el Llano (grup 6 de Tercera Catalana), tots ells amb 36 punts en 14 jornades.

Com dèiem, l'Hospi B és líder destacat al grup 17 de Quarta Catalana. Els riberencs, que durant les nou primeres jornades van estar dirigits per Rafa Beltrán, sumen 36 punts i avantatgen el Sarrià B en cinc unitats i el Fortpienc, tercer, en set punts. L'Hospi B, que dissabte vinent (16:00 hores, Estadi) tancarà la primera volta contra la PB Barcino, ha marcat 51 gols en aquestes 12 jornades i n'ha encaixat 14.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada